Boško Janković i Srđan Radonjić (©Starsport, ©MN Press)
Boško Janković i Srđan Radonjić (©Starsport, ©MN Press)

Janković: Nećemo dosadan derbi, trka je svakako rešena! Radonjić: U Humskoj prihvatili da su uvek drugi

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.03.23. | 08:55

“A to je nedopustivo“, dodaje bivši napadač Partizana

Dan uoči derbija o derbiju se malo čuje. Crvena zvezda je već pobegla na 13 bodova razlika, dok su se navijači Partizana okrenuli košarci posle još jedne razočaravajuće fudbalske sezone u kojoj je uprava za neuspehe okrivila sve osim sebe.

Pa ipak, sve to bi moglo da ima i jednu pozitivnu posledicu, kaže za Informer nekada miljenik Zvezdinih navijača Boško Janković.

Izabrane vesti

Priželjkujem otvoren i zanimljiv meč. Dosta nam je više da gledamo dosadašnje derbije, sa dve-tri prave šanse i malo golova. Voleo bih da ovog puta bude drugačije, pogotovu što je šampionska trka već rešena“, konkretan je Janković uz napomenu da su crveno-beli objektivno mnogo bolji tim, ali da moraju da budu oprezni, jer u derbiju to ne mora ništa da znači.

Dok Partizan...

Partizan možda ima i veći imperativ pobede. Mnogo zaostaje, promenio je i trenera, a to često ume pozitivno da deluje na tim. Oni sigurno žele da izađu iz krize“.

Nekadašnji napadač Partizana Srđan Radonjić prvenstveno se nada da će navijači biti uz crno-belu ekipu i debitanta na klupi Igora Duljaja, jer kako kaže – njemu je sada najteže.

Uzdam se u Igora, on je uvek bio neverovatan borac, ima enegiju i želim mu da to prenese i na igrače“.

Međutim, i Radonjiću smeta što su sva dosadašnja posrtanja ekipe pripisana isključivo trenerima.

Ne mogu uvek samo treneri i igrači da budu krivci. Petrić je najmanje odgovoran za ono što mu se desilo, ali klub je nastavio da troši legende. Boli me to što su u Humskoj olako prihvatili da će uvek biti drugi u prvenstvu što je nedopustivo. U ovom timu nema hemije, ni pravog vođe na terenu. Jedino se za nijansu izdvajaju Natho i Rikardo. U moje vreme smo imali Mirkovića, Tomića, Nađa, Kralja, Ćirića, pa su mlade učili šta predstavlja crno-beli dres. Definitivno su neophodne promene od samog vrha“, završava Radonjić u izjavi za Informer.



tagovi

Boško Janković

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara