Martin Odegard slavi pogodak (©Reuters)
Martin Odegard slavi pogodak (©Reuters)

Jedinice na Arsenal, Antverpen i Olimpijakos najveće na svetu

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.01.23. | 10:49

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinice na Arsenal protiv Mančester Junajteda u Premijer ligi, na Antverpen u okršaju sa Standardom u okviru belgijske Pro lige, kao i dvojka na Olimpijakos u sudaru sa Atromitosom u okviru Superlige Grčke (sve duele šampionata iz zemlje Helena možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Sudar Arsenala i Mančester Junajteda je jedan od derbija u Engleskoj i biće glavni događaj ovog vikenda u Premijer ligi. Nedavni susreti između njih bili su daleko od slavnih dana oba tima pod Arsenom Vengerom i ser Aleksom Fergusonom. Ali izgleda da se vraćaju bolji dani za Tobdžije i Crvene đavole. Arsenal je na pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti, ali ima meč manje. U poslednjem duelu Arsenal je savladao velikog gradskog rivala Totenhem u gostima sa 2:0 i jedini poraz u ligi doživeo je u septembru, i to upravo od večerašnjeg protivnika. Ukupno 15 pobeda i dva remija doneli su 47 bodova Tobdžijama. Mančester Junajted je izgubio zamah sredinom nedelje remijem na gostovanju Kristal Palasu. Uprkos ovom neuspehu, Junajted je u prilici da 11. put zaredom bude bez poraza u svim takmičenjima. U 19 kola Crveni đavoli su ostvarili 12 pobeda i tri remija, i sa 39 bodova zauzimaju četvrtu poziciju.

ANTVERPEN - STANDARD (NEDELJA, 13.30), KEC 1,80

Antverpen se suočava sa Standardom, koji nije pretrpeo poraz u četiri protekla meča Pro lige. Antverpen je na trećem mestu prvenstva Belgije sa 42 boda posle 21. kola. Veliki Stari se radovao u poslednjem meču pošto je sa 3:0 porazio Ostende. S druge strane, tim iz Liježa je savladao Mehelen sa 2:0 kod kuće u prethodnom okršaju i time je prekinuo niz od pet susreta bez slavlja, s tim da je u tri navrata remizirao. Standard je trenutno šestoplasiran sa 34 boda. U četiri poslednja međusobnom dvoboja ovih rivala viđeno je makar tri gol. Ekipe su se preethodni put susrele u Kupu i Antverpen je pre mesec dana kod kuće porazio Standard sa čak 4:0.

ATROMITOS - OLIMPIJAKOS (NEDELJA, 19.30), DVOJKA 1,40

Atromitos dočekuje Olimpijakos u okršaju 19. kola grčke Superlige. Oli je pobedio Aris sa 1:0 kod kuće u poslednjem meču u šampionatu, potom je istog rivala na istom mestu savladao ponovo minimalcem u okviru Kupa, i neporažen je na 11 prethodnih sukoba na svim frontovima. Pirejski sastav je na trećem mestu sa 38 bodova, a za prvoplasiranim Panatinaikosom zaostaje sedam poena. Atromitos je na sedmom mestu u šampionatu sa 23 sakupljena boda. U prethodnom sudaru Atromitos je odigrao nerešeno 1:1 protiv Lamije. Kada su se dve strane poslednji put sastale, a bilo je to pre manje od dve sedmice u Kupu Grčke, Atromitos je uspeo da remizira 2:2 sa Olimpijakosom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara