Isko tajni adut Crvene furije u Nemačkoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 16:20

Stiže potencijalna nagrada za odlične partije u dresu Betisa

Punih pet godina nije obukao dres španske reprezentacije, ali se Isko Alarkon sprema za povratak na velika vrata na predstojećem prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Dve nedelje pre nego što će predstaviti spisak fudbalera na koje će računati, selektor Luis de la Fuente spomenuo je nekadašnjeg fudbalera madridskog Reala, a sadašnjeg prvotimca Betisa.

Izabrane vesti

"Isko je fudbaler kog iskreno volim, juče je odigrao fantastičnu utakmicu. Istina je da vrlo lako može biti sa nama", poručio je De la Fuente.

Isko je još prošlog leta izjavio kako mu je san povratak u reprezentaciju, a da je zaslužio poziv dokazao je i sjajnim partijama u klubu iz Sevilje, gde je potpuno zasenio dosad nedodirljivog Nabila Fekira. Doduše, Francuz je imao dosta problema s povredama, pa je pao u drugi plan. Španski kreativac je fudbaler sa najviše nagrada za igrača utakmice ove sezone (19 na 28 utakmica), a u utakmici sa Almerijom prošlog vikenda postigao je gol i asistenciju.

Šanse za potencijalni put Iska u Nemačku su se dodatno povećale odlukom UEFA da svaka reprezentacija ima pravo da povede 26 igrača, umesto dosadašnjih 23.




tagovi

Isko Alarkon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara