©AFP
©AFP

Jeftin trik: Umesto duela Ronaldo - Mesi, Kristijano na tribinama, a Leo na klupi

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 21:14

Utisak delimično popravili golovi domaćina na čelu sa Laportovom majstorijom sa više od 60 metara (6:0)

Fudbalskoj publici širom sveta pažnju je privukla vest da će u Rijadu snage odmeriti Al Nasr i Inter Majami, usled činjenice da bi to mogla da bude nova prilika da javnost na megdanu vidi Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Susret klubova iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država predstavljao je možda poslednju priliku da se dvojica fudbalera koji su obeležili aktuelni milenijum nađu jedan naspram drugog, ali je epilog prijateljskog susreta iz ove perspektive bio - Ronaldo na tribinama, a Mesi u igri od 83. minuta i rezultata 6:0 za Al Nasr.

Susret koji je najavljivan kao svojevrsni spektakl ispostavio se kao sve osim toga. Domaćin je uspeo da ponizi rivala i isprati ga sa šest golova u mreži, a osim za neizvesnost, publika je ostala uskraćena i za glavne zvezde.

Izabrane vesti

Delimično, veče su uspeli da poprave fudbaleri kluba iz Saudijske Arabije nekolicinom atraktivnih poteza od kojih je najupečatljiviji bio gol Emerika Laporta u 12. minutu. Španac je prilikom izvođenja prekida na svojoj polovini primetio da je golman Kalender previše izleteo, te ga je matirao sa više od 60 metara.

Sjajan pogodak upotpunio je blickrig Al Nasra u uvodnim minutima susreta. Goleadu je počeo već u 3. minutu Otavio silovitim udarcem iz srca šesnaesterca, a sedam minuta kasnije prednost domaćina je udvostručio Anderson Taliska. Brazilac je raspoložen bio i u drugom poluvremenu, pa je tresao mrežu gostiju i u 51. minutu iz penala, kao i u 73. mintu, dok je izmeđ tih golova precizan bio i Mohamed Maran, te je Majami pretrpeo ubedljiv poraz, drugi u Arabiji gde je nedavno savladan i od strane Al Hilala (4:3).



tagovi

Lionel MesiKristijano RonaldoInter MajamiAl NasrMLSEmerik Laport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara