Portu (©Reuters)
Portu (©Reuters)

Đirona i Grashopers najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.05.24. | 11:04

Nigde nećete naći veće kvote

Sredina maja obično je klizavo tle u sportskim takmičenjima. Ovog utorka u jeku je završnica u najjačim ligama. Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Đironu u sudaru sa Viljarealom u okviru Primere (sve mečeve prvenstva Španije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), kao i kec na Grashopers protiv Iverdona u sklopu plej-auta švajcarske Superlige.

Izabrane vesti

Kakva je to sezona bila za Đironu, koja je obezbedila prvi nastup u grupnoj fazi Lige šampiona sledeće sezone. Drugo mesto je sada vrhunac ambicija Katalonaca, a sa serijom od četiri utakmice bez poraza izgledaju dobro pozicionirani da ostanu u borbi sa Barselonom kako se sezona bliži kraju. Đirona je posle tri vezane pobede remizirala u prošloj rundi sa Alavesom 2:2 u gostima. Viljareal će želeti da pobedi kako bi održao slabe šanse za plasman u evropske kvalifikacije. Ekipa je uprošlom kolu savladala Sevilju sa 3:2. Nedostatak konzistentnosti je mučio Viljareal jer je svako od njegovih poslednjih osam gostovanja dalo drugačije rezultate u poređenju sa prethodnim mečom. Viljareal je devetoplasiran sa 48 poena, sedam manje od zone međunarodnih kvalifikacija.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

GRASHOPERS - IVERDON (UTORAK, 20.30), KEC 1,80

Grashopers je na pretposlednjoj poziciji na tabeli plej-auta švajcarskog prvenstva, a ona vodi u baraž za opstanak. Skakavci su na skoro nedostižnoj razlici od osam poena u odnosu na fenjeraša Lozane Uhi na tri kola pre kraja sezone. U isto vreme, Grashopers ima sedam poena minusa u odnosu na mirnu luku, pa će u finišu pokušati da nadoknadi zaostatak. U prethodnom kolu tim iz Ciriha je remizirao sa Lucernom 1:1 u gostima. Iverdon je na drugom mestu u plej-autu, i pobedio je u tri od pet poslednjih pet mečeva. Ipak, u prethodnom kolu Iverdon je posrnuo, i doživeo bolan poraz u gostima kod skoro otpisane Lozane Uhi sa 3:1. U tri ovosezonska dvoboja Grashopersa i Iverdona svako je slavio po jednom, uz jedan remi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara