""
""

Ivan Obradović prošao probu u Mehelenu i potpisao ugovor

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.03.14. | 16:43

Posle dve nedelje testiranja i zadovoljavajućih lekarskih ocena, srpski defanzivac se obavezao na saradnju do kraja sezone sa belgijskim prvoligašem

Novi početak za Ivana Obradovića. Nekada jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera dobio je šansu da oživi karijeru u belgijskom Mehelenu sa kojim je danas potpisao ugovor do kraja sezone.

Izabrane vesti

Obradović je prethodne dve nedelje proveo na probi u Mehelenu kako bi se Belgijanci uverili da može da se vrati u formu i da su povrede koje su ga pratile prethodnih godina postale prošlost. Na kraju su urađenje i detaljne lekarske analize koje su pokazale da je nekadašnji prvotimac Partizana spreman za najveće napore.  Podsetimo, Obradović je početkom godine bio na probi u u holandskom Viteseu, ali nije došlo do saradnje sa holandskim klubom.

Posle dve nedelje treniranja sa Mehelenom, u belgijskom klubu su se uverili da bi srpski levi bek mogao da predstavlja pojačanje. On je došao kao slobodan igrač, pošto je minulog leta raskinuo ugovor sa Saragosom u kojoj je proveo četiri sezone, ali zbog velikih problema sa povredama neće po lepom pamtiti period u Primeri.

Obradović i Mehelen su dogovorili saradnju do kraja sezone, s opcijom da ona bude produžena na još jednu sezonu ako Srbin zadovolji igrama.

(FOTO: Action images)


tagovi

Župiler Pro ligaMehelenIvan ObradovićEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara