Komentari na vest

Jan Karlo Simić: San mi je da igram za A tim Srbije

T

Trkisada

pre oko 1 mesec

A gde sada igras?? Mada,ako ti je menadzer vrh,mozda ...
Z

Zr

pre oko 1 mesec

Da te sine ne izgubimo kao Pavlovića, da se ne naljutiš ko Svilar. Dok je Nedimović tu, biće ti tako kako je i sad.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Zasto nasi stoperi izgledaju bolje u svojim klubovima nego kad igraju za Srbiju?? Odgovor je prost.Losa taktika piksija gde izlazimo visoko u neki kao presing za koji ni nemamo igrace pa onda ostanu rupe na sve strane i nase stopere protivnici napadaju licem a tu su napadaci u prednosti..Mi imamo spor ali fizicki prejak tim i tako treba da igramo,da koristimo nase vrline a da minimiziramo mane..Nesto najslicnije je igrala Grcka kad je osvojila euro..Imamo spore ali visoke igrace i skok i prekid moraju biti nase najjace oruzje..Mnogi se sada nece sloziti sa mnom ali mi imamo tim ciji bi moto trebao biti: gol necemo primiti a ako ga damo,damo,a svakom mozemo bar jedan dati.(Skok mitra ili nekog drugog visokog ili neka magija tadica i eto ga gol)...Nazad usko,zgusnuto u sredini,borbeno uz sitne prekide..Pisem ovo jer kad mali Simic bude debitovao i on ce ispadati smesan i mnogi ce ga kritikovati a razlog sam gore napisao..I najbolji svetski stoperi bi ispadali u piksijevoj taktici sa saigracima koje Srbija ima..Mozemo cak i evro da osvojimo uz pravi pristup al mi i dalje glumimo evropske brazilce.
n

neko3

pre oko 1 mesec

Povesti ovog momka na Euro! Okej, ne bi igrao verovatno ali ga povesti da bude tu i da stekne iskustvo. Tako rade ozbiljne reprezentacije. Jer, ako bude napredovao jos sto je realno eto njega kao glavnog u odbrani na SP u Americi za 2 godine.
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Ozbiljan borac, on i Pavlovic ima da kidaju zajedno, predlog za buducnost da igramo sa 4 nazad, levi bek Terzic a desni Nedeljkovic, obojic su u odlicnim klubovima za razvijanje.
S

Smederevo23

pre oko 1 mesec

Pre bih rekao da ce Simic igrati u tandemu sa Babicem. jer Pavlovic je tanak da se ne lazemo. Pavlovica eventualno skloniti na levog beka, cisto da manje smeta. Jer na stoperu on ozbiljno smeta. Svaka njegova greska je gol u nasoj mrezi. A na beku bi od njega bilo neke koristi.
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Pavlovic sa 22god ima 2odigrane sez u LS, odveo nas na SP, dao gol na SP, sad ce Euro.. Babic je dobar ali protiv Kipra, tu bi i Sveta Markovic bio dobar. Pavlovic trenutno vredi 25M i najperspektivniji nas stoper uz Simica, Milenkovic nije opravdao potencijal koji je bio 2018, nadamo se da ce Pavlovic i Simic kidati i igrati redovno na visokom nivou.
F

Fakti

pre oko 1 mesec

Kod Simica me najvise impresionira negov stav, govor tela. Gledao sam ga letos kad je igrao u Americi protiv Real Madrida. On 18 godina tek napunio, oni evropski i svetski prvaci. Simic se ponasao na terenu kao da je on svetski prvak a oni neki klinci. Ni traga strahu od Vinisijusa, Modrica, Krosa. On je to igrao rutinski sa ogromnim samopouzdanjem. Vec sada se vidi da ce to biti velika karijera. Prosto mali bas pravi stoper. Nije ni cudo kad ga je Maldini licno doveo u Milan.
N

Nikola44

pre oko 1 mesec

Radi se o ekstra talentu. Mali je nebruseni dijamant. Cim on udje u reprezentaciju nasa odbrana ce biti mnogo ozbiljnija. A to treba uraditi sto pre. Simic je vec sada fizicki spreman i mentalno je vrlo jak, puca od samopouzdanja.
х

хахаххаха

pre oko 1 mesec

Тешко, имамо ми боље у лику КАЛАБЕ И ЧУПЕ. Нема их на фудбалској мапи, али су зато чврсти стубову одбране репке
p

postic

pre oko 1 mesec

Nisu oni krivi sto sa vetrometini ,nemamo bekove kada bi igrali sa 4 pozadi,onda nam fali i taj zadnji vezni koji ce da stize sve ,imamo box to box ali nam nedostaje taj tipicni zadnji vezni,kada igramo sa 3 pozadi imamo problem sa bokovima kada win bekovi koji to nisu ili ispadnu ranije
L

Ldkdkdjjd

pre oko 1 mesec

Repka? Ženka od repa.
1

131200

pre oko 1 mesec

Valjda će mu dati šansu ove godine.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Vazno da smo Bazdara osigurali da nam ne pobegne, toliki talenat da ni mladjim selekcijama skoro nije igrao. Imamo napadace dve godine mladje od njega koji su bolji, tu su i Vlahovic, Jovic, Ratkov, Joveljic...
G

Guh

pre oko 1 mesec

Ipak ćeš morati još da sačekas dok Nesti iz Zenita ne izbore neki transfer
L

Ldldkfkmdndn

pre oko 1 mesec

Kaže Vezara-LEGLOOOOO
P

Piksi typing...

pre oko 1 mesec

Ne dolazi se do dresa reprezentacije preko noći, za tako nešto je potrebno mnogo rada, truda i znoja dete moje :)
е

ето тако

pre oko 1 mesec

мали је добар играч,мало је поуздан играч.

Prepoznator

pre oko 1 mesec

Evo ti jedan minus za početak. Šta si mislio da kažeš?
з

за препознатора

pre oko 1 mesec

да је мали добар играч,то сам мислио,ваљда знаш да читаш,пишем српски а не шпански.
G

G. Twain

pre oko 1 mesec

A sad vam ne valjda Piksi? Isti ovi sto su bili i protiv Krstajica i Muslina sada su i protiv Piksija. Proklet smo ti mi narod. Moramo da shvatimo da nam je uspeh samo ucesce, nista vise jer nemamo mi super starove kao Leao, Bellingham, Mbappe, Van Dijk. Ko god da bude trener bice ista prica, ne pomaze nam ni Gvardiola sa igracima kao Gajic, Erakovic, Gudelj
Z

Zeka Manijak

pre oko 1 mesec

Jedini koji su bili protiv Muslina su ljudi u savezu kojima on nije dozvoljavao da mu se mešaju u sastav tima, zato je i dobio otkaz iako je obezbedio svetsko prvenstvo u Rusiji. Čovek je vrhunski stručnjak za sve bivše i sadašnje selektore zajedno.

Bojan Lordinho

pre oko 1 mesec

Dok je Dragana naseg Svevisnjeg sine,mislim da se ti neces naigrati....Ne radi se o kvalitetu nego...Znamo vec svi sve na zalost...
P

Poki loki

pre oko 1 mesec

I san svih u Srbiji koji vole fudbal je da Piksi dobije otkaz, ali jbg.
L

Lelkdkfkfk

pre oko 1 mesec

Imaš vlažne snove?
1

123456123456

pre oko 1 mesec

Proci ces kao i Lazar Samardzic Igraces na okupljanju reprezentacije u Pazovi Tuzno ali istinito.