Foto: Starsort
Foto: Starsort

Iznenađenje iz Šapca: Ramadani preuzima Mačvu

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.20. | 12:01

Fudbalski agent spreman da preuzme brigu o Šapčanima

Mesecima unazad Mačva se bori sa brojnim problemima, a kraj glavobolja za superligaša iz Šapca mogao bi da predstavlja dolazak novog rukovodstva i senzacionalnog sponzora.

Prema saznanjima Sport kluba brigu o superligašu sa Save uskoro će preuzeti Fali Ramadani.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da su pregovori sa klupskim strukturama i gradskim vlastima, preko posrednika u odmakloj fazi, ali i dalje bez konačne overe dogovora. Navodno, do kraja godine trebalo bi da budu stisnute ruke i ozvaničen ugovor o saradnji.

Klub koji trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli Superlige, susretao se tokom 2020. godine sa brojnim problemima. Zahvaljujući proširenju lige Šapčani su prethodne sezone opstali u eliti, ali zaostala dugovanja i brojne neizmirene finansijske obaveze, kako prema igračima i trenerima, tako i prema poveriocima, ostali su teret sa kojim rukovodstvo nije uspelo da se izbori ni u novoj sezoni. Krajem oktobra sa čela kluba se povukao dugogodišnji predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela trke od kluba se oprostio i strateg Dragan Aničić.

U četvrtoj uzastopnoj godini na superligaškoj sceni egzistencija Mačve došla je u pitanje, a potencijalno rešenje predstavlja upravo dolazak Ramadanija na čelo kluba. Fudbalski agent bi, u slučaju da definitivno stane iza kluba, superligašem rukovodio preko tima saradnika s obzirom na to da fudbalski propisi ne dozvoljavaju angažovanje menadžera u klubovima.

Poznati afent je i ranije imao nekoliko klubova u vlasništvu, ali bi mu Mačva bila prvi tim u Srbiji, iako je na našim prostorima imao veliki uticaj u prethodnom periodu kao menadžer brojnih fudbalera i posrednik u mnogim transferima, posebno igrača Partizana.


tagovi

Ivica KraljFali RamadaniMačva Šabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara