Komentari na vest

Italijani nastavljaju da kuvaju: Stanković pregovarao sa Fererom nekoliko sati

a

alex88

pre oko 3 godine

Jedva cekam Dekija da vidim u Calcio. Normalno je da ce da predje u Samp. Nije lud da ostane u poludivlju ligu.
M

Molim lepo

pre oko 3 godine

Verovatno odlazi, a razlozi su sledeci: 1. Uprava lose radi, ne ume da zadrzi vazne igrace i nece uspeti da zadrzi ni Stankovica 2. Stankovic je video kako funkcionisu stvari u srpskom fudbalu, narocito posle one scene kada mu je Savija usao na teren da igracima i njemu ocita lekciju. 3. Porodica mu zivi u Italiji 4. Zvezda je za njega odskocna daska u trenerskoj karijeri 5.
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Pred debi su se pisali hvalospevi o "gromadi" koja pobedjuje sve timove iz donjeg dela tabele, nebi li se ulilo samopouzdanje za derbi. Vrsio se pritisak na Zvezine igrace, jer su se brojale minute,sekunde, sutevi,sanse, korneri, auti iz zadnjih derbija...Nije pomoglo, Zvezda ih pregazila kao plitak potok! Sad se, pred eventualni derbi u finalu kupa (za koji se nadam da ce biti jer igramo od pocetka sa najboljim timom, crno belima se crno pise, znaju i oni) opet pokusava destabilizacija Zvezde . Svaki dan nam "prodaju" i "sele" najbolje igrace, evo sad i trenera...Nece da moze! Zvezda je vas odavno procitala, ne nasedamo na to! Smesi se 11.dupla kruna (mada smo i sa ovih deset rekorderi). Ali, i da ne bude (fudbal je nepredvidljiv) ostaje nam za sva vremena TRIPLA KRUNA iz 1991 - u maju prvaci Evrope u junu prvaci drzave u decembru PRVACI SVETA. Neprocenjivo!
o

omerlija

pre oko 3 godine

gde god da ode Deki ne moze podici ekipi moral kao sto je to u nasoj Zvezdi, jer je to EMOCIJA, LJUBAV, PORODICA, SMISAO POSTOJANJA . I igraci pruze 150 % kad vide koliko Deki VOLI I NJIH I ZVEZDU I KOLIKO ZIVI ZA SVE NJIH . "ZVEZDA IZNAD SVEGA, ZVEZDA IZNAD SVIH"
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Mnogo ih voli, ogromna ljubav, ode cojk samo sto je doso hahahahahahahah
W

Walldorf

pre oko 3 godine

Dejan Stanković je veći deo svog života proveo u Italiji.Tamo ima mnogo prijatelja,poznanika i mnogo lepih,neprocenjivih dogadjaja ga vežu za tu lepu zemlju.Tamo mu boravi porodica,izmedju ostalog.Sve to govori da će jednog dana trenersku karijer nastaviti tamo.Ali,ne još.Deki je pametan momak i svestan je da je za tako nešto još rano.Deki ostaje u Zvezdi bar još dve do tri sezone.Nakon toga,kao zreo trener,moći će ne u Samp,već u neki vrhunski talijanski klub.Inter?Vrlo verovatno.Tako stoje stvari.Deki ima još puno posla u Zvezdi,i ne ide nikuda.Za sada...
W

Walldorf

pre oko 3 godine

Dejan Stanković je veći deo svog života proveo u Italiji.Tamo ima mnogo prijatelja,mnogo lepih uspomena ga veže za
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Kao prvo covek je otisao kod porodice tamo, pitanje dal se i video sa celnicima Sampdorije, kao drugo i da se video mozda ih je samo ispostovao i popricao s njima, a to ne znaci odma da ide. Mislim da Deki posle uvodnih 6 meseci i pocetnog mucenja u kvalifikacijama (mucenje protiv Tirane, ispadanje od Omonije) sada ima odlicnu atmosferu, odlicnu i ekipu, nema nijedan razlog da ode. Neki ce reci da ima razlog u vidu finansija, ali misljenja sam da je Deki dovoljno zaradio kroz igracku karijeru i da mu to nije glavni motiv. Sportski motiv? Mislim da, ako je stvarno veliki Zvezdas kako se predstavlja, onda veci motiv ima da vodi svoj klub i da se bori za LS, nego da bude na polovini tabele u Seriji A u najbolju ruku. Takodje mislim da mu je jos rano da odlazi, za par godina ce ako nastavi ovako da radi u Zvezdi imati poziv i boljih i jacih klubova.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

Zivi duze u italija nego u srbiju, famiija mu je tamo. bolja liga bolje uslove bolje plata. zasto nebi otiso? sta je tu problem ? boze neka ide .
n

necer82

pre oko 3 godine

Ako ova garnitura na čelu sa terzićem i mrkelom proda ključne igrače, degeneka, kataia, ivanića i bena za smešne novce i ako dozvoli da ode stanković, treba da ih bude sramota. Umesto da jačaju tim, oni ga slabe. Partizan je prodavao igrače za više novca nego mi u poslednjih par godina. Mogu da pričaju šta hoće gore navedeni ali rad sportskog sektora je jedna velika 0. Sve igrače koje nije doveo mrkela su se pokazali kao pojačanja, dok one koje je on dovodio svaki drugi je bio promašaj. Nenormalne cene za ligu šampiona navijači nisu zaboravili. Samo vas rezultati prvog tima i rad stručnih štabova Milojevića i Dekija Stankovića čuvaju na funkcijama, a ne vaš dobar rad. Isti ste kao i vrhuška iz humske ulice.
9

951357

pre oko 3 godine

Partizan nije prodavao više nego mi, razlika je smešna, tipa u 100k. I to po cenama koje se vrte po medijima. Za ostalo se slažem.
S

Samo me zanima...

pre oko 3 godine

... kog je Partizan prodao?
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Donekle se mogu sloziti sa tvojim komentarom ali postoji i druga strana price...a to je za koliko novaca su ti isti igraci dovodjeni u Zvezdu i koliko su nas kostali a koliko su nam dali. Nije samo transfer sam po sebi mjerilo kvaliteta igraca i pokazatelj dobrog rada uprave i direktora kluba vec kompletna slika i ponajvise rezultati koji su ostvareni u proteklom periodu. E sada isto je tako cinjenica da klubovi poput Zvezde zive od transfera i vecinom se budzet i sam kluba najvise finansira i opstaje od prodaje mladih i talentovanih igraca sto u proteklom periodu i nije bas bio slucaj ali su zato promjenom filozofije i vecim rizikom menadzmenta Crvena Zvezda zadrzala kostur tima i kupovani su iskusniji igraci na slabijim pozicijama u timu i tako svjesno usli ciljano u rizik koji im se isplatio igranjem cetiri godine u Evropskim takmicenjima...sto je donjelo i rezultate i veliki novac koji je stabilizovao klub i ucino da sigurno i pametno mogu da nastave poslovati bez pritiska.
N

Nije...

pre oko 3 godine

...valjda blesav da ode sa Konja na Magarca? Koja crna Sampdorija, sa njima teško da bi mogao da vidi Evropu, jedino ako se dobro pokaže u nekoj sezonipa onda u jači klub...
p

podesen

pre oko 3 godine

I kod nas tesko da bi bio prvi bez sudija.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Ne znam dali je ovo tačno, ali bi trebao Mister da se obrati navijačima i da kaže da nema ništa od toga. A ovako ostavlja sumnju. Ako stvarno ode ove godine biće to veleizdaja, za koju nema opravdanja.
R

Raša P

pre oko 3 godine

LŠ je prijemni ispit za seriju A. Tako da Deki ostaje još jednu sezonu. Ni njemu nije u intresu da ode sada
p

podesen

pre oko 3 godine

Ti znas sta je njemu u interesu.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Ма све је то ОК, него са ким преговара менаџер громаде, творац најјачих низова(читај:склањалица) и епохалних европских успеха(читај:шамрок)?
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Giu le mani dall nostro allenatore
O

Ovo je...

pre oko 3 godine

... kao Sadik u Bajernu.
P

Pavkov

pre oko 3 godine

Verovatno prenose Vecernje Novosti :D
G

Gost 323

pre oko 3 godine

Ne bi mi smetalo da ode, treniranje u Srbiji je gubljenje vremena.
@

@gost323

pre oko 3 godine

Naravno da je gubljenje. Evo Sale samrok je izgubio vec jednu, sve su sanse da ce i sledecu...
@

@@gost 323

pre oko 3 godine

Ne zanima me Sale Samrok, ni Partizan, komentarišem kao navijač Zvezde. Tebi ako je srpski fudbal merilo kvaliteta, uživaj.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Sumnjam da Sampdoria uopšte traži novog trenera, i nema šanse da stanković sad ode. Kad tad ce imati šansu u Serie A, sad je jednostavno prerano. Plus, calcio news je sajt nivoa informera
G

Gost wow

pre oko 3 godine

Da se ne lazemo to je Dekiju i bio cilj ...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Deki ce iz zvezde u inter, al tek za jedno godinu, dve.
G

GostLazar

pre oko 3 godine

Sta se pecate? Pisu da bi mi imali sta da citamo i komrntarisemo. Isto ovako sele SMS-a vec 5 godina.
G

GSO

pre oko 3 godine

Ofanziva na stankaru hahahahaha nemojte ih vise lozitiil molim vas
S

Slobaaaaa

pre oko 3 godine

Posle sjajnog trijumfa nad Mačvom, bez obzira na derbi utakmicu, priča se da se za Rekordera Gromade Stanoja raspituju velikani poput Šamroka, Tuna i Sfingtula...

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Jok, nego će Stanoja Šamroka da traže...
z

zvezdas!!!

pre oko 3 godine

to bi realno bila izdaja kluba
г

грдне ране

pre oko 3 godine

Овај Моцарт све детаље у боцу зна, али нико не може да потврди. Бомбаши класични
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

@grdne rane- Kao da im je Iglica Bombas u redakciji! ahahha
G

Gpoox1239

pre oko 3 godine

nije ni cudo ako je istina da su im skinuli 7k od plate xD