Igrači Valensije (©AFP)
Igrači Valensije (©AFP)

Jedinice na Valensiju i Strazbur su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.23. | 09:44

Nigde nećete da nađete veće kvote

Petak je zagrevanje za buran vikend i mnogo fudbalskih utakmica širom planete. Bukmejkeri Mozzarta su, kao i obično, spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinice na Valensiju koja dočekuje Kadiz u Primeri (ovaj meč, kao i sve duele španskog prvenstva, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), odnosno slavlje Strazbura protiv Anžea u sklopu Kupa Francuske.

Izabrane vesti

Valensija je pobedila samo u jednom od poslednjih sedam mečeva, dok je posle poraza u poslednjem meču trener Đenaro Gatuzo rekao da bi "remi bio pošteniji". Pobeda u Kupu Kralja od utorka nad Nusijom od 3:0 mogla bi da bude pokretač, ali Slepi Miševi su pobedili samo u jednom od prethodna četiri ligaška meča kod kuće, što ih je odvelo dalje od kvalifikacija za evropski fudbal. Ipak, domaćini imaju pet trijumfa i četiri remija do sada i sa 19 bodova su na 10. poziciji. Posle remija u prošlom kolu u utakmici protiv Almerije (1:1), Kadiz je ostao na 19. poziciji. Tako nisko u ovom trenutku u prvenstvu tim je bio poslednji put u sezoni 1990/91. Ipak, Andalužani su u 15 kola zabeležili dve pobede i šest nerešenih duela i sakupio je 12 bodova.

STRAZBUR - ANŽE (PETAK, 18.00), KEC 2,00

Strazbur u Kup meč ulazi u ne baš najboljoj formi. Tim je trenutno u nizu od sedam utakmica bez pobede. U ovom periodu, ekipa je izgubila četiri puta i četiri puta remizirala. U prvenstvu Francuske Strazbur je stacionirana na pretposlednje mesto sa 11 bodova, a jedini klub koji je ispod je njegov današnji protivnik. Anže je na začelju tabele Lige 1. Klub ima tri boda manje od rivala i za razliku od Strazbura, koji je u poslednje vreme često remizirao, Anže je u dugom nizu ligaških poraza koji ide do devet utakmica. Ali u nekoliko prijateljskih utakmica u decembru, Anže je uspeo da prekine ovu seriju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

promoPromo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara