Komentari na vest

INTERVJU – Vladan Milojević: Da, ja sam defanzivan trener koji ne radi ništa i ima mnogo sreće (VIDEO)

N

Neca92

pre 3 meseca

Dosta mi je ovih klosara sto bilo sta lose govore o Milojevicu.Zvezda je ekipa koja ima sigurno 80% navijaca sa NEREALNIM ocekivanjima.Normalno je da svaka ekipa ima uspone i padove,a u Zvezdi se padove ne TOLERISU!Siti je osvojio LS posle toliko godina davanja kredita Gvardioli.U Zvezdi bi ga oterali iste godine jer zna se skupocen tim cuda muda mora da pobedjuje uvek i svuda!Zbog takvih navijaca pomalo me sramota sto sam Zvezdas!
Z

Zuko fer

pre 4 meseca

Na žalost čovek je u pravu , jer da je drugačije bio bi trener u nekoj prestižnijoj ligi i boljem klubu zadnje četri godine
D

Dragan Umame

pre 4 meseca

Bakar je odmah posle derbija izjavio da ce analizirati utakmicu i razgovarati sa celnicima kluba o daljoj saradnji. 15 minuta kasnije je smenjen. Miloje se stvorio kao carobnim stapicem. Svaka cast za uradjeno u prvom mandatu ali nezaboravimo da je i on oteran. Takodje da posle Zvezde i nije imao neke uspehe. Sada je vracen kao nekakav spasilac!? Da spase koga? Terzica, Mrkelu, Marina? Ili svoju posrnulu karijeru? Nije fer raditi kolegi iza ledja a i ova kolicina cinizma i arogancije nema nikakvog osnova. Bolje da su vratili Coknu, kog oterase na pravdi Boga zarad onog “zlog trenera” koji je bio konkurentan u Evropi i dobar ali je fasovo otkaz. Sad da vrate Borjana, povampiri gardiste i da pevamo.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Bukvalno@ Izvedenica od bukve. Partizan je dobio od države Kineze, 1,5 miliona godišnje. To je manje od onoga što Srbijagas daje Vojvodini za godinu. Trenutno vi od države dobijate desetak miliona i malo vam, a bodu u oči Kinezi. Koliko miliona je opljačkano od Agrobanke, 15 najmanje. Onda redom ide Marfin banka i još mnogi drugi. Otpisivalo se na sve strane i malo vam . Zapamtite vi bez LŠ jednu godinu i eto dubioze. LE je vama malo , tih desetak miliona nije ni trećina budžeta. Više nikada nećete dobiti grupnu fazu gratis , kao ove godine. Spremite se za kvalifikacije, a Miloje je ispucao svu sreću unaprijed 10 godina. Počev od onog gola Krasnodara kada sudije nisu vidjele gol a lopta prešla pola metra. Sve će to doći na naplatu. Najbolja Zvezda od Barija, izgubi od najgoreg Partizana , koji je prošle godine bio 4.
s

sdshamy

pre 4 meseca

Uvek zaboravite jednu bitnu stvar, da je i taj Krasnodar postigao pogodak u Rusiji kada je lopta pre centarsuta i postignutog pogotka za njih, lopta izasla pola metra u aut, i gol priznat.Mozete da umanjujete zvezdine uspehe koliko hocete, i pripisujete sve sreci, aaa vi ni to niste uspeli, miljama ste daleko ispod nas, spirtki pozdrav!
T

Tano

pre 4 meseca

Da zna nešto, napravio bi neki uspeh u inostranstvo. Ali tamo nema sreće, tamo se retko poklanjaju titule... Šalu na stranu Miloje VRHUNSKI trener, hahahah
s

sdshamy

pre 4 meseca

Isto kao vas Dule Vujosevic, otisao u CSK-a, popio otkaz posle tri meseca i zavrsio trenersku karijeru, toliko o vama...
G

Gost233

pre 4 meseca

Ne kažem da ne radiš i da ne znaš ništa, ali da imaš sreće - pa to nije normalno!
S

Srecko defanzivac

pre 4 meseca

Da sreca haha. Pa covece sta pricas, covek sa polu-igracima od prvog kola igrao nokaut fazu lige evrope i igrao dve lige sampiona!? 3 godine zaredom a nijedan klub dan danas nije uspeo da se kvalifikuje u neko evropako takmicenje od prvog kola sem Zvezde. Pa mozes srecu jednom da imas ali tri puta zaredom tesko.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Majron Boadu napadac pisao sam vec juce o njemu takodje dobar za Zvezdu.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Muhamed Cam napadacki vezni reprezentativac Austrije i dobar prijatelj Aleksandra Dragovica jos jedan fudbaler o kom bi Marko Marin trebalo da razmisli i dovede ga u Zvezdu.
P

Pfc

pre 4 meseca

Nece austrijanci na procente
n

no name_

pre 4 meseca

Gledam ove komentare, vidim ovog što stalno proziva Partizan , sto je Terzic sa Barakom vratio C.Zvezdu u kameno doba, nema veze u inat dušmanima. Hahaha Patizan uništava ova vlast, grobari se bore koliko mogu i to je to. Sad kao trener Milojević imao i uspehe i nesupehe i kakav će biti to niko ne moze da zna unapred. Čudno je malo da se navijači C.zvezde tako lako mire sa neuspehom posle Terzićevih bajki. Videćemo posle ispadanje u nekim kvalifikacija u Evropi, kad sreća okrene ledja. Da li je to napredak koje je magija obećavala C.Zvezde ili Terza vraća sve fabričak podešavanja?- ne treba očekivati ništa. Sad je samo važno biti bolji od Partizan. Kako se sve promenilo preko noci. Izgleda da postoje delije sa severa i normalni navijači Zvezde koji će se pomiriti da im je klub ukraden.
Б

Буквално...

pre 4 meseca

...не знамо ни да Партизан постоји. Ова власт је Партизану довела Кинезе и поклонила стадион. Е сад, што бисте ви волели све то плус да униште Звезду, па да ви освајате титуле, то је нешто друго.
E

Ej

pre 4 meseca

Bore se tako da se tucu medjusobno i gledaju kosarku...
L

Logitech

pre 4 meseca

Smesan trener.
b

bice

pre 4 meseca

vama tek smeha 🙋
L

Luja

pre 4 meseca

Ne treba nam bek već dobar autobus ili dva da ima Miloje šta da parkira na 16 m.

Miloje

pre 4 meseca

I ne čitam društvene mreže, to ja onako zaključujem 🤣
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Zamlaćuju se Milojem, predstavljaju kao Zvezdaši... Sve to dok Tole se velikodušno nudi. Traće vreme. Miloje im uništio i to malo čime se izdvajali, "kao jedini srpski klub koji je igrao grupnu fazu LŠ". I sad gomila knjižica "Partizan, moj FK" osta sa velikom greškom, i to na sredini. Žao mi je što kupih kolegi za rođendan poklon sa felerom.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Pitaju gde je bio, šta je osvojio posle Zvezde... Samo nikako da to isto pitaju svog "generala", maga, tvorca "časova ljubavi" (koji ipak nisu bili besplatni) i one čuvene "neko je Bertrans, a neko... ja?".
N

Na koga mislis

pre 4 meseca

Mislis na Deju Radonjica
А

А...

pre 4 meseca

...што Радоњића? Он има трофеје у Будућности и Бајерну.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Koliko komentara s pogrešne strane brda. Ostavio im traume Miloje do 5. kolena.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Zavladao stra' s one strane brda. Aj što komentarišu i predstavljaju se kao Zvezdaši, nego i drpaju nick-ove. I ovaj Korleone, registruj taj nick već jednom, prijatelju, to je 5 minuta. I posle mogu da ti ukradu samo onaj nick dole.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Mark Pubil desni bek taman za Zvezdu.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Dion Lopi defanzivni vezni reprezentativac Senegala bio bi odlicno pojacanje za Zvezdu odnosno njenu sredinu terena.
S

Ssl

pre 4 meseca

Mislim da je Vladanov povratak pogrešan potez, iz više razloga. Ali me zaista frapira broj komentara tipa “dobio je pet otkaza” - pa sve da je dobio pedeset, da li to menja istoriju, da li menja činjenicu da je uradio sa klubom to što je uradio? Tri titule (dve ipo, ajde, ostavio Stankoviću da dovrši proletnji deo), dve LŠ, LE, proleće u Evropi sa onim timom. 12 dobijenih kvalifikacionih ciklusa, gde se kretalo od prvog kola, bez jednog izgubljenog dvomeča??? Naravno da je i njemu više pun kufer priče o sreći, 24 utakmice za redom, samo sreća, stvarno? Njegov naslednik iz tri puta nije uspeo da prođe u LŠ, a ulazio je u kvalifikacije iz povlašćenog šešira, u Milojevo doba smo gledali u pasulj koga da izvučemo, jer smo sve igrali kao nepovlašćeni. I sve to se sada nije dogodilo? Liverpul, verovatno najveća pobeda bilo kog kluba sa ovih prostora u nekom modernom fudbalskom dobu, to sad ne važi, jer je Miloje dobio pet otkaza??? Ofanzivni Barak nije mogao 6 meseci da napravi jasan format prvog tima, a to “ofanzivno” što smo igrali, svodilo se na individualno guranje lopte u gol. Nisam video gol van 16 celu polu sezonu, lep šut, povratnu, izgradjenu akciju. Ne znam za čime toliko žalite kod Bahara, i šta vam toliko smeta Vladan, da mašete njegovim otkazima? Zvezda je specifičan klub i sredina, mnogo više od samog fudbala. Svi to znamo, pa opet ajde udri po Milojeviću, koji još nije odradio trening. A da sačekamo par meseci da vidimo kako to izgleda? Kada smo već u situaciji da smo totalno pogubili konce i sa konceptom, rosterom, prvim timom, trenerom - iskreno mislim da Vladan ne može gore od Bahara, sigurno.
Z

Zvlat BG@Ssl

pre 4 meseca

@Ssl – kažeš u svom iscrpnom kazivanju: “Nisam video gol van 16 celu polu sezonu, lep šut, povratnu, izgradjenu akciju. Ne znam za čime toliko žalite kod Bahara”! Sve je to tačno, ali je tačno i u to sam ubeđen da ćeš sve to gledati u Zvezdi, pod Milojevićem, jer on je poznat po takvoj igri! Uživaj u lepim šutevima, povratnim, izradjenim akcijama Zvezde, pod tvojim strip-junakom V. Milojevićem!
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Andre Aju napadac reprezentativac Gane bio bi odlicno pojacanje za Zvezdin napad.
S

Sale_Kuleas

pre 4 meseca

Milojevićev dolazak (povratak) je potpuni promašaj.
ј

јер

pre 4 meseca

јел зна овај човек да је у задње 3 године добио 5 отказа..он може само у звезди да ради и то је то
d

duduk

pre 4 meseca

jel istina ili se zezas
3

39rj

pre 4 meseca

Znaci hoces da kazes da su Ferguson Venger, Lucesku losi treneri? Jer u karijeri nisu vodili vise od 2-3 kluba sta?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Je l' znao to tvoj general, koga ste uzneli u nebesa? Šta je uradio van?
@

@3

pre 4 meseca

Poredis moioja sa jednim Fergusonom ili Vengerom?? Prijatelju to ti je nivo Zeljko Obradovic u basketu
3

39rj

pre 4 meseca

@3 Pa da znas zasto sam njih pomenuo, ne bi imao takav odgovor. Drugo, vidim da za Luceskua nemas blage veze. A trece, Zeljko mi je vise kao Pep, dobar trener, sjajaj, ali nista b3z meleona jel.
n

nick kerr

pre 4 meseca

Владан Милојевић је испао од Вележа из Мостара и Феђе Дудића. Нису нису ни требали пуцати пенале него је Аек у 98. минуту дао гол за продужетке и то у Атини.
j

jwir

pre 4 meseca

Puca ga sujeta ocigledno, jer da ga ne puca ove price se ne bi ni setio.
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Izdvojio sam dve ključne rečenice iz Milojevićevog intervjua, iščupane iz konteksta: Prva, “Ja sam ovde da pomognem klubu“! Ptam se kako ćeš ti, koji si dobio pet otkaza u poslednjim klubovima, pomoći našoj Zvezdi?! i druga: “Disciplina i defanziva nemaju nikakve veze”! Pitam se, pitam: može li biti dobre defanzive bez discipline?! Naravno, da ne, ali Milojević je poznat kao šaljivdžija i zato su mu neki odgovori jako zabavni!
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Kao prvo, nema to "našoj Zvezdi" jer si ti ubačeni provokator iz komšiluka. Svaki Božiji dan prozivaš sve što ima veze sa Zvezdom, nikada ništa nisi napisao protiv JSDa. Ni ja nisam oduševljen povratkom Miloja, mislim da je to korak u nazad, pogotovo što će se prodati najbolji igrači, ali mi ne pada na pamet da pljujem po Zvezdi kao ti svaki dan, sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Dosadilo ti je da više prozivaš Zvezdine "Afrikance" pa si krenuo na trenera. Svi mi vidimo da nije to to, i da Zvezda nekoliko godina ne napreduje, ali niko kao ti ne pljuje i mučki ne proziva Zvezdu i Afrkance, i trenere. PROVOKATORU MALA, IZ KOMŠILUKA. Ajde magla sa vesti o Zvezdi, idi na tvoje JSD vesti
a

au

pre 4 meseca

Lako ce uz pomoc Vuleta i saveza dominirati sa 10bodova vise to svi navijaci i zvezde i partizana znaju i celni ljudi istih klubova i savez i obican narod Svi i sta je tu novo
T

Trenercina

pre 4 meseca

Hteli smo da razbijemo sezonu a usli smo sa jednim krstenim bekom istrosenim Rodicem.Bez zadnjeg veznog sa potencijalnim Mijailovicem na toj poziciji koji je 2/3 sezone igrao stopera i desnog beka"strasno".Sa spicom koga smo doveli u zadnjem minutu za navodno velike pare iz Adane da igra ligu sampiona.Bahar je toliko lutao sa igracima i sistemom da mi se cini da ni on sam nije znao sta hoce.Igrali smo nasu ligu ko pali s marsa.Primali po tri komada ,gubili ko od sale.Bilo je utakmica kad celo poluvreme krstenu akciju nismo napravili.Ali za boga on igra ofanzivno on je cudo.Nismo se obrukali nigde,uzeli smo jedan bod.A tek pojedinacno kad bi nabrojao sta je koji igrac igrao i koji poziciju i sta je sve probano pa cirkus.I sad mi ovde veliki strucnjaci objasnjavaju sta je Vlada Milojevic i kakav je on trener .Zaboga defanzivan i sa tuznom igrom za oko.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Jel ti stvarno misliš da je Bahar lutao? Il će biti da je ekipa oko njega imala malo previše uticaja. Da li stvarno misliš da je toliki slepac neko kome se igra zasniva na trčanju i presing da dozvoli da nema krštene brze bekove. To je pokušao sa Bukarijem i Mitrovićem, kad je to izduvalo, a ovi slepci mu nisu doveli nikoga cenim da je digao ruke i čekao da raskid ugovora. Nikad nećemo saznati šta je bilo, jedino znamo da su ga navijači i krš igrači oterali. Mi i u košarci pravimo iste greške sezonama kao i u fudbalu. A šta je zajednička konstanta sve ove godine za oba kluba? Uprava koja zabada nos gde mu nije mesto, koja kreira barem pola dolazaka igrača koji ne odgovaraju trenerima. Ne trebaju nama glumi s druge strane brda da prave probleme. Nama je uvek uprava najveći problem jer muljaju sa transferima.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Gde si bio posle Zvezde, gde si radio, šta si osvojio. Nigde se nisi zadržao duže od par meseci, dobijao si otkaze. Ali važno da si ti naš Klark Kent, i da si najavljen kao da Klop dolazi. Odlična propaganda nema šta. Još samo ovaj prevarant da rasproda sve što iole valja, pa krećemo ispočetka kao 2017, zato si i doveden. A ona priča najjači tim od Barija, Srpski Bajern, napadamo treće ili čak drugo mesto ako se ukaže prilika u ligi šampiona, ma neeeeee, nikada Doktor to nije rekao. Ali nisi ti kriv Doktore što nas lažeš i pričaš bajke, krivi smo mi što smo poverovali to. Za ovih sedam godina Evrope, sada smo trebali da budemo nivo Kopenhagena, Briža itd itd, a ne da se vraćamo sedam godina u nazad.
A

Arrow

pre 4 meseca

Cuj Klop on je tog Klopa dobio ^^
N

Nordsjeland x6

pre 4 meseca

Od 100% ovih komentara ovde koji napadaju i pljuju po Miloju 99% dolazi od strane navijaca 6tardizana koji pokusavaju da se kriju iza "zvezdaskih" nick-ova! Providno da nema dalje....
@

@

pre 4 meseca

Psg 11, bajern 9 , spurs 9 itd itd
K

Karalic

pre 4 meseca

Pa sad, prosle godine popiste 6-icu…zaboravio?
k

kimmi

pre 4 meseca

Da li je moguce da kod novinara nema niko ko moze da se pomjeri malo od te dosadne floskule o tome kako 'stranci ne razumeju nas klub'? Jel stvarno mislite da je to nekakva ozbiljna analiza ili sta vec? Sta je to u vezi Zvezde sto, eto, treba da se razumije a ne vazi ni za jedan drugi klub na svijetu koji su puni stranaca? Jel ozbiljno tripujete da je Zvezda bas toliko magicno mjesto koje, zamisli, neko ko je imao nesrecu da nije Srbin ne moze da shvati? Koja je to intelektualna lenjost, uzas.
B

Blaki

pre 4 meseca

Fora je brate što niko osim srba ili nekog sa ovih prostora ne može da se snađe u Terzinim dilovima i mešetarenjima.
S

SilverSurfer

pre 4 meseca

Ne znam koliko je svestan ali Milojević u Zvezdu nije vraćen kao trener nego neophodna zaštita onima koji treba da snose najveću odgovornost kada su u pitanju reziltati. Prihvatio je da bude deo kluba koji je već dvojici trenera radio iza leđa. Predstavnici kluba pregovarali su sa novim trenerom dok je njegov prezimenjak, uz sve manjkavosti u igri, vodio Zvezdu ka novoj tituli. A onda je i Izraelac prošao slično. Smena mu se spremala mnogo pre nego što je zvanično objavljena. Uzimajući sve u obzir ne bi me čudilo da je Bahar stvarno izbušen u derbiju. Jer, da je igrao nerešeno ili da je Zvezda pobedila kako bi bio smenjen. Zato što je jesenji deo prvenstva završio kao prvi? Mada, bilo je sličnih situacija u ne tako davnoj klupskoj prošlosti. Miloje dolazi u trenutku kada su neumereno našpanovana osećanja navijača doživela sunovrat. Kada su predstavnici kluba učinili sve da upropaste ekipu koja je pripreme odigrala dobro. Ne zbog pobeda već načina igre koji je predstavljao novitet. Sve je palo u vodu vizionarskim potezima uprave. Tačnije jednog čoveka. On je pokazao da mu do ljudi nije stalo. Da su potrošna roba koja treba da posluže određenoj svrsi. Kraćoj ili dužoj, nebitno je. Potrebni su dokle god služe kao zaklon. Kada im istekne upotrebna vrednost zamene se novim adutima. Priča uvek ista a sada su i akteri počeli da se ponavljaju. Ko je sledeći? Dejan Stanković? Zvezda je poligon za neke radnje koje sa sportom nemaju veze. Milojevići, Stankovići i Bahari treba samo da skreću pažnju i čuvaju mir među navijačima i pokreću ni u čemu utemeljene želje. Miloju će biti teže nego prvi put. On nigde nije imao rezultat sem u Zvezdi. Ovde ga većina doživljava i gleda kao spasioca. Što je prevelik teret u odnosu na prvi mandat. Tada, niko nije očekivao skoro ništa. Intersantno da je nova/stara trenerska akvizicija imala četiri ili pet vezanih poraza u poslednjem klubu koji je vodio. Biće zanimljivo videti šta će novo ponuditi Milojević? Jer on ne može da podmladi Kataija, Ivanića i Rodića. A sa njima nema ozbiljnog fudbala. To se bar videlo ove sezone. Zvezdu su napuštali daleko bolji igrači od ove trojice pa je Zvezda nastavljala da funkcioniše. Međutim, postoje ozbiljne prepeke zbog kojih nije moguće završiti priču sa ovim i mnogim drugim igračima koji nemaju nikakvu svrhu osim što debelo koštaju klub. I to ide na teret onih kojima Miloje služi kao zaklon. Prošli put je otišao gotovo iznenada a nije imao potrebe. Ovog puta prihvatio se posla u situaciji kada mnogo toga što ne valja nije bilo vezano za teren. Želim mu sreću i dobre rezultate jer ukoliko ih ne bude brzo će ga naslediti neki novi spasioc.
D

Doktor Terza

pre 4 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
D

Doktore

pre 4 meseca

Partizan je igrao LŠ 2010. 🥪prijatno.
П

Па...

pre 4 meseca

...зна се шта значи кад се у Звезду врати Милоје, односно Радоња у кошарци. Сви знају шта их чека. Неки се радују, у некима страх измиче контроли.
D

Dominiraj

pre 4 meseca

TAKO JE MILOJE LEGENDO,APSOLUTNA I PUNA PODRSKA ZA TEBE I UPRAVU OD SVIH PRAVIH DELIJA!👍 BICE I 8MA U NIZU...🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
E

Ej

pre 4 meseca

Vozac autobusa a uvek su dali preko sto golova....
3

3445

pre 4 meseca

I ovaj prso

Mr 007

pre 4 meseca

SRECNO VELIKI MILOJEEE!!!💪💪💪Ja sam uzivao u tvojoj defanzivnoj igri,ekipa se branila veoma disciplinovano i igrala odlicno na kontre,nikada nisam bio sigurniji u uspesan rezultat na mecu po Zvezdu,nego kad si je ti vodio.Groblje te kritikuje za inostranu karijeru,jer su istraumirani kako si postigao onakve rezultate sa Zvezdom i napravio da je za klasu jaca od Partizana po finansijama (sta Terza radi,to je druga prica...). Sta je Dulo uradio u inostranstvu ili Nikolic koga skoluje Milojevic 2 ili onaj nesrecni Samroje sa konjem u Turskoj?! PLACITE GROBARI,PLACITE!!!🤣🤣🤣
ш

шуми

pre 4 meseca

баш сам ужива гледајући 0:6 ,0:4 ,1:6.Дно од фудбала ,бојкот док творзић не оде
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Nikolic je osvoji kup u Rusiji!U RUSIJI!
D

Daj faul

pre 4 meseca

@Sima… vidim doneo mu je taj ruski Kup mnogo u karijeri… bas sad iz Emirata bira da li ce u Real ili Bajern… samo sto ga je Cokna dobio 3 zaredom…
T

Terza...

pre 4 meseca

@шуми ...vam ugasio jsd i stavio🔒puna podrska za njega od svih pravih Zvezdasa!
А

А...

pre 4 meseca

...Милоје је освојио куп са Чукаричким. СА ЧУКАРИЧКИМ! И то против Партизана. ПРОТИВ ПАРТИЗАНА!
G

Goust@Mr 007

pre 4 meseca

Sve što tik kao lični hagiograf i ljubimac lika i dela V. Milojevića navodiš u svom komentaru pada u vodu, jer je V. Milojević u ovom intervju rekao da " “Disciplina i defanziva nemaju nikakve veze”! Pročitaj pažljivo intervju, pa ćeš videti da si u svom komentaru napisao notornu glupost!
g

grobar1970x

pre 4 meseca

nije moje da se masam, ali znam samo da bi bilo koji nas trener kad bi mu dali odresene ruke i budzet kao Baharu i Terzicu napravio bar tri puta bolju ekipu...celu jesen ni jednu utakmicu koja je malo znacajnija Zvezda nije pokazala nista.....neke velike pobede u nasoj ligi ne smatram da su za bilo sta merodavne....ali ne verovatno koliko igraca promasaja niko nikad nije doveo sve strance da valjaju mora da se promasi ali da se promasi sve to je za ozbiljnu analizu dal ti ljudi rade za Zvezdu ili za neki TAL....kako god ali Milojevic bi sa tim novcem bar imao jednu pobedu u LS...prodas Erakovica a dovedes Djigu potez godine...
8

8 Titula

pre 4 meseca

@grobar1970x Pozdravila te decurlija iz Danskog Nordsjelanda sa 6 komada,cisto da podsetim da se ne zaboravi tako lako! Ps: Pripremi maramice,i ove godine dr.Terza podize i 8-mu titulu za redom,uzivajte dok budete to gledali preko TV-a ko i zadnjih 7 godina,istorija ce se ponoviti!
г

гм

pre 4 meseca

испушена муштикла
F

Fußballspieler

pre 4 meseca

Iako mu je medjunarodna trenerska karijera skromna, ja ovom čoveku beskrajno verujem. Nekada mi se njegov način igre svidja, nekada ne ali krajnji rezultati stoje sa njegovim potpisom! Srećno treneru i samo hrabro napred!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Gledam Seltik - Rendzers, šibanje na sve strane, kakav tempo, kakav fudbal a pricamo o Škotskoj, to je derbi a ne ovo nase djubre.
M

Ma cudo jedno

pre 4 meseca

Isibase po Evropi i jedni i drugi!Rendzers osvojio ligu uefa a Seltik ligu sampiona ali pre 40 godina.Nivo 14 plasiranog premijer ligasa.
2

2 na 2

pre 4 meseca

@Ma cudo jedno Ti očito putuješ jevropom i gledaš utakmice svako malo pa znaš da ceniš vrednost neke utakmice. Klasičan srbenda iz fotelje koji drvi o fudbalu. Drž se ti srpskog blata i gledaj iz fotelje evropu, sigurica je to.
z

znamoooo

pre 4 meseca

milojeeeee nasssss,sve znamoooo....mnogo srece imas a mi nemamo ni malo da nadjemo trenera koji moze da nosi zvezdin teret
m

mali ste

pre 4 meseca

zalosno je kakvi komentari se ostavljaju ....
p

pitam se

pre 4 meseca

Iz koje rupe izlaze ovi mrzitelji zvezde i Vladana Milojevica?
p

pitanje

pre 4 meseca

Iz koje rupe izlaze ovi mrzitelji zvezde?
K

KONKRETNO

pre 4 meseca

Šta je ovaj trener osvojio osim u Srbiji za vreme aktuelne vlasti?
p

pancevac992

pre 4 meseca

konkretno jel mu je vlast obezbedila ulazak ulogu evrope i prezinljavanje u istoj,i dve lige sampiona,dve pobede u istoj,od toga jednu nad prvakom evrope?
P

Partymaker

pre 4 meseca

Konkretno treba više poštovanja pokazati prema ovom čoveku i njegovom uspehu u Zvezdi, pogotovo ljudi kojima je maksimum u životu da pljuju po komentarima na sportskim vestima a nemaju za 'leba
j

jestepancevac92

pre 4 meseca

jeste aktuelna vlast je to obezbedila jer da nije bili bi na nivou Partizana, Vojvodine, Cukarickog i ostalih
p

pancevac992

pre 4 meseca

jestepancevac92 da da,sa pojacanjima besplatni savic,stojkovic iz 3 lige nemacke,rodic iz rusije,i slicnim,usao u Ls,cuti bolje,srnic iz cuke,milic iz nase lige
s

soichiro

pre 4 meseca

polako miloje...ne bude li islo kako treba oterace te na pola proleca,,,postaraj se da se zastitis ugovorom.
ш

шуми

pre 4 meseca

па не може да му не иде ,првак са Звездом би био и ја ,то је већ завршено ,и без тренера да смо играли.Дно је што је милоје у дослуху са његовим полуиграчима саботирао Бахара који је хтео да их све отера али ето Родић са платом од 500.00ће и даље уништавати Звезду
U

Usud

pre 4 meseca

Ne zna se ko je gori u ovom intervjuu, Darjan, Miloje, komentatori, a posebna šlagurt komentari groblja koje nema čemu da se nada na proleće... Za groblje... kako god da budemo igrali, gazda je namestio da osvojimo titulu tako nemate čemu da se nadate. A Miloju savet da manje čita komentare i ulazi u cinizam. Izvoli radi, nemoj kmečiš, cinično komentarišeš sreću i rad. Svaki posao je kombinacija znanja, truda i sreće i za kraj okoline u kojoj se baviš nekim poslom. Da si ostvario spektakularne rezultate još negde sem Zvezde, pričali bi drugačije. Zato, u ovom mandatu, ne očekuj bilo kakvu podršku kakvu si zaslužio i imao u prethodnom. Imaš odličan materijal za rad, videćemo za koji mesec šta je rad, šta sreća, a šta karakter. Svako dobro ti želimo i da nam promeniš ovu bledu krvnu sliku makar upola kao što ovde filozofiraš. Trener mora da filozofira i da tu svoju filozofiju pretoči u igru i rezultate. Čekamo.
E

Eseksinjo

pre 4 meseca

Puna podrska nasem miloju!! Moje zelje su da sto vise nase dece igra,da se da sansa Maksimovicu,Mituljikicu,Mijatovicu,Nedeljkovicu i da se vrati Stankovic iz cuke gde je pokazao da je spreman za Zvezdu!!
w

wule

pre 4 meseca

Miloje je poznat kao neko ko daje sansu mladima… Srnic, Gobelja, Milun, Vukanovic itd itd
B

Bogdan58

pre 4 meseca

Pa i pekar, koji pravi burek, kad prvi put počne da radi u pekari, trudi se da napravi dobar burek. Posle nekog vremena, burek je sve lošiji i vlasnik pekare ga otpusti. E sad porediti burekdžiju i fudbalskog trenera iz Lige Šampiona, koji je pobedio te godine Evropskog Prvaka Liverpula, je kao porediti babe i žabe, ali eto ima navijača, kojima treba pojasniti neke stvari !!!
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Koliko je los trener sami rezultati to govore...netreba niko da nas podseca da je pre i posle C.Zvezde svuda dobijao otkaz zbog losih rezultata.Neznam sta tu nije jasno bilo kome.Napravio je nekoliko neresenih rezultata u kvalifikacijama za LŠ a rezultate u tim takmicenjima se oslikavaju debelim i crnim slovima kao najtezi porazi u istoriji kluba.Toliko o tome koliko je adekvatan trener za C.Zvezdu...pazite on je dobijao otkaze na Kipru i Arapskim zemljama gde se neigra ozbiljan fudbal
2

2 na 2

pre 4 meseca

Veze nema komentar. Burek, fudbal, softver, kotao za grejanje su rezultat nečijeg rada. Ko kako radi na duže staze nema veze sa tim već sa karakterom i ambicijom. Sad to što Srbenda posle prvog ozbiljnog keša digne nos je dokaz da je burek njegovo pravo merilo.
p

pancevac992

pre 4 meseca

sasa pfc to za otkaze je laz,eto tek toliko
G

GETAFIX

pre 4 meseca

Realno, vodio je Zvezdu kada je kvalitet u odnosu na Partizan bio najizraženiji u istoriji. Shodno tome jako mu je loš skor u derbijima pogotovu ako se ima u vidu činjenica da je često čupao bod u finišu utakmica a bilo je i diskutabilnih sudijskih odluka. Uvek je bio preoprezan. Igrao je sa jednim špicem na Marakani kada je bilo plus 25 i bio prezadovoljan bodom.
.

.....

pre 4 meseca

Kad je bilo najpotrebnije, odnosno kad se prelamalo za titulu on je pobeđivao Partizan na Marakani.
П

ПГ

pre 4 meseca

“модернизација Црвене Звезде на свим нивоима”, да сам писао текст написао бих крађа! Волио бих да Партизан освоји титулу и да предсједник Терзић поднесе оставку!
Z

Zvezadas onaj stari

pre 4 meseca

Ajd Milojevicu sve je to istina jedino sto je ne tacno da ne radis nista. Vredan se trener ali dekadentan, fali znanja nisi se razvio, u jnostranstvu velika nula!
N

NE TACNO

pre 4 meseca

NE TACNO
S

Sta nije jasno?

pre 4 meseca

Bravo tako je bas kako si napisao. Ne znam kako ovi nasi glupi Zvezdasi ne shvataju da je strani trener (Bahar ili neki drugi svejedno) neophodan kao lebac jer mi domacih nemamo! Ne treniraju nijedan ozbiljan evropski klub. A za stranca treba vreme da ga istrpimo ali ce se vratiti sa kamatom. Ove godine smo imali najvise datih i najmanje primljenih od sve 3 LŠ. Ok rezultat je mrsav ali bi i to doslo. Miloje nece bolje nego ranije, 5 otkaza u 3 godine sve govori i to u ispodprosecnom klubovima.
1

1100

pre 4 meseca

Niko njemu ne osporava radnu etiku..kao i odredjeno znanje...ali da je sreckovic to je cinjenica nad cinjenicama...mislim da je ispucao svu sportsku srecu ovoga sveta...tako da ..videcemo kako ce dalje da se razvija situacija.
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Odlicna izjava Miloje! Puno srece majstore
M

MilojkoNr1

pre 4 meseca

Ziv nam bio Miloje i da na kraju budes drugi
N

NN3

pre 4 meseca

Da, činjenica je da posle Zvezde nije imao neke bajne rezultate. Ali se dokazao pre Zvezde u Panioniosu i Čukaričkom, a potom i u Zvezdi u dve uzastopne godine, tako da samo apsolutni duduci mogu da govore kako je Milojević neznalica i da se provlačio na sreću.
l

licemerni grobarcici

pre 4 meseca

Ovi sto pitaju Milojevica kakve rezultate je ostvario jel to isto pitaju svog idola Vujoseviceva kakve je rezultate ostvario van granica Srbije?
@

@

pre 4 meseca

Nas idol je Zeljko, ali po vama sportski nepismenima i on je nikakav trener. Nije osvojio ni.....😉
p

pa taj

pre 4 meseca

"Dulo" je igrao dvaput fajnal for, i nije mu potrebno više ništa do kraja karijere, ako to nije "inostrana" potvrda ne znam šta je. Za neupućene i navijače "bivših" klubova, fajnal for je finalno takmičenje u košarci gde igraju najbolje četiri ekipe u evropi u košarci. Ili ko ne kapira, polufinale evropskog klupskog prvenstva u košarci. Dotični je '89 bio treći u Evropi. Naravno, navijače bivših klubova to i ne dodiruje jer ni pojmovno nisu upućeni, njima je učestvovanje u EL vrhunac radosti.
@

@ pa taj

pre 4 meseca

...ti kao "pojmovno" upucen, trebao bi da znas da je zvezda pre partizana igrala f4 tog takmicenja, dok se partizan borio za opstanak u domacoj ligi. pa je malo glupo da ti njenim navijacima objasnjavas sta to znaci.
@

@pa taj

pre 4 meseca

ne lupetaj, molim te F4 niste igrali nikad, tu istoriju ne možete da falsifikujete.
I

Ironija ili ne

pre 4 meseca

Brate, ti si svu sreću u trenerskom poslu iskoristio u prvom mandatu. Provlačio se kroz iglene uši i uz pomoć Borjana i dva tri odbrambena igrača. Sada može samo da se obrne slučaj u kontra smeru.
M

Mnr1

pre 4 meseca

Ok mozda smo mi preterali ali eto objasni nam MiloE, kakav si ti trener? Kad si napustio cz kakve si rezultate ostvario?
G

GeOs

pre 4 meseca

Slicne kao vas Dulo kad je otiso van Srbije...
g

gostić

pre 4 meseca

Darjaneee🥰🥰
Z

ZvezdasPula79

pre 4 meseca

Defanzivni trener si itekako. Tvoj povratak ce biti u rangu “pojacanja” s povratnicima, Srnicem, Mijailovicem, Milunovicem i kamoli srece Siljom Pesicem. Nisi dorastao ovom timu niti ces donijeti bilo kakav napredak u igri. Samo cekam da iz kola u kolu nestaju mladi igraci i da krenu standardni biti Spajic, Mijailovic, Nikolic itd.

gemathegreat

pre 4 meseca

Jedino što je neadekvatno i neprimereno Zvezdi je vas gomila pljuvača. Al nema žita bez kukolja.
C

Cz1952

pre 4 meseca

Zelim ti puno srece. Samo nemo da dozvolis upravi i skautingu da ti namecu koga ce da kupe ili prodaju i ko mora da igra. Ako to uspes cenicu te bez obzira na rezultate
D

Dobarkomšija

pre 4 meseca

Opet greska Terzica. Ovakav roster a on dovodi trenera kome je potreban samo jedan napadač....neverovatno....ali jeftiniji nije mogao da se nadje a i navijači ga simpatisu a i prodace nekoliko napadača pa ce biti para i za Miloja i za Bahara i ceo bivsi strucni stab....
Б

Бибарс

pre 4 meseca

Јел сте заказали финале Лиге шампиона у јануару против Зенита?
@

@bibi

pre 4 meseca

Vi ne mozete ni kvalifikacije proci za kup Bore Drljace... Sa vama uvek komedija!
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Upravo tako. Teško je bilo izabrati šta je gore po Zvezdu: Baharov ostanak ili tvoj povratak. Gore od gorega.
7

777

pre 4 meseca

Hvala bogu misljenje vas laznih navijaca zvezde je nebitno..
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Само ме занима година када си се родио?
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Čime se pametan stidi,budala se ponosi....Miloje,šta ti je sine....
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Pa šta si osvojio van Srbije Klarče Kente?!
e

ej napaceni

pre 4 meseca

vise nego tvoj idol Dulo
@

@ej napaceni

pre 4 meseca

Nas idol je Zeljko mada ni on nije nista osv...😁😂😁😂😁
n

nesrećo

pre 4 meseca

taj "Dulo igrao fajnal for dvaput.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Dobro ovo je teško pitanje,ajde imam jedno lakše jel ostao negde celu sezonu?!
P

Pećko Pivo

pre 4 meseca

...i penale na 18 metara od gola. A šta tek reći za nepriznati gol Krasnodara kada je lopta bila metar unutar Zvezdinog gola.
i

ijaooo

pre 4 meseca

koliko vas boli taj Krasnodar
e

ejj

pre 4 meseca

kako vas samo boli
b

boli nas i zvone

pre 4 meseca

nam beli bubrezi
@

@boli

pre 4 meseca

Pa ljubi ih da prodju!
J

Jbte

pre 4 meseca

Ovaj ko da nije dobio otkaz nego su ga jedva doveli iz PL.
o

opaaaaa

pre 4 meseca

Uh sujeta, ovaj mandat će ipak biti utoliko kraći.
S

Sve

pre 4 meseca

U svemu ništa konkretno kao i na svakoj konferenciji pre i posle utakmice ,to je Miloje
a

ahahaq

pre 4 meseca

Da nisu pokrale sudije Krasnodar i loptu pola metra iza gol linije "izbacili van", pitanje je gde ni ti i zvezda bilo danas. Od tada krece "renezansa"... Lice, ispao si od amatera iz Mostara alo'
G

Gostgost

pre 4 meseca

Da nisu sudije pokrale Sabah, izbegli biste blamazu protiv Nocilanda
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Da nisu priznli gol Krasnodra posle izasle lopte sve bi bilo lakse.
C

Comiliii

pre 4 meseca

Miloje gospodin Balans Tim! On je jednostavno rodjen za Zvezdu! Mislim da ce nastaviti tamo gde je stao u 4 2 3 1 formaciji. Naravno i ja se slazev da vratimo Radonjica i damo mu kapitensku traku na tom levom krilu. On kao takav bi sve vukao napred jer je lider koji bi rekao zamnom! Desno i Bukari i mlada nada Mijatovic u spicu. Lucic bi pokrivao oba krilna mesta cak igrom lici na Kaljehona iz vremena kad je bio u Napoliju. Mitrovic mora mnogo vise da pokaze. Sta sa Krasoom? Da li moze iza spica kao kreator ili na spica kao lazna devetka da se rotira sa Mijatovicem iza njih Ivanic.. Sredina Hvang,Stamenic- je (Le Talek Milojev u prevodu), (Kangwa) Unistili smo Kangwu. Sigurani pozadi Nedeljkovic i Djiga ne znam sta je sa Glazerom(sjajan golman,ali strancima na golu neverujem nista). Mislim da treba golman da bude pozadi sa nasim govornim jezikom kao i taj drugi stoper da se razdere na ekipu kako bi se trznuli malo i takodje da ih navode i pomeraju ka igri,da osecaju i ucestvuju u njoj 100 posto. Serifa se odreci i jos po nekih igraca koji se tu setkaju. Nasu decu gurati koliko je to moguce,ne po svaku cenu. Miloje srecno!
Z

Zaim

pre 4 meseca

Da nije Terze ti Zvezdu ne bi trenirao.Tako da mislim da ce te zajedno i otici.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 4 meseca

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića. Najbolja uprava od Barija. Stop lažnim Zvezdašima i ubačenim Trojancima iz komšiluka. Samo Gospodin Terzić može da nas vodi u uspehe. Podrška za Gospodina Terzića u inat dušmanima.
Š

Šljaka

pre 4 meseca

Korrekten lik,i malo arogantan poput naseg Stanojevica,al sta da se radi kad bolje nemamo. U svakom slucaju puno srece,i da budes drugi na kraju maratona.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Dakle "odličan" prvi intervju... Čovek sluša i čita šta navijači misle. Miloje, hvala za sve uspehe, al gori početak (novinarski) ne može da se zamisli. Igrao si sa onim što si imao, zato se ne zaleći u cinizmu. Ostao si u lepom se sećanju, napustio položaj u idealnom momentu (ostavio titulu nasledniku). Ja bih ćutao i radio, ne bih se bavio navijačima i komentarima... Nek bude da grešimo, sačekaćemo da vidimo šta možeš. Zato preporuka da se manje družiš sa novinarina
G

Gostt999

pre 4 meseca

Ti si prijatelju sampion kunem ti se🤣🤣🤣Ne verujem da je bio jaci komentar od osnivanja mozzart sporta🤣🤣🤣
v

vidi se

pre 4 meseca

cim ga groblje ovoliko mrzi i omalovazava znaci da je radio dobar posao u zvezdi
T

Top Gun

pre 4 meseca

To je neki humor?? Naravno da je istina. Šta si uradio posle Zvezde? Baja sa AEK-OM ispadne od Veleža. Nikad ništa.
n

napaceni

pre 4 meseca

Sta je tvoj Dulo uradio?
T

Top Gun

pre 4 meseca

Moj Dulo? Bio 2x na f4 uzeo KUP KORAĆA evropski trofej ne ovaj danas,promovisao mnoge igrače bio TRENER GODINE EVROLIGE. Dosta???
З

Зики

pre 4 meseca

Убиједи Радоњића да се врати !Ако би довели 3,4 топ играча опет би Милоја помјерио фудбалске границе
D

Deda11

pre 4 meseca

Ja otkad znam za sebe i Zvezdu nama fali 3,4 igraca
m

milisav kekez

pre 4 meseca

jel to onaj trener dto nije znao da pobedi u derbe ahahaha ahahaha sto su ga punili u ligu od šampijona gde god da je radeo dobijo je otkaz nigde se nije zadrzao duze od par meseca klart kant ahahaha ce leti iznad marakanu sa ispruzenu ruku ahahaha on da je bijo umesto bakara primio bi deset komadi od mančester cyty lajpcik i jank bojsi nemoze on nikad da pobedu u derbe nesme da igra fudbal negi igra bunker celo utakmice
p

pancevac992

pre 4 meseca

svaki derbi odlucujuci kuci za titulu je pobedio,hahahahaha
S

SAŠA FRANKFURT

pre 4 meseca

važno je da si ti DOBIJO internet, i da si prolazio pored osnovne škole!
b

bakicar

pre 4 meseca

Stiže kontrolni iz srpskog spremaj se.
D

Dr.Ale

pre 4 meseca

Zaboravio si da staviš zarez!
N

Najveći Zvezdaš ikad...

pre 4 meseca

Gospodo , nadam se da ste provalili ovog ljubitelja lika i dela Terzića koji godinama krade moj nik , i pod mojim imenom piše hvalospeve Terziću i Mrkeli , pišem ovo u nadi da će redakcija MOZZARTA objaviti ovo moje objašnjenje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 4 meseca

Stop lažnim Zvezdašima i ubačenim Trojancima iz komšiluka. Podrška za Gospodina Terzića u inat dušmanima.
G

Gosti

pre 4 meseca

Kako ono grobari kazu,sta je,uvukao se strah u vas? Hahhaha,pljujete po Miloju kako nije nista uradio van Zvezde i nije nikakav strucnjak,ali kad pomenemo "generala bez rominga" koji je veliko nista,nada,nula,uradio u svetu nakon vas,onda nije isto? Hahahaha mecite mukice,vasa kuknjava je muzika za usi nama! A sto se tice Miloja,samo neka vas izgazi i uzme titulu,ne mora nista u svetu da uradi,meni je sasvim dovoljno sto vi placete!
S

Starchko

pre 4 meseca

Ko prizna pola mu se prašta.
D

Darjane

pre 4 meseca

Kakva su ovo pitanja? 😯 Sta je ovo,na nivou osnovc?
G

Gistgosy

pre 4 meseca

Pogledaj ko je postavljao pitanja i bice ti sve jasno
G

Goss

pre 4 meseca

Obično drvo od trenera sve na silu i nameštanje
p

ps realno

pre 4 meseca

Sta mislite zasto grobari mrze Vladana Milojevića? zato sto im je nabio komplekse.
7

783

pre 4 meseca

realno,najvise ga mrze sto je dobio Liverpul,u tom.momentu najbolju ekipu u Evropi...za sve drugo,imaju svoje "sektasko objasnjenje"...:zvezda se forsira", "partizan sabotira", "bitni su derbiji", "savo milosevic je primenjivao najlepsi fudbal." CIA,Vatikan..itd...ali,Liverpul i onaj kiseo osmeh Jirgena Klopa,e to ih najvise boli..
w

wule

pre 4 meseca

ne znam sto ga grobari mrze al ja ga ne volim jer smo pod njim igrali najruzniji fudbal, nine dao sansu mladima, u derbiju je uvek igrao kao picka, draza mi je hrabra barahova igra sa nasim klincima i posl mesto u grupi nego one 5arde sto je miloje primio al koje zbog pobede nad lvro niko ne spominje
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Sve si dobro rekao. Niko ne moze bolje reci nego covek sam o sebi. Samo si Miloje i ovo zaboravio. Da ti se pola lige sklanja,imao si nevidjenu pomoc sudija,kao sto ces imati i na proljece. Eto sve smo rekli. Da si valjao,negde bi radio!!
k

klasika

pre 4 meseca

zamisli 82 godiste si a komentar ti i iq je na nivou 10-godisnjaka
E

Ehhh

pre 4 meseca

zamisli 82 godiste si a komentar ti i iq je na nivou 10-godisnjaka
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Bese veliki Savo Milosevic trenira neki klub iz lige petice, ako nije on, onda mora da to radi trener kojj je pobedio sistem i uzeo namestenu titulu celavi Mare, ubica? Ili mozda trener koji je u toletovo vreme harao? Sta niko nigde nije uspeo...pa ti ljudi nemaju oci i usi. Svi ovi treneri, ove klase bi sve te "velike pobede" menjali za pobedu nad liverpulom sa nekim timom koji je prosecan...ili da recimo pobede keln dva puta, sa bapolijem odigraju nereseno...izbace salzburg, kopenhagen (ucesnike nokaut faze)....e vidis to je sve ovaj gospodin postigao, sa timom koji je 2-3 puta jeftiniji od trenutnog i onda dodje neki tip iz vognja ili nekog sela u okolini klqdova i ostavi komentar kako on ovdr ima pomoc sudija. Bravo legendo, jel si srecniji sto si ostavio komentar???
j

jel tako?

pre 4 meseca

jel i u evropi mu se sklanjali?
b

bljuc

pre 4 meseca

koliko grobarskih botova komentarise vesti iz zvezde...koliko su jadni

Proficap

pre 4 meseca

Dobro dosao gospodine. Jos kada si odlazio, a Deki dosao umesto tebe, bio sam jedan od retkih koji to nije podrzavao. Zato, hvala ti sto si ponovo sa nama.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 4 meseca

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode navijanje. SVI DA STE ODMAH PODRŽALI GOSPODINA TERŽIĆA. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA .
P

Pfc

pre 4 meseca

Vratio dugove hahaha
@

@najveći zvezdaš ikada

pre 4 meseca

Ti nisi najveći zvezdaš, nego najveći bot. Svaki normalan navijač vidi loše poslovanje i nedavanje šanse kvalitetnim domaćim igračima, pre svega omladincima i preplaćivanje stranaca iz Turske i drugih liga, koji onda ovde imaju kriminalan učinak i od kojih se posle ništa ne zaradi. Tako da ne znam o kakvom uspehu i punoj podršci pričaš.
B

Botino

pre 4 meseca

Gospodin Gospodin Gospodin Gospodin Gospodin Gospodin, jel te taj tvoj Gospodin lepo hrani. Lanč paketi su redovni. Evo ti gladna godino 🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔🥪🍕🌭🍟🍔 njam njam mmmmmmm, najedi se.
Ž

Živela Zvezda i majka Jugoslavija

pre 4 meseca

Živeo Doktor Terzić...i da što pre nastavi školovanje u Americi.
X

Xyz

pre 4 meseca

Gospodin čovek
v

vidi vidi

pre 4 meseca

ala su se raspisali grobarski Botovi...
M

Mk

pre 4 meseca

O ne, opet cemo slusati o "pedantnom stručnjaku"... Hahahaha, prevara klasicna, oteran iz svakog kluba posle zvezde!
A

Ajde ajde

pre 4 meseca

Placi nesreco
K

Kejn

pre 4 meseca

Sta to znaci sto nije uspeo da napravi rezultat nigde posle Zvezde? Pa vama je najveci trener u basketu Dule Vujosevic i sta on ima posle Partizana? Apsolutno je nebitno sta je uspeo preko da radi ako kod nas ima odlicne rezultate.
T

To je problem

pre 4 meseca

Mnogo ih plasi povratak Milojevica ..da aje ostao Bahar to je bilo najbolje za njih
Z

Zole

pre 4 meseca

Pokusao je da bude ironican ali je samo rekao realno stanje.. Sta je uradio posle zvezde? Jel se zadrzao negde duze od 3 meseca ili je u svakom klubu bila pedala?
J

Jel da

pre 4 meseca

videcemo sta ce majstorski trener Duljaj da uradi u inostranstvu
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Stanojevic, Milosevic, Nikolic, Vermezovic, Djukic svi se naosvajali titula i potpisali za timove lige petica
n

nekoneko

pre 4 meseca

Oterace ga na leto. On je samo placeholder...
X

XxxX

pre 4 meseca

Oni koji su hvalili Bahara najvise ne vole Milojevica to samo govori o kakvim ljudima je rec. lazni navijaci zvezde i botovi
В

Вили Вонка

pre 4 meseca

Лепо је кад је човек искрен и према себи и према другима.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

@ gostgist Ne nego su dobri igrači Điga, Šerif, Kulibali,Falko, Pićini i Rišaira
g

gostgist

pre 4 meseca

svi ovi koji si nabrojao su bolji od Belica.I 90 procenata onih koje nisi su bolji od Belica.Navijaj za partizan,niko to ne krivi zbog toga,svako nosi svoj krst u zivotu,ali budi koliko toliko realan.
X

XxXx

pre 4 meseca

Internet navijaci ispranih mozgova nemaju vise takav uticaj kao pre i nece moci da oteraju Milojevica kao 2019, Vise se nece oni pitati
G

Gostgost

pre 4 meseca

Kako bre nemaju? Pa oni su oterali i ovog Milojevica i onog drugog i doveli Bahara i oterali Bahara i sad doveli ovog Milojevica. Nije mi jasno zasto ovi iz Zvezde uopste slusaju masu...
G

Gost RS

pre 4 meseca

Dobro ti nama došao nazad a ovi što te opet pljuju nek pređu navijatu za Vazurin klub. Tačno je da si imao sreće u nekim mečevima al je ta sreća bila debelo zaslužena i napravio si od Zvezde borbenu ekipu koja je mogla da se pošiba sa svima osim sa par aždaja. Vratiti se u kvlaifikacijama iz 0:2 i proći,pobijediti prvaka Evrope,posle tebe smo to mogli samo da sanjamo i uradimo na PES-u. Da smo posle tebe bar malo napredovali kao tim nekako vih i razumio kritičare ak to se nije desilo
С

Срећно шефе!

pre 4 meseca

Шеф!
F

Fujto i Fukljo

pre 4 meseca

Ma jok bre,ti si opasan stručnjak koji samo parkira kompletan vozni park Gsp-a ispred gola. Stručnjak kao onaj naš prevarant Stanoje,gde god odu van Srbije metlu posle par meseci dobiju.
H

Hereos

pre 4 meseca

Oni koji su hvalili Bahara najvise ne vole Milojevica to samo govori o kakvim ljudima je rec
m

mislis

pre 4 meseca

terza?
P

Pfc

pre 4 meseca

Sta znaci "najvise ne vole"? Koliko smo mi postali nepismen narod, strasno.
N

Nema tu

pre 4 meseca

srece...Terzicu odlazi !!! Zbog tvojih muljanja ....tu smo,gde smo.
Z

Zvezdas.

pre 4 meseca

Lako je isprati mozak prosecnom navijacu samo mu ponavljas jedno te isto 1000 puta, i on ce da poveruje...Ne zna nista o fudbalu ali zna da ponavlja gluposti onih sto mrze zvezdu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.,

pre 4 meseca

Najveći problem treneru Milojeviću buće nedostatak kvalitetnih igrača. U predhodnom mandatu Milojević he imao mnogo kvalitetnije igrače , u stvari neuporedivo. Razmislite svi , ima li Zvezda ubovom trenutku bilo kog boljeg , i ne samo boljeg NEGO DA BOLJE IGRA nego što su bili Radonjić, Boaći, Jovičić, Stojković, Savić,Rodić (u ono vreme kao mlađi i pre teške povrede), Donald, Le Talek, Kanga (pre 5 godine) . Danas Zvezda ima samo DOBRE IGRAČE U NOVINAMA, izvikane i napumpane lutke koje na terenu ne pokazuju ništa. ,,, u prvenstvu beda do bede, protiv Partizana užas i naravno poraz i POTPUNO ZASLUŽENA POBEDA PARTIZANA, pa mogu na teme da se pobodu ovde svi "profesionalni" navijači Zvezde,,,po meni Milojević sada ima duplo teži posao nego u predhodnom mandatu, naročito ako se Partizan pojača, ,,, i velika je sreća što u ovom trenutku Partizan ima očajan tim , tim sa samo dva prava igrača ,Saldanja i Belić, i donekle Marković. Ali ako dovede 2-3 dobra igrača onda Zvezda neće biti prvak 100% , ,,,
g

gostgist

pre 4 meseca

belic pravi igrac?!
t

ti si spijun

pre 4 meseca

Au sine pa ti nista ne znas
B

Belic

pre 4 meseca

Belic jeste pravi igrac uz Saldanju..to samo fudbalske neznalice ne priznaju..ima mali problem u glavi sto se kartona tice ali je vrlo bitan za ekipu
G

Gost999

pre 4 meseca

Belic je jako bitan jer krlja nekaznjeno. Da sudije sude kako treba, svaku drugu bi pauzirao zbog crvenog kartona
R

Realnost...

pre 4 meseca

Ala je ovaj Ujka Zitko napacen, mnogo mu je tesko
N

Nemas realnost

pre 4 meseca

U pravu je ujka zitko,a ti razmisljas veoma plitko.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

8.godina NE ZNATE za pobedu na JNA!!!! TICULICA!!!!🤫🤫🤫🤫
N

Nema sta

pre 4 meseca

Jel si ti to rekao da je u pravu onaj tj ti, pravi si bolid
7

7

pre 4 meseca

Najveci dokaz da smo doveli pravog coveka je ova Baba Zitka sto se raspisala. Boli bolii i treba da bolii jos 7 godina patnje.
C

Covek

pre 4 meseca

Najbolje zna sebe...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

E pa ako ima aparat za espreso i švajcarska čokoladica, onda je u redu sve. Koga briga za omašena pojačanja, katastroflnu sezonu do sada, smešne izjave zbog kojih nam se sad svi smeju, Nedajea i Falka na platnom spisku. Na čelu sa Snežom.
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Zato samo uspeh možeš ovde da imaš i nigde više kao i svaki zvezdin trener za vreme vladavine duha.
S

Simao

pre 4 meseca

Kakav si ti trener najbolje se videlo u Grckoj, Arabiji i na Kipru.
D

Drvo

pre 4 meseca

Srećno veliki Miloje!
S

Sreca zavisi

pre 4 meseca

od njega ...koliko ce biti ukljucen...da li ce imati vremena posle ponovljeni izbora.
M

Motley crue

pre 4 meseca

Bitno je da svi vi strucnjaci sve znate Nijedan trener, ni igrac vam ne valja Sve je covek lepo rekao
S

Skauting

pre 4 meseca

Gazice Zvezda sve do derbija, onda ce mladi Dule Jovanovic da resi derbi
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Ni bahar nije uspeo da pobedi Partizan na JNA,nego je popio i nokaut😂😂😂😂 kako vas bre nije sramota????😂😂😂😂 koliko ste dizali u nebesa bahara kad je dolazio,pa ste ga ispratili zna se kako,CRVENI KARTON!😂😂😂😂AHAHAHAAHHAHAHAH
V

Vidi se

pre 4 meseca

Smejes se na silu napaceni stvore
F

Fujto i Fukljo

pre 4 meseca

Koga sramota,pa oni su operisani od sramote i obraza! Kakva Fiorentina,dajte Psg,Bajern,Real,Barsu...to je naša merka,sećate se toga posle Fiorentine??? Najveći budžet u istoriji našeg fudbala,kompletna država stoji iza njih...i...otresao ih nesretni Partizan sa sve onim klovnom na klupi. Kakva sramota,idemo dalje brže,bolje jače!
C

Credenza

pre 4 meseca

Niti je defanzivan trenere niti je imao mnogo sreće na nekim evropskim utakmicama, jer ekipa koja primi 40 šuteva na svoj gol, od toga 10 šansi za gol (Kopenhagen, Salcburg, Jang Bojs, Krasnodar...) a na kraju ipak ima povoljan rezultat, samo je imala ludu sreću. Defanzivni treneri ne dozvole protivniku da ga razvale. Po meni, Dejan Stanković je otišao najdalje i napravio Zvezdu konkurentnom do nekog nivoa u Evropi. Videćemo šta može Miloje sa nadograđenim timom, ali ako radi sve isto kao prvi put, biće evropskih petardi, jer, sreća se zaslužuje i sreću su doneli uglavnom naši igrači, pravi Zvezdaši koji su ginuli na terenu, a stranac neće da se "izduži" i ukliza da skine loptu sa gol linije i reskira povredu, nego će da gleda i drži se za glavu a sreća neće da dođe ako ne pokušaš.
g

gostgist

pre 4 meseca

uticaj srece u fudbalu je isti kao i u svakom drugom poslu,ili oblasti zivota.Reci da je Milojevic ostvarivao rezultate na srecu,je isto kao sto pojedinci pisu da Djokovic ima mnogo srece jer protivnici eto,bas protiv njega,mnogo grese,ne koriste brejk i mec lopte...itd...
S

Srboje

pre 4 meseca

Miloe Hvala za sve brt,ali dajte dovedite Iku Jovanovica ! Covek bi cuda cinio sa ovom Zvezdom !
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Pa Savo Milosevic mu je odneo kup sa Marakane 2018.god 😂😂😂😂 AHAHAHAHAHAHAAH Savo mu tada porazio onaj njegov cuveni tim,koji je srusio Liverpul😂😂😂😂AHAHAHAHAHAAHAHAH😂😂😂😂
g

gostgist

pre 4 meseca

5 godina te boli Liverpul ..5 godina bez osmeha..osim ovog histericnog,preko neta...
K

Karalic

pre 4 meseca

Mala ispravka kombinovani tim Liverpula rezervisti+omladinci….kao kad cz igra protiv Orlovca u Mrcajevcima taj odnos otp.
p

popex

pre 4 meseca

Da upravo tako!!!Jesi def trener i imao si srece!Cim odes iz Zvezde u drugi klub,ne mozes mesec dana da se zadrzis!
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Ovo kazem kao realan ljubitelj fudbala,a ne kao navijac Partizana.Da je ovaj klark kent nesto vredeo,ne bi popio deganz u Arabiji i Grckoj i vratio se u ovaj nas propali fudbal.Koliko se secam zadnje godine ugovora,terali ste ga sa kukama i motikama.Sada pevate,bez tebe na klupi stvarno trulo je😂😂😂😂 ludilo😂😂😂😂 crveno beli cirkus.Nego,sta bi sa baharovom teskom artiljerijom? trokira?😂😂😂😂 Alo Man city,smes li na JNA????😂😂😂😂
B

Bumbaroza

pre 4 meseca

Prosli put smo ga oterali jer smo hteli da nam igra lici na nesto i sada ga vracamo kao heroja.. Hvala na svemu, ali neko drugi je trebalo da dobije priliku.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Možda Bahar?
V

Vasilis

pre 4 meseca

Coveka niko nije oterao vec je otisao jer je bio prezasicen. Miloje je vodio tim bukvalno bez odmora, sem ono malo tokom zimske pauze. Igrao je svaki put kvalifikacije od prvog kola, nasa liga isto pocinje rano u leto, dakle bez postene pauze, to je pretesko, pogotovu kad dodas na to pritisak javnosti. Niko drugi ne bi izdrzao ni pola tog vremena.
@

@vasilis

pre 4 meseca

Izdrzao Stankela
M

Markan77

pre 4 meseca

Tu malo gresis, nije bitan samo rezultat nego i da igras fudbal.