Komentari na vest

Istorijski ugovor za komšije: Hrvatima 36.000.000 za TV prava, ukupno 44.000.000

G

Gostic 09

pre gotovo 2 godine

Gospodine Zeka Manijak Svajcarska i Austria su manji od Srbije
Z

Zeka Manijak

pre gotovo 2 godine

Po broju stanovnika, dečkonjo
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Znači i njih plaćamo našim parama. Divno.
Č

Čekaj koči

pre gotovo 2 godine

Zar ono nisu imali "Historijski"ugovor pre dve godine,na 100 miliona na 10eset godina ?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Pa ovo je još bolje. 11 milijuna po sezoni za 4 godine, znači milijun više a nisi vezan dugoročno pa možda dođe i do boljeg ugovora nakon 4 sezone..
Z

Zeka Manijak

pre gotovo 2 godine

Smanjite nam ligu na 10 klubova! Četvorokružni sistem bez play-off i play-out. 9-i i 10-i na tabeli ispadaju direktno, 7-i i 8-i igraju baraž za opstanak sa 3-im i 4-im iz druge lige (odnosno Prve). prva 4 mesta igraju za titulu i evropu i ostaju 5-i i 6-i koji se "ne bore nizašta". Samo ovako ćemo dobiti na kvalitetu i neće biti nameštanja u većoj meri jer će se svako boriti za nešto.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Prava mera za Srbiju je 12 klubova sa deljenjem na dva dela po 6. Ipak smo veci od Hrvatske za 2-2.5 mil ljudi. Ali Sam I za to da se Druga Liga isto igra sa 12 klubova. Tako bi Imali samo 24 kluba u dva professionala ranga...
Z

Zeka Manijak

pre gotovo 2 godine

@Deyan X Kakve veze ima što smo veći od Hrvatske? Pa i Švajcarska i Austrija su veće od nas pa imaju lige od po 10 klubova. Prava mera je 10 u Super i 12 u Prvoj ligi i MOŽDA da se oformi i treća liga sa 12 klubova. Srbija nema kapacitet za veliku ligu. 10 klubova u ligi je taman + moraju da se ispune uslovi da bi se igralo. Sećam se još kad je Piksi bio predsednik fss, da je doneta odluka da u super ligi može da igraju samo klubovi koji ispunjavaju uslove (stadion ne manji od 5000 sedećih mesta sa reflektorima), a koliko i sam vidiš, to se ne poštuje...pre svega zbog političkih motiva.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

A mozda je to zato sto se kod njih za razliku od nas po direktivi sampion ne dobija jos u avgustu.I sto im liga ima 10 klubova.
v

vihrv

pre gotovo 2 godine

Kako u avgustu, a nadao si se na +5 hehe
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Jeste zato je jedan klub zauvek šampion što nije nameštena liga.
G

Gost®

pre gotovo 2 godine

Za tvoju informaciju Dinamo osvaja 16. titulu u poslednjih 17 godina. Zakopali su Hajduk više nego ona vaša mafija Zvezdu od 2008. do 2014. godine.
s

samo Dinamo

pre gotovo 2 godine

Gost..pa šta ako Dinamo osvaja 16 od. 17 titula? Hajduk su pošteno pobjeđivali u sred Splita sa 4:0 da je publika u muku išla kući. A ako ih je zakopao Dinamo onda ih je i Rijeka i Osijek...čak i Lojomotiva! koji su znali redovito završavat prvenstvo ispred njih.
b

boranin030

pre gotovo 2 godine

Zato smanjite više tu ligu aman
B

Bon Jovi

pre gotovo 2 godine

Čisto pranje para isto kao kod nas. To realno ne gleda niko, samo kad igraju Dinamo i Hajduk, ostalo je smešno.
S

Ste Gerrard

pre gotovo 2 godine

"Smešno" je u tvojoj glavi...Stadioni su nam iz godine u godinu sve popunjeniji jer je nogomet kvalitetniji,Liga zanimljivija,a borba za naslov sve neizvjesnija...
V

Vida

pre gotovo 2 godine

Iz Hrvatske sam pa sam kompetentan da odgovorim argumentom da je u Hrvatskoj HNL najgledanije nogometno natjecanje , sljede Engleska Premier Liga pa Liga Prvaka. Ove info su potvrdili i komentatori sa Arena Sporta gostujuci u Podcastu.
s

siuuuuuuuuu

pre gotovo 2 godine

Zasto ljudima dajete minuse kad je ovo sve tacno. HNL je sigurno najgledanije liga u HR. Drug mi navija za Rijeku, ne propusta ni jednu utakmicu, pricamo cesto o stanju kod njih. Dosta se digao i Hajduk, a o Osijeku da i ne govorim. Trka je stvarno neizvjesna za razliku od nasih. I Hajduk i Dinamo imaju po 5 poraza dok kod nas i Zvezda i Partizan samo po 1.
m

milos:mrdak

pre gotovo 2 godine

regionalna liga se mora formirati!
F

FcRS1991

pre gotovo 2 godine

Pa mala razlika 1mil vise po sezoni, s’tim sto njima u te pare ulazi i ime lige (sto niste napisali) a u SRB je to na 3god sa velikom verovatnocom da ce to biti vise… i ovih njihovih dodatnih 8mil je kao sto LingLong zavrsava ugovor a dolazi ta neka nova americka kompanija od 6,2mil na 3god kako ste pisali, tako da je i to isto novca… jedini plus za HR je taj sto oni dele na 10 a mi na 16 klubova… ali sve je to isto… ja cak misli da ce Arena nakon ove 3god podici to za mnogo vise, posebno sad kad bude vise predstavnika u evropi iz nase lige

Bojan Kekezovic

pre gotovo 2 godine

Hoće. Ma prenosiće nas i u Engleskoj i Španiji
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Hoce hoce i onako kintu daje Telekom od nase love!!!