Komentari na vest

INTERVJU – Rikardo Gomeš: Govorili su mi - budi pažljiv u Srbiji, tamo ima rasizma... Onda sam video da je sve suprotno od toga

N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Komsinice ne guraj nosinger svudje.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Nikada necu da razumem zasto zapadnjaci imaju potrebu da pricaju sve najgore o nama. Ne mogu oni bez propagande i to ti je...
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Zato sto tako štite sebe. Oni su počeli sa crncima robovima, napravili nemir i rasizam pa onda upiru prstom u nas kako bi skrenuli fokus sa sebe.
S

Sten Kolimor

pre preko 1 godinu

Puno postovanje od jednog zvezdasa za ovog coveka!
o

otodjibaje

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu, ali ovog igraca obožavam. Dobar je lik, a i nije los ni kao igrac. Posebno me raduje sto uvek prica lepo o nasoj zemlji...svi stranci, bilo da su iz Zvezde ili Partizana pricaju lepo o nasoj zemlji, mnogi od njih zele da ovde i ostanu da žive nakon karijere...to su sve lepe stvari
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Ко ти је то рекао? Срби никад нису били расисти, нити ће бити.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Zapadna propaganda, samo lazu non stop. To isto sad rade i sa Rusima, samo da bi opravdali svoja zlodela.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Srbi nikad nisu bili, niti će ikad biti rasisti, jer Srbin nikada nije bio kolonizator. Sav rasizam potiče upravo iz tih država, nekadašnjih imperija. Ali moram priznati da smo rasistički nastrojeni prema Albancima, odnosno, nikako ih ne volimo, da ne kažem, mrzimo. Ne valja to, ali kad ti ubijaju narod i otimaju zemlju, a primio ih se kod sebe, onda i nemaš izbora. Ili da se braniš, ili da ćutiš, pa neka te gaze. A Srbin nikad nije ćutao na nepravdu.
j

jisu

pre preko 1 godinu

Srbija je zemlja sa 0% rasizma prema crnoj rasi, sigurno najmanje u celom svetu i to od davnina. Čak naprotiv, prelepo ih prihvatamo, bolje nego belce. Dok su u Beogradu studirali inženjeri crne boje kože, u Briselu su ih još držali u kavezima kao u zološkim vrtovima. Ako se ide daleko dalje, još za vreme Cara Dušana, Srbija je bila zemlja u koju ušetaš kao rob i postaneš slobodan čovek. To su sve činjenice i dragi moji nemojte to nikada zaboraviti. Koliko god pokušavali da nas ponize i predstave kao divljake, koliko god ulažu enormne svote novca na plansko i masovno smanjenje inteligencije našeg naroda (nažalost daje ozbiljne rezultate), uvek smo bili, a i još uvek smo mi Evropa za njih, a ne oni za nas. Mislim da intelektualno i posebno duhovno.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ta vremena su prošla. Nažalost sve je više rasizma i nacizma kod nas. Dovoljno je prošetati BG dva bloka i videti gomilu simbola toga. Nažalost mnogi toga nisu svesni.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

tacno tako a to hi sve trebalo objasniti svakom strancu narocito ljudima tamne boje koze kada dodju kod nas... ali ko da im objasni vazura terzic mrkela??? Oni im prvo objasne pricente i znacenje duplog ugovora...:
j

jisu

pre preko 1 godinu

@ranGo, na nesreću i to je istina, ali to nema veze sa rasizmom. To je korupcija i kriminal. A komentar iznad ne bih komentarisao. Pozdrav od profesora.