""
""

Ivice, hoće li opet X?

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.17. | 11:06

U utorak na programu dve utakmice 10. kola alžirske prve lige

Jedan fiks dana i jedan vredi probati u Alžiru!

Izabrane vesti

Da krenemo od ovog drugog jer je bar malo interesantnija priča od drugog para. Nama se čini da bi X na meču Beluizdad - Oran bio pun pogodak. Na klupi ovog tima sedi Srbin Ivica Todorov. Rođen je u Zrenjaninu, poseduje i francuski pasoš, 70-ih je igrao za Proleter, Novi Sad, Crvenu zvezdu, Limož i Muskron, a i trenerska karijera mu je žanimljiva, pošto je predvodio Dižon, Brest, pomenuti Limož, a sedeo je i na klupi Burkine Faso i Konga. Možda ne baš "mejnstrim", ali i te kako zanimljiva fudbalska biografija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 16:00 3867 ALŽ 1 Belouizdad - Oran ki X 3,00
Uto 17:00 3868 ALŽ 1 Setif - Kabylie ki 1 1,30

E sad, da se vratimo na onaj predlog. Zašto X? Prvo, Beluizdad je na šest od sedam proteklih (donedavno bio u seriji od pet remija u prvenstvu) utakmica završavao ovim tipom (jedna u kupu u regluarnih 90 minuta). Pritom, Beluizdad je u seriji od tri remija kod kuće. Oran neretko ume da odigra nerešeno, a i X je prolazio na dva protekla gostovanja Orana Beluizdadu. 

Ako vam je X previše, probajte sa 0-2 jer se ni jedni ni drugi nisu istakli efikasnim partijama. Ispod 50 odsto mečeva ove sezone završavali su pomenutim tipom. 

A što se tiče fiksa dana, kec na Setif ne bi smeo da dođe u pitanje. Ali, ni ovde ne bi trebalo očekivati golove jer domaćin ima najtvrđu odbranu u prvenstvu. Takođe, Setif je nesalomiv kod kuće, dok je Kabilija nesigurna u gostima. 

ALŽIR 1 - 10. KOLO:

16.00: (2,10) Beloizdad  (3,00)  Oran (3,70)
17.00:  (1,35) Setif  (4,30)  Kabilija (9,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Alžirbet analizakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara