"Brković"
"Brković"

IZ MINUTA U MINUT (24. april): Partizan doživeo debakl od Železničara, Brković podneo ostavku!

Vreme čitanja: 9min | čet. 24.04.14. | 22:52

Pratite najvažnije vesti iz sveta sporta uživo, sve što se dogodi saznaćete na MOZZART Sportu

BrkovićTo bi bilo sve za danas, družićemo se i sutra...

23.12 - Rukometaši Partizana doživeli su debakl u 4. kolu plej-ofa Superlige od niškog Železničara 25:36 (13:21), a trener Aleksandar Brković je podneo ostavku. On je najavio takav scenario ukoliko u naredna dva meča ne osvoji četiri boda, međutim, sapleo se odmah na prvoj prepreci.  
"Nisam verovao da će ovako biit, ali mora.. Žao mi je što odlazim na ovakav način", rekao je Brković, a prenose Novosti.

Rezultati Superlige (plej-of), 4. kolo: Metaloplastika - Crvena zvezda 32:30, Vojvodina - Radnički 29:25,  Železničar - Partizan 36:25. 

22.57 - Završene su prve polufinalne utakmice Lige Evrope. Veliki korak ka finalu napravila je Sevilja, koja je savladala Valensiju sa 2:0 golovima Mbije i Bake, dok je u Lisabonu Benfika bila bolja od Juventusa rezultatom 2:1 (asistencija Sulejmani ja prilikom prvog gola garaja). Značajna pobeda za domaćina, međutim i vrlo dobar ishod za Italijane, koji i dalje ostaju favoriti za prolaz u finale. Opširnije čitajte OVDE.

Izabrane vesti

21.59 - Crvena zvezda naredne sezone neće igrati Evroligu, osim ako to izbori kroz kvalifikacije! Cibona je šokirala crveno-bele i slavila sa 75:70 u prvom polufinalnom meču plej-ofa ABA lige! Iako su gosti imali čak 16 poena viška posle 30 minuta igre, Zvezda se vratila u meč i imala priliku da napravi veliki preokret, ali u samom finišu Cibona se bolje snašla i slavila veliku pobedu.

21.45 - Benfika je pokazala zube Juventusu odmah na startu utakmice. Sulejmani je izveo korner a Garaj je poslao loptu u malu mrežu, a čak je i Bufon bio nemoćan. Drugi Srbin na terenu Lazar Marković je dobro odigrao prvo poluvreme, a par puta je bacao igrače italijanskog kluba na travu.

U drugom meču Sevilja je povela isto posle prekida, strelac u 33. minutu je bio Stefan Mbia, Kamerunac se prvo spetljao, a onda petom zatresao mrežu. Tri minuta kasnije Karlos Baka se prošetao kroz nezainteresovanu odbranu Valensije i savladao Guaitu.

21.42 - Nešto više je od četiri minuta do kraja meča u Areni, devet razlike za Cibonu. Očajan šut crveno-belih za tri poena, neverovatnih 2 od 26?!

21.36 - Zvezda na 6.50 prišla na minus osam. Ima li nade za crveno-bele? Cibona u panici, stao ih je šut!

21.28 - Pred Crvenom zvezdom je vraški težak zadatak u poslednjoj deonici! Cibona posle 30 minuta vodi čak 16 razlike - 61:45. Blesingejm uništava odbranu crveno-belih sa svih pozicija. Izabranicima Dejana Radonjića zaista je potrebno čudo kako bi se vratili u utakmicu...

21.06 - Samo tri minuta bila su potrebna Benfiki da povede protiv Juventusa. Sulejmani je izveo korner a Garaj je savladao Bufona. Orlovi su stvarno evropski kraljevi prekida. 

20.52 - Ni posle 20 minuta igre izabranici Dejana Radonjića nisu uspeli da urade nešto ozbiljnije kako bi se vratili u život -

20.38 - Najveće probleme tokom prvog poluvremena zadavao je Dario Šarić, koji je na veliki odmor otišao sa 12 poena, osam skokova i tri asistencije. U stopu su ga pratili hitronogi Blesingejm sa deset poena i šest asistencija, kao i Jagodić-Kuridža i Planinić sa po šest koševa. U ekipi Zvezde Blažič je radio sav posao - ubacio je 15 od ukupno 27 poena ekipe, a bezidejna igra u napadu, loša odbrana i stegnuta ruka pri šutu iz igre (8/19 za dva, 1/14 za tri) dovoljno govori u prilog tome koliko su očajni bili crveno-beli... Neverovatno, ali istinito, Beograđani su tek posle 13 vezanih promašenih trojki uspeli da pogode jednu, preko Dženkinsa... Ali, to nije bilo dovoljno da se Zvezda uključi u borbu za preokret...

20.34 - Ekipa Crvene zvezde trenutno prolazi kroz jako teške mometne - šest minuta pre odlaska na poluvreme, gubi sa 28:16, a jedino je Jaka Blažič, koji je do sada ubacio 12 poena, raspoložen za igru...

20.27 - Interesantno, košarkaši Crvene zvezde imali su čak 0/7 za tri posle prve četvrtine. Cibona je šutirala 8/15 za dva, uz dve ubačene trojke, a crveno-beli imali su 6/14 unutar linije 6.75.

20.22 - Pomalo neverovatna scena posle prvih deset minuta u Areni - Cibona vodi sa 21:15! Igrači Crvene zvezde ušli su u meč jako nervozno, dozvolili rivalu da napravi seriju 15:0 i povede sa 17:5, a svaki pokušaj domaćina da se vrati u igru bio je uzaludan... Promašaji su se ređali, dok su Blesingejm, Jagodić-Kuridžić, Šarić i Planinić izrešetali koš crveno-belih. U poslednjih nekoliko sekundi Blažič i Dženkins su vezali dva poena i podigli ekipu.

20.05 - Košarkaš Cibone Dario Šarić dobio je nagradu za igrača koji je najviše napredovao - Delije su mu zviždale i pevale "p.... ustaška".

Dejan Radonjić je i zvanično dobio nagradu za najboljeg trenera ABA lige

Po zvaničnim podacima 9.000 ljudi gleda prvi polufinalni duel.

20.03 - Evo i sastava za večerašnje mečeve Lige Evrope.

Benfika: Artur, Maksi Pereira, Luisao, Garaj, Sikeira, Andre Gomeš, Enzo Perez, Marković, Sulejmani, Rodrigo, Kardozo
Juventus: Bufon, Kaseras, Bonući, Kjelini, Lihštajner, Pogba, Pirlo, Markizio, Kvado Asamoa, Tevez, Vučinić

Sevilja: Beto, Diogo, Pareha, Facio, Navaro, Kariko, Mbia, Rejes, Rakitić, Viotolo, Baka
Valensija: Guaita, Pereira, Fuego, Metju, Bernat, Feguoli, Keita, Parejo, Fede, Vargas, Pako.

19.52 - Kakva je sudbina Filipa Đuričića...

19.42 - Prvotimac Čelsija Ramireš dobio je suspenziju u trajanju od četiri utakmice zbog nasilnog ponašanja na utakmici sa Sanderlendom. Brazilac je laktom udario fudbalera Sebastijana Larsona

19.40 - Pogledajte koje utakmice su danas najigranije u MOZZART kladionicama:

Sevilja - Valensija

Benfika - Juventus

Zvezda - Cibona

Što se tiče tipovanja dali ste poverenje domaćinima i u utakmicama Lige Evrope, a i u završnici ABA lige.

19.36 - Još 30 minuta ostalo je do prvog polufinalnog meča završnog turnira ABA lige između Crvene zvezde i Cibone. U hali je trenutno mirno, gostujući igrači se trenutno zagrevaju, a "pozdravljeni" su burnim zvižducima pri ulasku na parket. Igrača Zvezde još nema, a u Areni je trenutno oko 5.000 ljudi.

19.23 - Uskoro počinju i mečevi Lige Evrope. U Lisabonu i Sevilji vri. Pogledajte KVOTE.

Na koga igrate?

18.39 - Zagrevanje za 146. večiti derbi: Pročitajte ANALIZZE Darjana Nedeljkovića za Crvenu zvezdu i Aleksandra Joksića za Partizan.

18.33 - Stižu ponude za kupovinu Milana, ali Berluskoni ni da čuje. Opšrnije OVDE.

18.12 - Ovako bi mogao da izgleda tim Čelsija za Liverpul. Fino ćete se iznenaditi...

17.45 - Posle Jelene Janković i Ana Ivanović je obezbedila plasman u treće kolo WTA turnira u Štutgartu, pošto je eliminisala domaću teniserku, Juliju Gerges s rezultatom 2:1 - 1:6, 6:2, 6:3, posle sat i 58 minuta igre.

17.10 - Jelena Janković eliminisala je Flaviju Penetu s rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:3. Ana Ivanović igra treći set protiv Julije Gerges.

16.35 - Druga srpska predstavnica u Štutgartu Ana Ivanović takođe je loše počela. Julija Gerges dobila prvi set sa čak 6:1.

16.33 - Jelena Janković izjednačila protiv Penete na 1:1 u setovima. Drugi deo igre Srpkinja je dobila sa 6:2. 

16.30 - Legendarni golman reprezentacije Jugoslavije Milorad Krivokapić izabran je za novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije...

16.28 - Hrvatski internacionalac Ivica Olić produžio je ugovor sa Volfsburgom do 2016. godine. On je među Vukove došao iz minhenskog Bajerna 2012. godine. Olić je na 61 bundesligaškoj utakmici postigao 22 gola i namestio 11.

16.08 - Jelena Janković je osmini finala turnira u Štutgartu izgubila prvi set od Flavije Penete - 3:6.

15.57 - Evo i jednog lepog gola makazicama Ademilsona iz Sao Paula sa Kopa Libertadores...

15.55 - Marselo Bijelsa će skoro sigurno biti imenovan kao novi trener Olimpika iz Marselja, a plejmejker francuske ekipe Lučo Gonazales izjavio je da je Ludak više nego dobrodošao u klub.
"Za mene on je najbolji trener sa kojim sam imao sreću da radim. On je fenomen. Sa njim uvek ima strasti, a i puno rada. On zahteva maksimum od svakog igrača, priprema svaki poslednji detalj za svaki trening", rekao je Argentinac.

15.06 - Ljubomir Fejsa i Niko Gajtan neće igrati večeras u polufinalu Lige Evrope protiv Juventusa zato što nisu uspeli da se oporave od povreda. Antonio Konte neće moći da računa na Simonea Pepea i Arturo Vidala

14.43 – Poljakinja Agnješka Radvanska plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila Italijanku Robertu Vinči sa 6:3, 6:2. 

14.12 -  Nekolicina demonstranata protestovala je u Hongkongu protiv predsednika FIFA Sepa Blatera, povodom slučaja sezonskih radnika koji su izgubili život radeći na izgradnji infrastrukture za Mundijal u Kataru 2022.

Blater je boravio u Hongkongu povodom inauguracije novog sedišta tamošnje Fudbalske asocijacije.

14.04 - Rekorderka Srbije u maratonu i vicešampionka Evrope iz Geteborga 2006. Olivera Jevtić trčaće na predstojećem Beogradskom maratonu u trci na 21,1 kilometar. Dvostruka pobednica Beogradskog maratona u karijeri je devet puta trčala polumaraton, a sedam puta je trijumfovala (1997, 1998, 2000, 2002, 2008, 2009. i 2010).

13.59 - Holandski fudbalski trener Ronald Kuman izjavio je da ne bi mogao da odbije poziv bivšeg kluba i na leto preuzme Barselonu. Kuman će na kraju sezone napustiti Fajenord i važi za jednog od glavnih kandidata za naslednika Argentinca Herarda Martina, prenosi katalonski Sport.

13.51 - Barselona je zainteresovana za fudbalera Arsenala Mesuta Ozila, objavljeno je na La Porteriji, sportskom programu televizije Barselone.

13.40 - Srpski automobilista Miloš Pavlović biće učesnik memorijalne trke "Ajrton Sena", koja će se početkom maja voziti u Imoli povodom obeležavanja 20 godina od tragične smrti legendarnog asa.

13.32 - Bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil rekao je da klub sa Old Traforda ne mora da dovodi poznatog menadžera kao zamenu za Dejvida Mojesa.
„Besmislena je ideja da klub kao što je Mančester Junajted mora da ima zvučnog menadžara kako bi dovodio igrače. Junajted je dovoljno veliki klub. Nije bitno ko će biti menadžer, navijačima je najvažnije da ekipa pobeđuje i vrati se na mesto koje joj pripada“, rekao je Nevil.

13.30 - Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da bi pobeda nad Jagodinom u 26. kolu Superlige njegovu ekipu približila luci spasa u borbi za opstanak. Užičani će igrati bez Žeravice. Opširnije pročitajte OVDE.

13.55 -  Završena su i dva teniska meča na turniru u Barseloni: Kej Nišikori je počistio Andreja Golubova sa 6:0, 6:4, a Tejmuraz Gabašvili je bio bolji od Iniga Servantesa sa 6:4, 6:2. 

12.45 – Italijanska Gazeta prenosi da je Matija de Šiljo (21) odlučio da napusti Milan, s obzirom da se  nije naigrao u aktuelnoj sezoni, a ugovor mu ističe sledećeg leta. Desni bek Rosonera stavio je jasno do znanja klubu da neće produžiti ugovor . Postoji mogućnost da De Šiljo pojača Real iz Madrida.

12.39 – Bek Arsenala Bakari Sanja od leta je slobodan igrač, zbog čega se nalazi na meti mnogih klubova, a najverovatnije je da će prva ponuda stići od PSŽ. 

12.20 - Šta ćete igrati danas u kladionici MOZZART? Pogledajte naše predloge OVDE, pa da čujemo vaše sugestije...

12.05 - Malezijski državljanin Segaran Geri Subramanijam osuđen je danas u Melburnu na tri godine zatvora, od čega dve uslovno, zbog nameštanja fudbalskih mečeva u Australiji. Fudbalska federacija Viktorije kaznila je "Južne zvezde" zbog neregularnog klađenja sa 9.300 dolara i oduzela im osam bodova.

11.35 - Stigao je još jedan "ludi tiket". Jedan zaljubljenik u prelaze i nerešene rezultate slavio je na Bežaniji. Više o tome pročitajte OVDE

11.15 - Srpska teniserka Jelena Janković danas igra meč osmine finala VTA turnira u Štutgartu sa Italijankom Flavijom Penetom.  Početak meča očekuje se oko 15 časova.

10.54 – Rezultati Kupa Brazila: Amerika – Boavista 2:0 (0:0), Brasilense – Solimoes 4:2 (1:1), Tupi – Fluminense 0:3 (0:2), CRB – Sao Paulo 2:1 (1:1).

10.54 – Rezultati osmine finala Kopa Libertadores: San Lorenco – Gremio 1:0 (0:0), Atletiko Nasional – Atletiko Mineiro 1:0 (0:0) i Santos Laguna – UCR 0:3 (0:1).

10.31 - Počinje groznica večitog derbija. Miroslav Ćiro Blažević kaže da dominacija Partizana već nervira, dok Branislav Trajković tvrdi da protiv njih svi kidaju, što nije slučaj kada se igra protiv Zvezde.

10.15 – Danas nas očekuje pregršt sportskih događaja. Od fudbala, preko košarke do tenisa. Najzanimljivije će biti u Beogradu, gde počinje Fajnal for ABA lige, a otvaraju ga Zvezda i Cibona. Šta vas još očekuje danas možete pročitati OVDE.

10.08 - Zanimljivo je bilo na mečevima NBA. Portland je poveo protiv Hjustona sa 2:0 u seriji, kao i Majami protiv Šarlota, dok je Dalas brejknuo San Antonio. Više o tome možete pročitati OVDE.

10.00 - Poštovani posetioci portala MOZZART Sporta dobro vam jutro i dobrodošli na još jedan dnevni pregled najznačajnijih sportskih događaja.

(FOTO: MN Press)


tagovi

iz minuta u minut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara