"Aleksandar Janjić"
"Aleksandar Janjić"

Janjić pokušava da spasi premijerligaša!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.02.16. | 16:29

Doskorašnji trener Javora priprema banjalučki Borac za opstanak u elitnom rangu u BiH

Aleksandar Janjić

Aleksandar Janjić zadovoljan je kako protiče prvi deo priprema banjalučkog Borca za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Doskorašnji trener Javora odlučio je da fudbalere Borca odvede u Etno-selo Stanišići, gde su Banjalučani imali vrhunske uslove za pripreme prethodnih dana.
“Najvažnije je da su svi igrači na treninzima pružali maksimum i da su pokazali koliko im je stalo da u nastavku sezone obezbedimo opstanak”, istakao je Janjić u razgovoru za Glas srpske.

Trener Borca je naglasio da su se prvih nekoliko dana igrači skupljali i da polako, ali sigurno ekipa dobija svoje konture.
“Poznato je da smo doveli veliki broj pojačanja i da praktično još uvek nismo u vezi s tim pitanjem rekli sve. Zato stručni štab i nije imao priliku da sagleda stvarne mogućnosti svakog pojedinca, ali za to imamo dosta vremena”, nastavio je Janjić.

Ekipa Borca će 4. februara otputovati na drugi deo priprema u Medulin, gde će se odigrati i šest kontrolnih utakmica.
“Do tada nam je prvi zadatak da kompletiramo tim, a planirao sam da na put povedem 22 igrača i tri golmana. Putnici za Hrvatsku biće oni sa kojima ćemo u prolećnim bitkama  učiniti sve da Borac i naredne sezone ostane među premijerligašima”, poručio je Janjić.

Za sada su redove Banjalučana pojačala devetorica igrača: Boris Raspudić, Darko Maletić, Armando Mance, Nikola Vukliš, Vladan Milosavljev, Vladimir Đilas, Miloš Dujković, Dejan Popović i Filip Ristovski.
“Očekivali smo da naš član postane i igrač Radnika iz Surdulice Miloš Krstić, ali je on otišao u Borac, ali onaj iz Čačka. Igrač Rada Marko Bašanović je bio nekoliko dana na probi, ali smo odlučili da ga ne angažujemo, dok Ognjen Škorić i dalje trenira sa ekipom i o njegovoj sudbini odlučićemo za dan, dva”, istakao je sportski direktor Banjalučana Branimir Tulić.

Na meti je i štoper Rada Marko Prljević, a da li će ovaj 28-godišnjak pojačati Borac znaće se u narednim danima.
“Ono što je jasno je da nam nedostaje još jedan štoper, a ne bi bilo loše da se pojačamo i na poziciji levog beka. To moramo da rešimo do polaska na pripreme u Medulin”, naglasio je Tulić.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Borac BanjalukaAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara