©Starsport
©Starsport

Jednom Tobdžija, uvek Tobdžija: Ozil se naslađuje mukama Totenhema

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.12.23. | 21:39

Mesut Ozil nije propustio priliku da pecne velikog rivala nekadašnjeg kluba

Totenhem je u prethodnih pet kola osvojio samo bod, iako je u svakom od tih susreeta sticao inicijalnu prednost. Negativna statistika izabranika Angea Postekoglua u periodu tokom kojeg su upisali četiri poraza i jedan remi bila je tema i statističke kuće Opta koja je na svojim mrežama istakla negativne rekorde Pevaca, ali i povod za likovanje Mesuta Ozila, nekadašnjeg igrača Arsenala.

Navod Opte da je Totenhem prva ekipa u istoriji Premijer lige koja nije uspela da pobedi u pet uzastopnih utakmica uprkos vođstvu 1:0 u svakoj od njih, kao i da je prvi premijerligaš koji je izgubio tri vezane utakmice na domaćem terenu iako je prvi dolazio do prednosti. nije promakao Ozilu koji je sipao so na ranu nekadašnjeg rivala.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Arsenala citirao je navode statističke kuće uz komentar: "Ko bi drugi bio sposoban da obori ovaj rekord? Klub koji uvek uprska se vratio".

Potvrdio je Ozil da sa odlaskom iz Londona nije zaboravio gradsko rivalstvo i izazvao niz reakcija. Između ostalog, pristalice Totenhema podsetile su nekadašnjeg veznog fudbalera da je Arsenal više od 94% sezone proveo na prvom mestu, a da ipak nije stigao do premijerligaškog trona.



tagovi

Mesut OzilTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara