Foto:fkpartizan.com
Foto:fkpartizan.com

Ispovest Ljubomira Fejse: Priču je pokrenula vest u novinama, sad mi je malo frka

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.01.22. | 12:26

„Jedva čekam derbi i šampionske borbe“, poručio iskusni zadnji vezni

Dugo se pričalo i čekalo, sve do srede veče kada su Grobari širom Srbije otvorili šampanjac u znak velike sreće i slavlja. Potvrđeno je da se u Partizan vratio iskusni zadnji vezni Ljubomir Fejsa, koji je tokom dugačke karijere bio sinonim za trofeje.

Nekadašnji reprezentativac Srbije se u Beleku susreo sa starim znancima, počev od trenera Aleksandra Stanojevića, pa do nekadašnjih saigrača... Lep uvod u drugi mandat za koji u Humskoj veruju da će biti garniran novom žetvom trofeja.

Izabrane vesti

Priča oko Fejse i Partizana dugo je trajala, na kraju je potpisao ugovor na aerodromu.

Potpisao sam ugovor na neobičnom mestu, ali kada potpisuješ za klub koji voliš, nebitno je mesto. Možeš da potpišeš gde hoćeš. Baš sam srećan i zadovoljan što sam tu, jedva čekam da počnem sa treninzima“, rekao je Ljubomir Fejsa.

Mnogo toga se promenilo u Humskoj u odnosu na prvi mandat jedinog Partizanovog pojačanja. I on se promenio. Tada je bio igrač u usponu, sada bi trebalo da bude predvodnik.

„Igrači su me lepo dočekali. Ja sam sad ovde jedan od starijih. Malo mi je 'frkica', uzbuđenje. Kada sam došao prvi put bio sam mlad, i nisam mnogo razmišljao. Sada sam stariji. Znam gde dolazim, ovo je moj klub“.

Imaće šansu Fejsa da nastavi neverovatan niz trofeja i titula. Do sada je osvojio 23 pehara.

„Gde god sam igrao borili smo se za titulu. Ali uvek sam govorio da je bitna ekipa. Ako imaš pravu ekipu, prave momke, trenera i navijače, onda sve dođe na mesto. Lako je onda osvajati trofeje“.

Pamte ga po dobrom u Humskoj, ali posebno mesto u karijeri momka iz Kucure predstavlja Benfika. Tamo je postao igrač top nivoa, osvajajući trofeje u nizu.

„Posle Partizana Benfika je klub koji najviše volim. Bio sam tamo sedam godina i mnogo mi je teško palo kada sam odlazio. Osvojio sam mnogo titula, čak su mi i deca tamo rođena. Mnogo lep period, veliki klub“.

Pre povratka u Humsku Fejsa je igrao za Al Ahli iz Arabije.

„Otišao sam kod šefa Milojevića. On je dobar trener, baš sam bio zadovoljan. Uvek se priča da kada ideš u Arabiju neće ti se svideti. Meni se baš svidelo. Bilo je lepo“.

 Nije dugo vagao kada se pojavio Partizan.

„To je počelo prvo po novinama, do tada nisam razmišljao o povratku. Međutim, posle objavljivanja vesti počeo sam malo da razmišljam. I onda znaš kako to ide. Malo, pa još malo. Imam dvoje dece, nisam želeo da idem negde daleko“.

Imao je poruku za Grobare.

„Jedva čekam derbi i šampionske borbe. Dok nisam imao klub trenirao sam individualno kod Andre, ali jedva čekam timski rad“.


tagovi

Ljubomir Fejsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara