Iznenađujuća ekskluziva sa Apenina: Marko Perović kandidat za klupu Sijene

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.05.22. | 12:31

Leskovčanin bi iz Dubočice mogao ponovo put Italije

Iznenađujuća ekskluzivna vest stiže sa Apenina, od strane verovatno najuticajnijeg tamošnjeg novinara kada su u pitanju dešavanja na tržištu u nižerazrednim takmičenjima, Alfreda Pedule. Ona glasi da glavni kandidat za upražnjenu klupu Sijene srpski trener Marko Perović.

Nekdašnji igrač Crvene zvezde, ali i Vojvodine, Kremonezea, Vitesea i Hihona i Napolija, zimus je preuzeo Dubočicu, a sada bi mogao da dobije šansu da radi u nekadašnjem članu Serije A, a sadašnjem trećeligašu sa Montepaski Arene. Perović je pre Dubočice bio pomočnik u Kremonezeu, gde je sarađivao sa Marijom Montrofanom, a od zime je počeo samostalan rad u članu Srpske lige Istok. Perović je rođen u Leskovcu, a upravo je u Dobičici započeo i počeo profesionalnu karijeru davne 1988. godine.

Izabrane vesti

Sijenu su u prošloj sezoni vodila čak četvorica trenera. Od prvog do 11. kola ekipu je vodio Alberto Đilardino, od 12. do 18. Masimilijano Madaloni, potom je dva kola na klupi bio Paolo Negro, a od 21. kola je na klupu seo Paskvale Padalino. Sijena je stabilizovala rezultate, ali je završila na 13. mestu, bez plasmana u plej-of za promociju, pa Padalino praktično ne dolazi u obzir kao opcija za sledeću sezonu. Veliku šansu bi mogao da iskoristi Perović i pokuša da povede ekipu ka Seriji B.


tagovi

Marko Perović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara