Slavlje igrača Real Madrida (©Reuters)
Slavlje igrača Real Madrida (©Reuters)

Jedinica na Real Madrid i dvojka na Šefild Junajted najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.03.23. | 10:23

Nigde nećete da nađete veće

Zahuktava se klupska fudbalska sezona. Igra se nokaut faza Lige šampiona i ove srede je naravno kontinentalna elita u prvom planu, a Čempionšip je standardno njen pratilac.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su jedinica na Real Madrid protiv Liverpula u revanš susretu osmine finala Lige šampiona, kao i dvojka na Šefild Junajted u sudaru sa Sanderlendom u okviru drugog engleskog ranga.

Izabrane vesti

Real Madrid je bez problema bio najbolji u svojoj grupi Lige šampiona pored RB Lajpciga, Šahtjora i Seltika, ali nije dobio najlakšeg protivnika u nokaut fazi. Liverpul je odlično krenuo u prvom poluvremenu uvodnog duela i poveo 2:0, a onda su se Blankosi sabrali i napunili mrežu Redsa (2:5). U domaćem šampionatu posle tog podviga Real Madrid je u četiri susreta zabeležio samo jednu pobedu, i to u prethodnom duelu protiv Espanjola 3:1. Liverpul je ove sezone daleko od onoga što je predstavljao prethodnih godina. Ekipa Jirgena Klopa nije u trci za titulu u Premijer ligi, a nije uspela ni u FA kupu ni u Liga kupu. Crveni su u prvenstvu tek šesti na tabeli, ali i dalje mogu da se takmiče za mesto za četiri karte za Ligu šampiona. Posle deklasiranja Mančester Junajteda 7:0, u prošlom meču Redsi su izgubili na strani kod Bornmuta 0:1.

SANDERLEND - ŠEFILD JUNAJTED (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,35

Kandidat za promociju Šefild Junajted nastavlja borbu da se učvrsti na poziciji koja vodi direktno u Premijer ligu sledeće sezone. U sredu putuje da se suoči sa Sanderlendom, koji koji je blizu plej-ofa. Šefild Junajted je u poslednjoj utakmici Čempionšipa pobedio Luton Taun sa 1:0 na Bramal Lejnu, i ostao na drugom mestu sa 67 bodova, 13 poena manje od prvoplasiranog Barnlija. Blejdsi su tri koraka ispred trećeplasiranog Midlzbroa. Sanderlend je na 12. mestu sa 52 boda, pet poena iza šestoplasiranog Blekburna koji drži mesto u doigravanju. Sanderlend je slavio u prethodnom susretu u ligi nad Noričem 1:0, i to u gostima, prekinuvši niz od četiri meča bez trijumfa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara