Komentari na vest

Iza kulisa u Sitiju ili kad Pep poludi: Navijači ne mogu da plate grejanje, a vi im tako vraćate?!

u

uh

pre oko 1 mesec

izgoreli su prosle godine
E

Ej

pre oko 1 mesec

A za pivo , kartu, dres imaju?
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

Naravno, nije znao da su kamere uključene, kao što nije znao za plan da se unovči sve što se može unovčiti, pa tako i priča u vidu filma. Idi begaj. Da ne bude zabune, vrhunski trener (sviđao mi se i kao igrač), iako više volim drugačije stilove fudbala od ovog koji on forsira kao trener, ali ovo je baš onako ljigavo patetično.
A

Au brate

pre oko 1 mesec

Neprijatno za citanje. Da ne ulazim u dalju polemiku, vidi se da dalje od Paula Koelja nije procitao nista. Ali, mozda proste ljude motivisu proste i jednostavne poruke?
L

Laki92

pre oko 1 mesec

Izvini, mislioče-čitaoče, sta treba, da im recituje "Rat i mir" da bi ti bio zadovoljan?! Na stranu sto je izrezirano unapred, tj da je znao da ga snimaju za potrebe filma, sto mi je iskreno glupo totalno, ali jedino gluplje od toga je tvoj komentar, čuj "nije čitao dalje od Koelja"...
@

@Laki92

pre oko 1 mesec

Mozda gresim, ne kazem, ali kad bi mi neko ovo pricao da me motivise, smejao bih se u sebi

Mr 007

pre oko 1 mesec

🤣Kakva dirljiva pricica,kao da je osvojio LS sa Portom (Murinjo jeste),a ne Mancester Sitijem. Sa budzetom kojim raspolazu,za toliko godina koliko im je trener,nemoguce je da ne osvojis barem jednu LS. Vrhunski je trener,ali mislim da se previse velica,obzirom da je vodio Barsu,Bajern i Siti. Sa njima je tesko ne postici dobre rezultate.
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Znas kako, najteze je raditi sa najboljim igracima… treba skockati sve, drzati svaciji ego pod kontrolom i u normali, velike su tu pare u pitanju… nije dzabe PSZ sa svim onim igracima osvajao samo prvenstvo, a Ligu sampiona ne. Kazu da najbolji tim ne cine najbolji igraci nego igraci koji se najbolje slazu… ako trener to ne moze da postigne, to je pakao!
S

Svabo

pre oko 1 mesec

Postao fudbal grana Industrije, ostalo je stvar realizacije.
s

smesni pepe

pre oko 1 mesec

ja bi pet tripleta do sada osvojio s tm budzetom
P

Pet?

pre oko 1 mesec

Au, svaka ti čast! Bravo!
П

Пи-ар маркетинг менаџер

pre oko 1 mesec

Ма да, све је ту. Нетфликс, лова од Арапа, и неограничен буџет. Све се снимало унапред. Па шта буде на крају. И одмах после тог успеха излази документарац. Чак и ови говори Гвардиоле звуче тако усиљено и вештачки да је мучно за читање. Свака част на трофејима, али ово у шта се претворио фудбал једноставно одбија нормалног човека. Ово може да ложи клинце што су фудбал учили на фифи и јутјубу. Не знам ни да ли је могуће више вратити фудбал у неке нормалне оквире. Остаје нам бетон лига, ту се крља и игра за џ.
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

E to vam je to braćo. Pred finale i utakmicu za šampiona Evrope kaže Pep da je to utakmica kada za vek vekova ulaziš u istoriju. ZATO JE BARI I TITULA NEŠTO NAJVEĆE ŠTO JE BILO KO URADIO U OVOM SPORTU NA OVIM PROSTORIMA. Plus imamo i Japan za sećanje.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

За театралног глумца као што је Пеп ,документарац је прилика да још више глумата . Крај меча БВБ Бајер ...он као на центру држи предавање Кимиху. Сити Саутемптон ,домаћи дају гол за победу у 90+ ,он као држи говор противничком играчу и смернице како треба да игра . Стално нешто млатара рукама поред аут линију линије . Добар тренер ,али театралан. Разбио је са Барсом...али са тим тимом и "стручњак" Енрике је узео триплету.
M

Makks

pre oko 1 mesec

Ti mu objasni kako bi trebao da se ponasa.
V

Vasilis

pre oko 1 mesec

Pep je mnogo veliki, ozbiljan superstar pa ce ga neko tesko platiti, ti nije im isplativo, ali bi bio vrhunski glumac kad odluci za pauzu u karijeri. On, Kantona i Vini Dzons, svako na svoj nacin, kao da su rodjeni glumci.
c

cule87

pre oko 1 mesec

barselonina cuvena skola glume... jedan od najprljavijih igraca svog vremena
g

gost1978

pre oko 1 mesec

bicemo u problem, bas tako je reko
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Njake mi se.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Siti je mozda i najjadniji klub danasnjice. Osim love nemaju nicega, vestacka, odvratna tvorevina.

Bojan Lordinho

pre oko 1 mesec

Cim imas zdrav razum,mora da imas 30+ godina.... 💪💪💪 Ziveo sto god burazeru!
o

odisbdkdob

pre oko 1 mesec

sine moj, siti drzi rekord velike britanije za najposeceniju utakmicu ikad. 84.500 ljudi na Mejn Roudu 1930-neke godine ja mislim. ja kad nesto ne znam, nisam informisan, ja onda cutim da ne ispadnem glup. probaj i ti to, nije lose...
g

gosttttt

pre oko 1 mesec

Brat doveo kuvara u svlačionicu, jednostavno genije
N

NAJVECI

pre oko 1 mesec

volim ga ko najrođenijeg,GUARDIOLA THE GOAT
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Jesi drknuo par puta na njegov poster? 😁
S

Sigurno najveci

pre oko 1 mesec

Trenerski um ikada.Ovo sto je napravio u mancester sitiu ce se analizirati u narednim decenijama.Potrosio je skoro milijardu za 7 sezona,odradio prodaja za 650 miliona dakle na transferima je u minusu 350 miliona.Uzeo 5 titula u 7 god,osvojio tripletu i stao u red najboljih fudbalskih generacija ikada.Sve moguce rekorde engleskog fudbala je oborio.Zaista za divljenje...

Bojan Lordinho

pre oko 1 mesec

ON mozda da,ali City nece stati u red velikana jos 40 godina...
S

Sigurno najveci

pre oko 1 mesec

Upravo to zelim da kazem.Gvardiola je napravio siti velikim i bice veliki sve dok je on tu...
R

Rukovalac

pre oko 1 mesec

Tako je Pep, sirotinja je oduvek najbolje navijala! Kod nas u Srbiji i na Severu i na Jugu sve sami biznismeni, punih džepova, nema više radničke klase.
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Sever i jug se pišu malim početnim slovom.
B

Bbrdo

pre oko 1 mesec

😂😂😂
G

Gostivar

pre oko 1 mesec

@Vozdovac Misli se na kopove... Jug i Sever. Nisu strane sveta pa da pise jug i sever. Nemoj da se pravis pametan bez razloga.