Stefan Melentijević (FK Crvena zvezda)
Stefan Melentijević (FK Crvena zvezda)

Iz Mozzart Bet Prve lige Srbije u Rusiju: Zvezdino dete pojačalo Himki

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.23. | 17:07

Srpska kolonija u Himkiju raste

Talentovani štoper Stefan Melentijević koji je prošao čitavu omladinsku školu Crvene zvezde, a prethodnih šest meseci bio standardan u odbrani novobeogradskog Radničkog, novi je fudbaler ruskog Himkija.

Melentijević je tokom januara otišao na probu u ruski klub i uspeo da se izbori za ostanak, te je parafirao višegodišnju saradnju sa Himkijem i pojačaće plejadu srpskih fudbalera koji su već tamo. Reč je o Nikoli Antiću, Petru Goluboviću i Nemanji Glavčiću. Štoper koji je jesenas na 18 utakmica za Radnički postigao pogodak i to protiv Zlatibora, skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama i izazvao interesovanja nekoliko klubova, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Ipak, odluka je pala.

Izabrane vesti

Defanzivac rođen u Herceg Novom koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, praktično od petlića, minulog leta je kao osvajač Omladinske lige Srbije, odlučio da zatraži raskid ugovora sa matičnim klubom i ode u novobeogradski Radnički, s obzirom na to da nije dobio poziv da se priključi Grafičaru, već je ideja bila da još jednu sezonu ostane u juniorima. Reklo bi se da je Melentijević učinio dobru odluku po svoju karijeru, s obzirom na to da je šest meseci kasnije pojačao petnaestoplasirani tim u Premijer ligi Rusije.

Himki je u dosadašnjem delu sezone na 17 mečeva osvojio 12 bodova, a videćemo za koliku minutažu će se izboriti osamnaestogodišnji defanzivac.



tagovi

HimkiStefan Melentijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara