Vladimir Ivić (©Reuters)
Vladimir Ivić (©Reuters)

Ivić na korak od nove titule: Vreme je za slavlje, a ne za priču o meni

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 09:16

Srpski trener nije hteo da govori o odlasku iz Makabija

Napravio je Makabi Tel Aviv veliki korak na novoj tituli. Tim Vladimira Ivića je u sredu uveče pobedio najbližeg pratioca Makabi Haifu sa 2:0 i pobegao mu na 12 bodova prednosti.

Srpski trener Ivić je na korak od još jednog trofeja u karijeri. Lepo se njegova trenerska zvezda penje: sa PAOK-om je osvojio Kup Grčke, sa Makabijem je pred drugom titulom u dve godine.

Izabrane vesti

Bio je pravi derbi, teška utakmica za oba kluba. Nije lako igrati bez navijača, ali smo igrali za njih. Čestitke za titulu još ne primam, jer nije još gotovo. Borićemo se na svakoj utakmici za pobedu i tako želimo da dovedemo posao do kraja. Smejaćemo se kad dođe vreme“, poručio je Ivić posle pobede.

A sve ide ka tome da će nova titula biti i oproštajna za Ivića u Makabiju. Srpski trener je, navodno, najavio odlazak iz kluba jer želi nove izazove. Pominjalo se da bi mogao da preuzme Standard iz Liježa.

Možemo da pričamo samo o utakmici i igračima. Nisam ja danas tema za razgovor, nije to bitno u ovom trenutku. Imamo još mnogo mečeva pred nama, pa kada se sve završi, doći će i to na red“, podvukao je Vlada Ivić.

Osam je kola ostalo do kraja prvenstva Izraela, a Makabi je i dalje bez poraza.


tagovi

Vladimir IvićMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara