Nikola Stevanović (©Starsport)
Nikola Stevanović (©Starsport)

Iz Niša u Cvajtu: Stevanović novi igrač Ingloštata

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.01.22. | 15:28

Iskorak u karijeri 23-godišnjeg štopera

Perspektivni Nikola Stevanović više nije igrač Radničkog iz Niša. Mladi štoper u drugom delu sezone nastupaće za Ingloštat i pokušati da sa ekipom iz grada Audija izbori opstanak u Cvajti

Ugovor je potpisan na dve i po godine plus opcija produženja još godinu dana.

Izabrane vesti

Veruje Stevanović da će ekipa uspeti da se pomakne sa začelja drugoligaškog karavana i stigne do bezbedne zone.

"Veliki iskorak u mojoj karijeri. Znate i sami da nemačko tržište ima najviše zahteve, a igrati u Bundesligi 2 je velika čast i šansa da unapredim još više svoj igrački put. Veliko hvala mom doskorašnjem klubu Radničkom, kom želim uspešan drugi deo sezone i plasman u sam vrh domaćeg fudbala", izjavio je Stevanović po potpisivanju za klub iz Bavarske.

Veliku zaslugu za realizaciju ovog transfera ima bivši igrač Partizana i trener u Španiji, koji se potom posvetio menadžerskom poslu, Petar Vasiljević.

"Izuzetan progres u karijeri Nikole Stevanovića, a veliku zahvalnost i razumevanje dugujem predsedniku Radničkog, Ivici Tončevu i sportskom direktoru, Dejanu Propadalu koji su prepoznali momenat veliki i za klub i za igrača. Siguran sam da će dvadesettrogodišnji Nikola biti pravi fudbalski Ambasador na prostoru gde se fudbal vrednuje najvišim standardima", izjavio je Vasiljević.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Nikola StevanovićRadnički NišIngloštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara