Dani Alves (@Reuters)
Dani Alves (@Reuters)

Jedva dočekao: Dani Alves napravio žurku dva dana po izlasku iz zatvora

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.24. | 00:58

Brazilac sa prijateljima do zore slavio očev rođendan

Nepunih 48 sati po izlasku iz zatvora u kojem je proveo 14 meseci zbog optužbi za silovanje, Dani Alves je napravio žurku koja je po informacijama španskih medija trajala sve do pet časova iza ponoći.

Povod je bio rođendan njegovog oca Domingosa, ali se navodi da je na proslavi bio i veliki broj prijatelja bivšeg fudbalera. Oni su zajedno sa Alvesom došli u njegovu skupocenu vilu u Barseloni kasno uveče, kada se razišla većina novinara koji su čekali ispred ne bi li uslikali bivšeg fudbalera Barselone. Oni koji su ostali tvrde da su razgovarali sa pojedinim gostima koji su im rekli da je žurka počela u jednom od restorana katalonske prestonice, pre nego što se društvo preselilo u Alvesovu kuću u elitnom predgrađu Barselone Espluges de Ljobregat.

Izabrane vesti

Podsetimo, trofejni fudbaler je samo privremeno na slobodi pošto je za njega plaćena kaucija od 1.000.000 evra, nakon čega je španski sud odobrio da bude van zatvora do donošenja pravosnažne odluke u procesu oko silovanja devojke u noćnom klubu. Bivši reprezentativac Brazila je uhapšen nedugo posle Svetskog prvenstva u Kataru, a osuđen je na četiri i po godine zatvora.

Po izlasku iz zatvora oduzeti su mu i brazilski i španski pasoš, a obavezan je da se svaki dan javlja u sud.


tagovi

EXTRA TIMEDani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara