Gde će Nelson Semedo? (©AFP)
Gde će Nelson Semedo? (©AFP)

Ispade da je najtraženiji igrač Evrope – Nelson Semedo

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.20. | 10:12

Hoće ga Juventus, Inter, Bajern, Mančester Siti i Pari Sen Žermen

Lautaro Martinez i Miralem Pjanić, saglasni su tu i italijanski mediji, jednom nogom su već zakoračili na stadion Kamp Nou. Samo još da Barselona pronađe sredstva da isplati Inter i Juventus. Mnogi će igrači morati da budu žrtvovani za dva kapitalca, a čini se da se Katalonci najviše uzdaju u Nelsona Semeda, koga proglašavaju za jednog od najtraženijih igrača Evrope.

Da li da bi mu podigli cenu ili zato što je zaista tako – pokazaće vreme.

Izabrane vesti

Kako bilo, Mundo Deportivo podseća da je Semedu 26 godina, a na ugovoru još dve sezone do isteka ugovora. On traži novi ugovor, Blaugrana nema da mu da koliko traži i rastanak je verovatan. Zainteresovanih je na sve strane.

Počevši baš od Juventusa, koji bi mogao da ga uzme u sklopu posla oko Pjanića, pošto Mauricio Sari nije odušvljen ni Matijom de Šilljom ni Danilom. Ne treba smetnuti s uma ni podatak da je Semedov menadžer Žorž Mendeš, koji vodi brigu i o karijeri Kristijana Ronalda.

Tu je naravno i Inter, Antonio Kandreva (33) je već u poznim igračkim godinama i možda bi Semedo mogao da bude Barsin adut prilikom pregovora o spuštanju cene od 111.000.000 evra za Lautara Martineza.

Međutim, nisu samo Italijani zainteresovani. Mundo piše da je oko bacio i Bajern iz Minhena, koji već neko vreme traži desnog beka, mada se do sada smatralo da ga je već i pronašao u Ajaksovom Seržinju Destu. Posao ipak još nije ozvaničen, pa bi Bajern mogao i po Semeda.

Tu je i Mančester Siti, Pep Gvardiola već na raspolaganju ima Žoaoa Kansela, ali nije impresioniran. S tim da bi Građani najradije samo trampili Kansela za Semeda, a čini se da to Barseloni najmanje odgovara, jer svakako ima pretrpan tim.

Na kraju, tu je i Pari Sen Žermen, Tomi Menijeu je već istekao ugovoro i zna se da ide sa Parka prinčeva. Problem je samo što se u svetu fudbala retko ko mrzi koliko Barsa i PSŽ.



tagovi

Nelson Semedo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara