Komentari na vest

Izvučeni parovi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, žreb za drugo kolo već sutra

S

SUBOTICA024

pre 12 meseci

ekipe sa kosova su priznate od strane UEFA i FIFA, tako da nisu TAKOZVANE
N

Neverovatno

pre 12 meseci

Neverovatna količina gluposti u jednom komentaru. Da se imalo razumete u međunarodno pravo i geopolitičke odnose verovatno ne bi komentarisali tako. Mogao bih da Vam objasnim kako i zašto, ali umesto toga ću samo napisati: ,,Čitav svijet da vas brani, vi ste samo takozvani..."
k

kakoe

pre 12 meseci

Kako nisu takozvani? To su predstavnici Srbije, o njima treba da se izvjestava kao i o svim ostalim timovima iz Srbije
M

Mile led

pre 12 meseci

Dobro je pa ove godine necemo morati da strepimo ispadanja od fudbalskih sila poput Omonije, šerifa, makabija i sličnih
.

.....

pre 12 meseci

Loše je što ponovo možda idemo na Bešiktaš u kvalifikacijama pa verovatno završavamo Evropu u sezoni kupanja.
L

LimoviNaProdaju

pre 12 meseci

Jeste, ali je ZVEZDA sama mukotrpnim radom uspela sve ovo. A nije trazila da joj drzava plati licencu da bi igrala Evropu kao neki drugi klubovi. No, jednom kada je trazila , 2014.god, drzava joj nije pomogla, pa je taj drugi licemerni klub otisao u kvl za LS. Jednom je drzava majka, drugom maceha....ali navikli smo to...Zato i imamo 2 pobede u LS, a neko nema ni jednu !!!!
A

Au bre

pre 12 meseci

ti pricas ko je kome pomagao,ili nemas srama,ili nemas mozga ili srama a verovatno da je i jedno i drugo.Za Superligu niste licencu imali pa vam se placala lazovcino jedna besramna
c

cudno nekako

pre 12 meseci

Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam tek sad svestan uspeha naseg...msm na srpski fudbal, ne samo na moju zvezdu...prvi put da ne moramo sa ovom boranijom da se makljamo...putuj na maltu, kazahstan...msm nece ovo vecno da traje, ali je lepo ...jos samo da partizan koliko toliko skocka tim i da se i on kvalifikuje, pa da se skupljaju bodovi ..
G

GostGostuje

pre 12 meseci

Sa kim igra Partizan?
l

lepo pise

pre 12 meseci

BATE BORISOV 😉
C

Czz

pre 12 meseci

Prvak Crne Gore igra pretkvalifikacioni mec a prvak Srpske pokrajine prvo kolo. Koja je to mafija i na osnovu cega Balkani ima veci koeficijent od Buducnosti da mi je znat
t

toooo

pre 12 meseci

ti je koeficijent njihove zemlje u zadnjih 5 sezona,tako mi imamo direktnog u ls a nekad kretali od 1 kola,tako sad crna gora je medju zadnje 3 lige u evropi pa igraju predkvalifikacije,a kosovo je napredovalo pa ne igra,eto...
C

Czz

pre 12 meseci

Jasno mi je to nego na osnovu cega je Kosovo napredovalo ? Jedu igrali neko takmicenje ?
M

MM003

pre 12 meseci

Ballkani je prosle sezone igrao grupnu fazu Lige konferencija i osvojili su 4 poena u grupi dok klubovi iz Crne Gore nikad nisu igrali grupu i u zadnjih 5 godina vrlo rano završavaju takmičenje u Evropi tako da ne vidim toliko šta je tu čudno što je tzv. Kosovo ispred Crne Gore koliko god se nama to ne svidja. Pored ovog Ballkania, imamo Dritu koja je pre 2 godine izbacila baš klub iz Crne Gore (Dečić) i igrala nerešeno sa Fejenordom kasnije...ne bih sve da nabrajam sada.
k

kakoe

pre 12 meseci

Crnogorska liga je ubedljivo najgora liga u Evropi. Ne samo najgora nego u odnosu na ove 3 sa kojima se takmici u pretkvalifikacijama je namjestena od prvog do zadnjeg kola. Samo se zbog Deja cuti jer umije da im zamaze oci u UEFA, to svi znaju. Iz CG sam i poznajem materiju i ovo sto ti kazem je istina i svako iz sporta u CG to zna. Ali svima to odgovara jer svi mlate pare od toga. UEFA ne reaguje a klubovi se raspadaju kao i liga. Mi treba da dobijemo debele sankcije od UEFA-e jedno 10 godina da ne mozemo nidje da igramo dok se ne rascisti nase dvoriste, tek tada mozemo da pricamo o fudbalu, do tada cemo da budemo poslednji na pretkvalifikacionim turnirima. Prosle godine Buducnost je taj Brejdablik odrao 2:0 u prvom mecu, a godinu prije toga tim sa Farskih Ostrva ih je razbio 6:0 u dvomecu, a iste godine za Ligu Evrope Helsinki ih je odrao 7:1 u dvomceu, nas najbolji klub u drzavi. A da ne pominjem ostale klubove koje su drali redom predstavnici Kosova, Albanije, Bugarske, Srbije, sve po 3,4 razlike. Tako da ko prati fudbal u regionu jasno mu je da je CG zasluzeno tu dje jeste, i nema ni najmanjih naznaka da ce doci do nekog napretka. Pozdrav.
.

.....

pre 12 meseci

Važno je prvo kolo kvalifikacija za ove klubove jer ko prođe 90% ide u grupnu fazu LK u najmanju ruku.