@CordobaCF_ofi
@CordobaCF_ofi

Iznenađujući paraf u Kordobi, potpisao Dragiša Gudelj

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 21:12

Ugovor do kraja sezone, posle čega će menadžment kluba proceniti da li će mu ponuditi višegodišnju saradnju

Španska Kordoba iznenadila je tamošnju javnost neočekivanim potpisom u aktuelnom prelaznom roku. Novopečeni član ekipe iz četvrtog ranga takmičenja postao je srpski štoper Dragiša Gudelj (24), koji je nedavno raskinuo ugovor sa Kadizom.

U pitanju je mlađi brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, koji je u protekle dve sezone zabeležio 31 nastup za Kadiz B. Ponikao je u rodnoj Bredi, a kao omladinac je stigao u Ajaks. Ipak, prve profesionalne korake zabeležio je u švajcarskom Volenu, gde je 2017. godine stigao kao slobodan igrač, a godinu dana kasnije prešao je u Gimaraeš, gde je ostvario nekoliko nastupa za drugi tim.

Izabrane vesti

Ove sezone Dragiša Gudelj je zabeležio je 16 nastupa i postigao tri gola u Kadizu B, a dobre partije su ga preporučile lideru četvrte španske lige, sa kojim će biti u prilici da pojuri direktan plasman u viši rang takmičenja. Kodroba je nakon 17 odigranih kola ubedljivo prva na čelu tabele, sa skorom od 12 pobeda, četiri remija i samo jednim porazom.

Gudelj je potpisao ugovor do kraja sezone, posle čega će menadžment kluba proceniti da li će mu ponuditi višegodišnju saradnju. Kao njegov osnovni kvalitet navodi se činjenica da kvalitetno može da odgovori na više pozicija u timu, pa pored štoperskog mesta može da "pokrije" i mesto zadnjeg veznog, odnosno levog beka.



tagovi

Dragiša GudeljZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara