Komentari na vest

Ispovest Veljka Nikolića: Zglob me boli čim se popnem na prste, moram na operaciju

G

G

pre preko 2 godine

G
Ц

ЦЗБГ

pre preko 2 godine

Али зато редовно игра фудбал у балону иако има "повреду"...
n

nerobiancoo

pre preko 2 godine

Veljo, pozdrav od Grobara.Brz oporavak i sto pre na teren.Dace Bog, da sve bude ok.
G

Gostens

pre preko 2 godine

i dok se nije povredio celu polusezonu mu stankovic nije dao da igra bio je na klupi a nekad ni tamo pa onda gavrica takvog talenta ponizava pa petrovica i sad lazetica svi odu za dzak krompira a kao prica o mladim igracima
Г

Гост...

pre preko 2 godine

Па, где је онда сад "такав таленат" Гаврић? Не може да се састави у једној Мађарској да игра. Овај Николић је повређен откад су га прогласили за талента, игра две, па паузира три утакмице, замисли кад су чак и у клубу почели да сумњају да се фолира. Сви вичу само пустите "нашу децу" да играју, а нико не пита зашто сви ти силни таленти не играју кад оду одавде, ако су већ такви таленти. Види се ко стварно вреди, као Иван Илић или Влаховић, они успеју и тамо, а онда имаш Данила Пантића, Гаврића, Филипа Јанковића, Срђана Мијаиловића и још масу њих које овде проглашавају талентима и као неко их спутава, а њима је реалан домет можда Чукарички...
N

Nikola44

pre preko 2 godine

Bas mi je zao malog. U sustini jedini pravi biser Zvezde na sredini terena posle dugo vremena. Jako kreativan, odlicna tehnika, ogrman radijus kretanja. Bas je velika steta za Zvezdu sto je mali povredjen. Onaj lopov Terza je bio potpuno u pravu da Zvezda sa Nikolicem na terenu i bez Nikolica nije ista ekipa.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Veljo, sve najbolje!

Kontraudar

pre preko 2 godine

Takođe sve najbolje, od navijača Partizana a to potenciram samo iz razloga što treba da budemo ljudi. A generalno u komentarima je puno zlobe. Ne mogu da shvatim kad bilo ko likuje nad nečijom povredom. Nek svi budu zdravi pa da se borimo sa najboljim što imamo!
4

421

pre preko 2 godine

Mlad je momak. Oporavak je i psiholoske i fizicke prirode. Treba biti pametan sad i spasiti karijeru. Dosta srece i brz povratak ti zelim!
K

Kidi

pre preko 2 godine

Ufff moja boljka. Kada istegnes tetivu skocnog zgloba, ona se rastegne, a kada se zaleci i vrati, bude nesto kraca nego sto je bila, tako da imas vece sanse da ti se to opet desi. Sto ti se vise desava vece su sanse za obnovom povrede. Bas nezgodno, ako je to taj problem. Da ne pricamo da ti glava uglavnom nije ista pre i posle povrede, samo retki mogu to da odstrane kao da se nije ni desilo.
V

Voždovac

pre preko 2 godine

Ligamenti skočnog zgloba se obično kidaju jakim nagnječenjem. Ako je on dobio samo udarac, to znači da prethodna povreda nije bila zalečena. Nadam se da će lekarski tim u Zvezdi sesti i analizirati ovo.