Komentari na vest

Izbegao grešku Vilasa Boasa i sazreo za Enfild: Liverpul će morati da plati 15.000.000 za Amorima

C

CFC

pre 28 dana

Vise bi mu legao Celsi sa ovim mladim timom. I da ga puste da radi. Ali jbg Celsi je sad u padu pa tesko da neki perspektivan trener hoce tamo da krene. Mada u ovakvim uslovima je svima izazov. Onaj koji digne Celsi bice stvarno trenercina.
E

Enfild

pre 29 dana

Brendana Rodžersa za trenera da nije bila greska derarda bili bi prvaci pre deset godina
V

Voip

pre 29 dana

A ja mislim da bi najbolji trener posle Klopa na klupi Liverpula bio Flick.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 29 dana

Najidealniji trener za Liverpul posle Klopa bio bi Nagelsman. A i za Nagelsmana za njegov napadački stil koji gaji, najidealniji klub u Evropi je Liverpul.... i to sa svim onim što taj klub čini i podrazumeva. Dakle : Julijan Nagelsman
M

Mcl

pre 29 dana

Da ne bude kao Boas..

lpool

pre 29 dana

Alonso me je bas iznenadio odlukom da ostane jos godinu dana u Leveru, ne zato sto sam bas zeleo da dodje u Liverpul ( ko god da dodje, imace nemoguc zadatak da zameni Klopa, tu vise mislim na njegovu licnost nego na trenerski deo posla ), vec zato sto je ekstremno tesko ponoviti ovakvu sezonu a ostace bez pola tima, sada je veoma veoma trazen i mogao je da bira izmedju dva dzinovska kluba ( verujem da bi bio relativno uspesan u ova ).. Amorima nisam pratio te ne znam previse o njemu i njegovom radu, ali ako stvarno dodje imace tim u dobrim godinama sa dosta potencijala, da li ocekujem titule - ne, Siti i Arsenal imaju ozbiljne timove pa to i nije realno ali postavljanje igre i LS su obavezni. Fsg ce postaviti strukturu tako da mu da najbolje sanse za uspeh i nadam se da ce uspeti.
P

Pazi

pre 29 dana

Samo se nadam da Liverpool u tom slučaju neće igrati kao Murinjove ekipe. Uz dužno poštovanje naravno, ali zna se kako igra Liverpool i tako treba i da ostane.
B

Bravo

pre 29 dana

Apsolutno! Nisam navijač Liverpula kao ti ali se slažem u potpunosti.
L

LFCfan

pre 29 dana

Nadam se da će novi trener kliknuti. Teško je, skoro nemoguće, stati u Klopove cipele. Plašim se sudbine MUN-a koji je angažovao redom trenere s pedigreom i velikim potencijalom, čak i velikog Murinja, i ćorak. Senka Fergusona je za sada prevelika. U redu je potencijal Amorima,ali to je ipak Portugalska liga I imam ozbiljan strah da li će moći da uradi iste stvari u Liveru. Jedina nada mi je u činjenici da je JK već odradio 80% podmladjivanja tima i uz 2,3 nova igrača bili bi konkurentni i u narednim godinama.
T

The Special One

pre 29 dana

Murinjo nije bio corak. Tri osvojena trofeja i drugo mesto iza tada neprikosnovenog Sitija. A onda je klub resio da stane na Pogbinu stranu, i to je bilo to, odlazak u prosek
n

noob

pre 29 dana

novi Murinjo, a kao i Klop voli visoko postavljenu odbranu i da presingom pritiska rivala na njegovoj polovini.
L

Liverpool forever

pre 29 dana

Samo da nije kopija Murinja jer neće dugo potrajati. U Liverpulu ne žele dosadan defanzivni fudbal na rezultat. Malo taktičke lukavosti ne bi smetalo, ali mora biti leprsavo. Liverpul je igrao ofanzivno i kada nije imao tim za to. Nekim klubovima je to u DNK, Barsa, Real, Bajern, Milan, Ajaks. Defanziva im nije urođena. Takav je bio i Junajted zaključno sa Fergijem, a onda je počeo da luta. Često igra maltene bunker protiv super jakih ekipa i vidimo gde ga je to odvelo.
R

Redsi

pre 29 dana

pa vise bih ga volio na klupu nego De Zerbia,a sto se tice Alonsa bio bi idealan i sva prica sa njim bi bila bajka, mislim da bi Amorimu treba dati sansu .
F

FM

pre 29 dana

Mozda i bolje resenje od Alonsa. Alonsu je ovo prva cela sezona na visokom nivou. Ne sporim njegovo umece i rezultate, ali puno njih je nestalo nakon te jedne sezone. Amorim ima malo duzi staz iza sebe. Verujem da ce Alonso postati veliki trener i odluka da ostane u Bajeru je prava, sve ostalo bi bilo kobno po njega.
J

Jabuka

pre 29 dana

Alonso je ostao, jer sledeće godine vrv odlazi u Real, kad Anćelotiju istekne ugovor.