Komentari na vest

INTERVJU – Adem Ljajić: Novi Pazar je moj grad i niko ne može da nam zabrani da sanjamo Evropu (VIDEO)

Marko Pavlovic

pre 7 meseci

Klasa i poštovanje
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Svaka tebi cast majstore sto si zaigrao za svoj rodni grad. Veliko postovanje.
G

Gost32111

pre 8 meseci

Niko vam neće zabraniti evropu kao što vam niko nije zabranio da udjete u superligu a nikad zasluženo na terenu već izmišljenim odustajanjima i fuzijama zato ne brini se ništa jer da vam bilo ko šta brani nikad pazar superligaš ne bi bio a ni imao mogućnost da dovodi takve igrače koji igraku za zemlju koju ne osećaju svojom
a

ađutant

pre 8 meseci

A ko vam brani....
r

rnduljo bre

pre 8 meseci

Takvi ste vi, otkad ste nastali umišljate da vas Srbi mrze i nešto vam zabranjuju i tako stvarate odbojnost i nepoverenje. Eh da mi Srbi imamo takva prava i privilegije u svojoj zemlji kao što ih vi imate.
N

Ne razumem

pre 8 meseci

Srbija je građanska država i njegova je isto koliko i tvoja. Ne razumem ovakve komentare!
P

Posmatrač1222

pre 8 meseci

On se ovim izjavama dodvorava ekstremnom delu novog pazara jer je i sam ekstreman da nije ne bi dizao pompu oko himne države u kojoj je rodjen i koja mu je sve dala mnogo više nego što je on vratio
R

Realistico

pre 8 meseci

Momak, nisi se spustio juznije od Kragujevca i nemoj da se mesas kad razgovaraju odrasli.
Z

Zaxxo

pre 8 meseci

Ni meni sedmicu na Lotu
E

Esex

pre 8 meseci

Odlican igrac.Znam iz bliskih izvora da nije bio bas vredan sto se treninga tice a imao je i period kad je bio nadmen i umisljen..Isto tako sada znam da se promenio,da je ozbiljan i normalan..Mogao je imati i bolju karijeru..
M

Milos889

pre 8 meseci

Nikad nije hteo da peva himnu
U

Urke777

pre 8 meseci

Kao i vecina nasih igraca, po meni, jedva je ispunio 30% od onoga sto je mogao. Jednostavno kultura fudbalera i ostalih sportista iz drugih sportova su nebo i zemlja. Kada bi nam fudbaleri imali mozak kosarkasa, vaterpolista, odbojkasa, bili bi mi daleko daleko bolji. Bolji nego sto je Hrvatska na primer, posto sa njima volimo da se uporedjujemo. Taj mentalitet nasih fudbalera - pare, kola, drolja, tetovaze, frizuriza, bitnost je najveci kamen spoticanja i zato se nema rezultata. Kao jako jako mladi krenu mnogo para da vrte, a od skole imaju samo veliki odmor. Dodju u 30te godine a ponasanje na nivou maloletnog lica.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Koji bliski izvori, to je opste poznato... Jos kada je presao u fiorentinu kao klinac, Mihajlovic je govorio da mora da prestane da jede slatkise i da igra igrice po ceo dan.
S

Simke22

pre 8 meseci

Opaliće vas Spartak sledeći vikend u sred Novog Pazara, pa sanjajte opstanak u ligi.
H

Heavy metal

pre 8 meseci

Ja samo jedno mogu da kažem. Ademe, svaka ti čast i bravo!
k

komsijana

pre 8 meseci

Semed Muftija Armin Djerlek I LJAJIC PONOS Partizana 🔥🔥🔥🔥 preveliki si Partizane
M

Mop

pre 8 meseci

Sve, sve ali decko ti si ozbiljno opaljen u glavu. OZBILJNO
d

dale23

pre 8 meseci

Sulejman, Husref, Refik... bas tim redom.... i sta sad!?
L

LJAJA.PARTIZANOVAC

pre 8 meseci

Uvesti himnu Srbije pred svaku utakmicu kao sto radi Amerika u NBA.
M

Mop

pre 8 meseci

I peva ko želi. Čak šta više 90% i ne peva. Nisu u hor došli da pevaju već da sportom kojim se bave predstavljaju svoju zemlju

Goran Milojevic

pre 8 meseci

моп@ видиш пријатељу нико их није ни терао да певају химну већ су имали састанак на комњ су сви потписали "кодекс понашања"у реп. Значи потпишеш нешто па се нњ придржаваш тога... то покојни Синиша није хтео да трпи што је и нормално.... Зашто је потписивао нешт шти не жели
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Адем се само на кратко вратио у Нови Пазар, да уђе у форму како би се што боље уклопио у Партизан на зиму.
K

Kazablanka

pre 8 meseci

Ima mnogo ludaka koji komentarisu, ali mislim da je ovaj lik ubedljivo na prvom mestu. Kakve ti nebuloze pises, covece...
G

GABI GO

pre 8 meseci

PRE SVEGA BRAVO ZA ADAMA I LEGENDU PAZARA.A SAD NESTO DRUGO SMATRAM DA TREBA OZBOLJNO SE FILTRIRAJU KOMETARI .NESME DA SE DESAVA DA SE OBJAVI KOMENTAR GDE SE POMINJE NACIONALIZAM ..I NIJE BITNO ODAKLE SMO NEGO KAKI SMO LJIDO . SVI SU OD KRVI I MESA.NEKO RECE PRE NEKI DAN DA IMA DOSTA PRIJATELJA MISLIMA A DA SU GOSTOPRIMIVI .TO TACNO I ISTINA .
M

Mjv

pre 8 meseci

Sazreo ovaj momak
s

samo jedan covek

pre 8 meseci

Od onakve karijere sad je u pazaru, pa ti vidi kako je sazreo...
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Кам ту Партизан бро.
T

Tgjfdde

pre 8 meseci

U eri kapitalistickog fudbala gde su sve price plasticne i povrsne i lice jedna na drugu, da se desi jedna ovakva prica gde se lik vraca u svoj rodni grad i igra za dzabe za svoj klub je cist nadrealizam! Svaka ti cast Ademe!
м

мито

pre 8 meseci

види се колико га је волео и колико му је значио Миха у животу, није могао да настави да прича о њему јер му је кнедла већ била у грлу и очи пуне суза.. поштовање Адеме!
M

Mladen Boric

pre 8 meseci

I ovoga je unistila cuvena Sofi, pa je iz Italije otisao u Tursku,a odatle u nasu ligu!
K

Kraljevo

pre 8 meseci

Sigurno bi bolji utisak ostavili od Bojvodine,Cuke i Tsc.a koji nas blamiraju svake godine..Ja zelim Pazaru da udje u Evropu ove godine.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Neka udju samo u ligu Turske gde im je i mesto!
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

A pola stadiona u dresu Fenerbahčea, bas lijepo predstavljanje Srbije bi bilo u Evropi!
g

gost1990

pre 8 meseci

Kocko, nisu jedini. I navijači jednog drugog kluba na stadionu u Leskovcu navijaju za grčki klub protiv Čukaričkog. Zanimljivo kako vam to ne smeta.
G

Gostivoje

pre 8 meseci

Bravo decko! A ovi nepismeni komantatori, koji ostavljaju samo djubre i neke gluposti, zamolio bih reziju da to počne malo da ne objavljuje. Ako hoćete ozbiljan portal onda ovde trebaju da se vode ozbiljnije teme a ne nesto sto nema veze sa naslovom. Ni jednom nisam usao u vest i da vidim da se vidi neka zanimljiva konverzacija. Sustina vesti ili videa su komentari u kojima jos nesto mozes da naucis. Ovde uvek vecina od onih koji baljezgaju bezveze. Ako ste toliko veliki, zaposlite neke normalce da to filtriraju, ajde da probamo da budemo malo pismeniji i kulturniji. Vidi se da je momak dasa pre svega. Jako mi je drago da je jednostavnim potezom zaradio mnogo vise, nego tih para koje bi dobio, momak je legenda u svom gradu, o tome masta svako! I hvala mu sto se vratio u ovu nasu mocvaru od lige, jeste da je najgora ali ja je volim. Momak pominje infrastrukturu i stanje u fudbalu, u smislu da treba da popravljamo, i jos par nekih pametnih tema, niko ziv u komentarima to ne pominje. Svakako, liga nam je konacno malo zanimljiva od... od kad sam se rodio bukvalno. Hvala ti Ademe sto si se vratio u JSL, i zelim ti svu srecu i puno zdravlja!
W

Wien

pre 8 meseci

Bravo za komentar, ovo je jedini normalan portal ali ima previse ostrascenih. Bar se ovde edukuju citanjem, naviklo to na kurir...
N

Nekotu

pre 8 meseci

Mene iskreno cudi kako su tvoj komentar odobrili :) A davno nisam kompletno kulturan i pametan komentar ..
i

istina 75

pre 8 meseci

Bio i ostao gospodin velikog srca a da je ozbiljnije trenirao mogao je jos bolju karijeru da ima mada ni ovako nije lose, Partizan, Fiorentina, Torino, Inter, Besiktas, Roma.
g

gadge

pre 8 meseci

Manchester United
Г

Гoст 1914

pre 8 meseci

Адеме свака теби част,све најбoље oд навијача Вoше
p

pitanje 34

pre 8 meseci

Zašto ti je karijera propala već sa 28 godina? Kako si to sebi dopustio?
8

828282

pre 8 meseci

A zasto tebi jos nije ni pocela , kako to ?
D

DekiSum

pre 8 meseci

@828282 hahahaa dobarrrr
d

drndac drle

pre 8 meseci

Kakva crna Evropa,ako ostanete bice uspeh a nadam se da cete ispasti.Nikad i niste usli kako treba u veci rang non stop neke mulje.
G

Gost83

pre 8 meseci

I Beograd je moj grad, pa sta sad s tim?! Nego, koja ti je drzava?
d

dona19886

pre 8 meseci

covek je klasa...karijera predobra.postigao je mnogo toga sto neki nece nikada ..
k

kg

pre 8 meseci

pazarska tafra ,poleteli , evropa dza bu...da te Varjača nauči!
b

bolje i tako

pre 8 meseci

Kada volis nesto logicno je i da mastas da to nesto bude najbolje u svemu(k'o sto roditelji zeli svom sinu sve najbolje jer ga vole).Oni makar imaju navijace koji vole ,mastaju i zive za svoj grad /klub👍drugi klubovi nemaju ni mastu,ni navijace, ni ljubav prema klubu(OSIM VECITIH)🤨toliko o tome....
S

Stefanouskas

pre 8 meseci

:Mladost iz Lucana ih oduci od fudbala!
g

gost12377777

pre 8 meseci

Mislis sudija?