Marko Petković (©TSC)
Marko Petković (©TSC)

Iz Tondele u Topolu: Marko Petković novi desni bek TSC-a

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.09.20. | 10:44

Ugovor na dve godine

Novo pojačanje u TSC-u u foto finišu prelaznog roka. Ugovor sa klubom iz Bačke Topole na dve godine potpisao je Marko Petković (28), nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

TSC je dobio pojačanje na poziciji desnog beka, dobio je iskusnog igrača, bivšeg internacionalca, koji bi trebalo da pomogne Topolčanima da ponovo izbore mesto na evropskoj sceni. Doveli su plavi pojačanje za odbranu, koja je izuzetno porozna ove sezone, primila je 17 golova u devet prvenstvenih kola.

Izabrane vesti

„Posle Tondele, stupio sam u kontakt sa trenerom TSC-a Zoltanom Sabom. Već sam dosta toga dobrog čuo o klubu, što se i pokazalo tačnim. TSC je izuzetno organizovan klub, tako da sam se brzo opredelio i lako dogovorio oko saradnje. Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah, a uslovi su veoma dobri. Tereni su odlični i zaista sam zadovoljan“, rekao je Petković na predstavljanju u Bačkoj Topoli.

Marko Petković je u TSC došao kao slobodan igrač, pošto mu je u junu istekao ugovor sa portugalskom Tondelom. Pre toga je dve godine nosio dres Spartaka iz Moskve, u koji je otišao iz Crvene zvezde.



tagovi

TSC Bačka TopolaSuperligaMarko Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara