Komentari na vest

Interovo pojačanje leta – Benžamen Pavar za 32.000.000

Pjanić sa tri žutaa

pre 9 meseci

Šta znači ovo "Bajern je bio prevelik zalogaj za njega"? Jel mora na Mocartu da se nipodaštava bilo šta vezano za Inter? P.S. Imamo novog trola millančića na portalu. Kotoćeće će nas ubuduće zabavljati besmislenim komentarima. Kao sto većina milančića i ra
I

Inter

pre 9 meseci

Taj kotocece ce biti toliko naporan, to sam skontao na prva dva komentara koja sam video od njega, odmah sam mu zapamtio nik. On je verovatno jedan od onih sto lupaju silne minuse na sve sto je negativno za Milan ili pozitivno za Inter. Evo nalupase minuse ovom decku sto navija za Milan, samo zato sto je ostavio realan komentar, koji ne odgovara pojedinim navijacima Milana. Sa tim navijacem sam imao "raspravu" pre par dana, ali bez nekog vredjanja, svako iznese svoje argumente, mozemo da se slazemo ili ne, ali ako ostavi realan komentar uvek cu mu lupiti plus ili prokomentarisati kao sto sam sad.
E

Erector

pre 9 meseci

''jer ipak se bavarski klub ispostavio kao preveliki zalogaj za njega''- to su te stvari o kojima govorim. Pavar je prošle sezone bio standardan u Bajernu a i ove bi bio starter svaku utakmicu, na beku. U tome je stvar, ne želi igrati beka i zato je došao u Inter, same riječi ispod govore, htio je novi izazov u Interu i zato ''su pristali' na transfer. A zašto je igrao beka? Zato što se pokazao kao dobro rješenje, zato je Bajern i dao lovu za Kima, a ne nekog beka
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Nadam se da ce Inter ove godine da osvoji Ligu Sampiona.
k

kotoćeće

pre 9 meseci

Inter dogodine teško i da će igrati LŠ, jer će Milan, Juve, Napoli i vrv Atalanta biti medju 4. Milan naravno prvak bez ikakve konkurencije.
G

Gaxter

pre 9 meseci

Definitivno pun pogodak Intera,da su doveli još pravog saborca u napadu Lautaru rekao bi savrsen prelazni rok,posto je odlazak Škrinjara nadomestio Pavard,koji pri tom nije nista slabiji igrac,Fratezi na sredini ako uskoci umesto Mihtarijana i pohvata sve konce biće top,i za mene jedina nedoumica je Tiram u napadu,za sada je solidno krenuo ako bude imao i golove na svom kontu,bice odlicno pojacanje.
G

Gostirista

pre 9 meseci

@vladarizsenke... Druze, to nisu veliki igraci da bi bili veliki transferi. Sta su oni postigli u karijeri da bi ostvarili velike transfere, Pulisic igrac od sjaja do ocaja, Cukuveze dobar potencijal ali tek treba da se dokaze na velikoj sceni. Pavar je veliki igrac, standardan u Bajernu i rep Francuske, osvojio sve, to se zove veliki transfer, cisto da znas.
k

kotoćeće

pre 9 meseci

Pavar nikad nije bio standardan u Bajernu. Jedte odigrao mnogo utakmica, ali nikad nije bio cement u odbrani.
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Odlican Inter !!🎩⬇️
g

gostttttt

pre 9 meseci

E moj Arteta, neka ti igra i dalje Tomijasu drvo
G

Gost0007

pre 9 meseci

Jedini razlog zasto je otisao je taj sto je zeleo da igra stopera a ne desnog beka, takva je bila prica prosle godine kada je obavesto klub da ne zeli da produzi ugovor. Dobar igrac, lepe su i pare za transfer al kad vidim ko sve danas vredi 30+ onda je ovo i okej, mozda za Italiju jeste veliki novac ali vredi se kladiti na ovog igraca.
I

Inter

pre 9 meseci

Bravo. Potpuno realan komentar. I ja koliko znam on je hteo da napusti Bajern zbog pozicije koju zeli da igra, i to nije nesto sveze, vec dugo se to spominje.
R

Roby Baggio99

pre 9 meseci

Sve je ovo super ali bih voleo kada bi doveli jos jednog napadaca,pa neka je i stariji Thuram i Sanches,Arnautovic nisu bas gol masine ako se Lautaro povredi a bice i toga ovi ako se ne raspucaju bice zeznuto..
K

Kotoćeće

pre 9 meseci

Prvo i osnovno, Lautaro sam po sebi je daleko od neke ozbiljne klase. Tiram je svakako bolji igrač ali kako će se uklopiti i adaptirati na Italiju, videćemo.
I

Inter

pre 9 meseci

Cuj ovo Bajern bio prevelik zalogaj za njega. Pa decko je biovazan sraf u Bajernu, ali je hteo da igra svoju poziciju i zato je trazio klub gde to moze. Da je to mogao u Bajernu, tamo bi i ostao.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Benžaman, ne Benžamen. Cukvueze i Pulisic vam nisu veliki transferi? Njih dvojica plus Lukaku plus tiram i Pavar (inace, obojica navijaju za Milan), tih pet transfera su obelezili leto.
I

Inter

pre 9 meseci

Jel ima neko ko ne navija za Milan? Tiram je skoro bio na vratima Milana, da navija za njih onda bi ih i izabrao.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Sigurno da i ima, ali, to pre prelaska kod vas sigurno nisu bili Jovetic, Ljajic, Santon i Dzeko:-D Dobro je poznato da markus tiram navija, pardon, da je navijao za Milan, sad je vas i slobodno moze da zaboravi na nas jer se prodao za saku dolara.
G

Gostirista

pre 9 meseci

E ako su ti Cukuveze i Pulisic veliki transferi onda je Pavar mega transfer. Poredis decka koji je osvojio sve u karijeri i bio standardan gde god je igrao, i neke polu igrace.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

E, ako su ti njih dvojica poluigraci, super. Svasta. Ljudi koji prate sta se ovde pise znaju da sam zarko zeleo da Pavar dodje u Milan, poslednje sto bih uradio je da potcenjujem taj transfer i njega kao igraca. Ja gore nisam napisao veci nego veliki transferi sto i jesu, vrlo dobro pazim sta i kako pisem:-D
I

Inter

pre 9 meseci

Pa ja zato ni ne tvrdim za nekog igraca da navija za neki klub, jer danas to ocigledno nema znacaj i tesko je utvrditi ko za koga navija osim ako se taj sam ne deklarise kao navijac nekog kluba, sto profesionalci skoro nikad ni ne rade. Ako se Tiram prodao za saku dolara, to isto je uradio i Tonali, jer i on je otisao za parama. Da on nije pristao, klub ga ne bi ni mogao prodati.
E

Edin Dzeko

pre 9 meseci

Kako je igrao bgm mozda kao klinac al mu je srce ispunjeno crno plavom bojom definitivno za zivota.
Z

Zlatan Ibrahimovic99

pre 9 meseci

Veliki navijac Intera i sta je sad postao
I

Internazionale

pre 9 meseci

Sto ne dodjose u Milan kada navijaju za njih, nego ste indijanci !
G

Gost0007

pre 9 meseci

@Internacionale, ne bih da sirim temu ali kleo se i Lukaku u Inter i? Jel prekrecen mural njega sa velikim Ibrom? Sad jos vecim posle smejurije sa Lukakuom, samoprozvanim kraljem grada Milana …

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Inter, o cemu ti pricas, gde bas Tonalija da uzmes kao primer, mali je cekao Milan sve do poslednjeg trenutka i odbi(ja)o vas zbog toga- kako uopste i mozes da poredis te dve situacije, Tonali je barem igrao za nas i otisao je zbog mnogo vece plate, a ovaj vas (nisam ga ja terao da se deklarise kao Milanista) je izabrao tek nesto malo vecu platu i ponudu isto kao i calhanoglu onomad...
I

Inter

pre 9 meseci

francuskapresuda@ Tonalija sam naveo kao najsveziji primer nekoga ko je ipak otisao za novcem, a nije ostao tamo gde mu je srce. Pusti te price dobio je mnogo veci novac nego u Milanu, vratimo se oko 2 decenije nazad, Zaneti je dobijao blanko cek od Reala, Toti je takodje mogao u Real, zatim Maldini itd. zasto ti igraci nisu odjurili za novcem? To pravdanje kako je fudbal danas drugaciji, da nema toliko emocija, onda je smesno govoriti ko za koga navija. Evo i primer Mbapea, nije otisao u Arabiju na samo jednu godinu za ogroman novac, mnogo veci od onog sto prima u PSG, nebitno za koga navija, ali je odlucio da ostane. Tonali je odlucio da ide, on da nije hteo da ode ne bi ga niko mogao naterati, cak ne bi isao ni na tribine vec bi verovatno trazili novu zrtvu. Da bi neki igrac napustio neki klub (nebitno da li je to Tonali ili neko drugi) moraju da se saglase 3 strane (klub koji prodaje, klub koji kupuje, igrac).

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Inter, u pravu si, ne mogu da osporim to da Tonali ne bi otisao da i sam nije pristao na to, videcemo kako ce ga docekati navijaci u LS.