Ivan Miladinović (©Starsport)
Ivan Miladinović (©Starsport)

Ivan Miladinović na pragu Lige 1

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 16:25

Navodno se dumao i Partizan, ali...

Moskovska Lokomotiva je uzela Slobodana Rajkovića i verovatno je Marko Nikolić time završio posao oko štoperske linije. Međutim, Aleksandar Radovanović je svejedno prerastao Lans i voljan je da ode. A ako se to i desi u tabor “krvavo-zlatnih“ mogao bi da dođe još jedan Srbin – Ivan Miladinović.

Nekadašnji štoper Jagodine i Radničkog trenutno je član Sočija, tamo igra veoma dobro, pa se ovog leta dovodio i u vezu sa Partizanom, mada je prema informacijama MOZZAR Sporta to više bilo “opipivanje pulsa“ no ozbiljno angažovanje oko potencijalne saradnje.

Izabrane vesti

Klub iz Humske ipak nije jedina opcija za 26-godišnjeg centralnog beka, koji je već dve i kusur sezone standardan u Sočiju, pa bi ovog leta vrlo lako mogao da napravi sledeći korak u karijeri.

Francuska Liga 1 svakako bi predstavljala napredak, a lokalni mediji pišu da je baš Miladinović prvi pik Lansa da nasledi Radovanovića. Doduše, tek treba da vidimo gde će bivši štoper Vojvodine i Spartaka, on je u Lansu bio fenomenalan, uprkos tome što je u prvoj sezoni doživeo tešku povredu kolena.


tagovi

Ivan MiladinovićLetnji prelazni rok 2020Aleksandar Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara