Nikolo Barela (©AFP)
Nikolo Barela (©AFP)

Interov plan za Barelu: Novi ugovor, povišica od 2.000.000 evra i kapitenska traka

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.09.21. | 13:26

Italijanski vezista dobija uslove koje će teško odbiti

Posle izazovnog leta u kojem je zbog finansijske krize morao da se odrekne Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija za blizu 180.000.000 evra, Inter je u poslednjim danima fokusiran maksimalno da zadrži ključne igrače kako bi se osigurala stabilna budućnost kluba i konkurentnost.

Nedelja, 12.30: (5,20) Sampdorija (3,70) Inter (1,70)

Izabrane vesti

Višemesečni pregovori s agentima Lautara Martineza konačno su počeli da se razvijaju u pravom smeru, otac Marcela Brozovića je viđen u Milanu na završnim razgovorima, a sledeći na listi je – Nikolo Barela. Šampion Evrope sa Italijom i Serije A sa Interom zadovoljio je kvalitetom u apsolutno svim aspektima igre, a kako je označen etiketom jednog od lidera svlačionice, sportski sektor na čelu s Bepeom Marotom planira da mu ponudi nastavak saradnje po fantastičnim uslovima.

Njegov sadašnji ugovor ističe 2024. godine tako da ima sasvim dovoljno vremena da se dogovore svi detalji, ali Inter želi da se posao zatvori što pre. Osim višegodišnjeg produžetka, Inter je spreman da Bareli ponudi značajnu povišicu – sa sadašnjih 2.500.000 na preko 4.000.000 evra. Najvažniji detalj je kapitenska traka koja bi bila rezervisana za Barelu kao nagrada za vernost! Naime, Inter je spreman da Bareli obeća kapitensku traku onog dana kada Samir Handanovič bude okačio rukavice o klin. Handa je u poznim godinama, doduše idealnim za golmane vrhunske klase i s njim se takođe pregovara o novom ugovoru, ali se polako priprema teren za njegov odlazak u penziju s obzirom da je usmeno dogovoren transfer Andrea Onane iz Ajaksa.

U Interu smatraju da bi traka trebalo da bude najveći motiv Bareli da se dugoročno veže za Inter u jeku interesovanja PSŽ, Bajerna, Mančester junajteda i madridskog Atletika. Nerazuri uprkos lošem finansijskom momentu više ne žele da gube ključne igrače, inače bi se potpuno izgubila takmičarska nit...



tagovi

Nikolo BarelaInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara