Iznenađenje u Humskoj: Vitas otišao u Saudijsku Arabiju za 550.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 14:45

Ponuda u potpunosti zadovoljila klub, a lični uslovi samog igrača

Posle odlazaka Nemanje Miletića i Nemanje Nikolića u Al Raed, evo još jednog transfera igrača Partizana u Saudijsku Arabiju. I to prilično iznenađujućeg. Kako piše Telegraf, Uroš Vitas karijeru nastavlja u Al Kadisiji, a Partizan će na osnovu obeštećenja inkasirati 550.000 evra.

Ponuda je u Humsku stigla pre sedam dana, ali nije bilo žurbe jer se tamošnji prelazni rok završava danas, pa su u redovima Partizana u međuvremenu svi bili angažovani organizacijom 163. večitog derbija.

Izabrane vesti

Telegraf piše da sama ponuda nije naišla na previše prepreka jer je u potpunosti zadovoljavala potraživanja Partizana, a i sam defanzivac je bio veoma zadovoljan ponuđenim uslovima. U Humsku je prvo stiglo pismo o namerama, a u petak i zvanična ponuda. Klub je na nju odgovorio tri dana kasnije i onda se ušlo u ugovaranje detalja transfera, odnosno ličnih uslova igrača, što je takođe uspešno okončano.

Vitas je u Partizan poslednjeg dana zimskog prelaznog roka ove godine na insistiranje Sava Miloševića. Dolazak Svetozara Markovića kao bonus igrača uticao je na Vitasov status, pa se odlazak nametnuo kao logično rešenje.


tagovi

Uroš Vitas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara