""
""

Ipak se igra! Vreme je da tradicija bude prekinuta...

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.17. | 13:16

Sneg prekrio Sent Miren Park pred derbi škotskog Čempionšipa

Sneg je proteklih dana okovao Veliku Britaniju i do danas nije bilo poznato da li će derbi škotskog Čempionšipa između Sent Mirena i Dandi Junajteda biti odigran. Prema poslednjim informacijama, intenzitet padavina trebalo bi da opadne u popodnevnim časovima, a teren je svakako spreman, budući da su grejači ispod trave uključeni već nekoliko dana.

Izabrane vesti

Sa Sent Miren Parka ne kriju zabrinutost povodom novonastale situacije i najozbiljnije upozoravaju navijače da, ukoliko planiraju da prisustvuju utakmici, krenu na vreme i voze oprezno.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2377 ŠKO 2 St.Mirren - Dundee Utd. ug 0-2 2,03

Serija od šest međusobnih duela pomenutih ekipa na kojima je viđeno najmanje tri gola tako bi mogla da bude prekinuta. Jer, teško je zamisliti igrače koji "teraju loptu", pritom pored suparničkog tima, vode bitku i sa milionima pahuljica...

Sent Miren i Dandi su trenutno jedina dva kandidata za direktnu promociju u viši rang, pa jedan od najvažnijih mečeva u sezoni svakako dolazi u nezgodnom trenutku. I jedni i drugi su u seriji od tri pobede, a podatak koji "bode oči" glasi: šest minulih dvoboja ovih timova dobijao je domaćin, od čega je to Dandi bio četiri puta.

MOZZART KVOTE
(2,95) Sent Miren (3,25) Dandi Junajted (2,30)
Početak: 20.45

Ovako je stadion izgledao jutros...

... a onda su se volonteri prijavili da pomognu koliko mogu.


tagovi

Dandi JunajtedSent MirenŠkotska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara