Komentari na vest

Jevtovićeva poruka na rastanku: Partizan u najboljim mogućim rukama, igraće moderan i lep fudbal

M

Manche

pre gotovo 2 godine

Svi komentarišu njegovu izjavu. Ajmo malo ovako. Dobar momak, vaspitan, solidan igrač. Partizan gubi njegovim odlaskom. Ako im ode i Zdjelar, biće u ozbiljnom problemu.
M

Majstore!!!!

pre gotovo 2 godine

Ako ti tako kažeš,da će igrati moderan i brz fudbal onda verujem!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Treba bar 1 bod više od drugog ili da si bolji u međusobnom skoru ako imate isti broj bodova. Zašto niste uzeli kup, to ni ne spominješ a to vam je uvek bilo takmičenje da se sezona bar malo izvuče. Ništa uzeli niste jer na terenu je Zvezda bila bolja i uzela SVE.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

"u rukama sjajnih fudbalera" ako je mislio sjajnih kao ljudi, ok , a ako je mislio kao igraca hm tugomire....
G

Gosttrurz

pre gotovo 2 godine

Dobar momak, vrlo prosecan igrac, sa njim se ne juri vec izgubljena titula! Sve najbolje u daljoj karijeri!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Vidi biseru za kup ti nisu trebali bodovi... sta mislus sta vam je trebalo? Imas 3 puta pravo da pogadjas😂😂😂😂
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

E pa balvane ako ne znas kolko bodova je dovoljno za titulu evo ja mislim da minimum 1 vise od drugog😂😂😂😂
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Zar ne beše Stanojeve ruke najsigurnije, a što se tiče bodova za osvajanje titule imam samo jedno da vam poručim "tek će suze da vam liju" ...
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Čuj koliko bodova, pa treba ti barem jedan bod više od drugog na tabeli da bi bio šampion, šta tu nije jasno. Ah da, fudbaler...
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Koliko su smesni i paradoksalni da se to opisati ne moze. Pazite ovo,kukali za bodove protiv Cukarickog i Napretka i da su ih dobili imali bi 102 boda a zvezda 100 bodova i tada im ne bi bilo cudno sto je Zvezda druga sa 100 bodova. Kao drugo,imaju primer Liverpula koji je pretprosle sezone imao 97 bodova a zavrsio kao drugi i to u najjacoj ligi na svetu gde maltene svako kolo igras derbi. Kao trece, obratote paznju kako oni uporno forsiraju tu pricu ne bi li se neko dosetio da im otvoreno kaze kako nisu imali niti jedan poraz,kako su manje bodova izgubili od Zvzezda na manjim utakmicama,kako niti jedan derbi nisu dobili...To su osnovne cinjenice koje svi mi ovde znamo.Da ne spominjem igre u Evropi gde se na silu izjednacavaju sa Zvezdom. Logicno je zapitati se kako jedan tim koji izgubi od polupane Santa Klare,Flore,drhti od Anortozisa,na oba meca protiv Genta ne sutne ukupno ni tri puta na gol osvoji 98 bodova.Onaj Zeljko Pantic im ispira mozgove nekim teorijama zavere.Najjace mu je ova da je uprava postavljena da urusi Partizan namerno,da prezaduzi klub namerno,da sve rasproda namerno bla bla bla. Lik do juce surovao i radio sa tom upravom,snimao emisije sa njima,cerekao se,vredjao Zvezdu i stalno trazio nekakve izgovore. Ta uprava je u Partizanu vec 5-6 godina ako ne i vise a on ne radi sa njima nesto vise od godinu -godinu ipo dana. Pa zasto tada majstore nisi napustio partizan i rekao necu sa ovom upravom,nego si cetri godine putovao sa njima,sve ti bilo placeno,klub bio duzan i ruzan jos tada pa ste izbacivanjem Moldea pred kraj meca golom Miletice usli u LE,zajedno zagrljeni pevali od srce jer je pao jos koji milion u klub.Tada nisu urusavali klub ali sada kada mu ne daju da rade u klubu jer verovatno para nema on ih pljuje a do samo juce je hvalio Ilieva kako je on majstor da ubode stranca,kako je Vucelic godspodin, kako je Vuletic profesor i advokat kojeg preporucuje i Zvezdi da je brani u UEFA. Koliko god ja navijao za Zvezdu,Partizan je nas i po velicini je drugi klub u zemlji.Ali ovo na sta su spali,pa ja mislim da se legende poput Mijatovica,Mirkovica i ostalih krste i levom i desnom nogom. Narocito zbog stalnih izmisljotina i kuknjave dok ujedno igraju sklanjalice i ostecuju protivnike. Ni stida ni srama nigde.Da ne spominjem sportski duh,karakter,obraz...Cast izuzecima naravno
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Onaj njihov pantic je posebna prica, a izgleda da se i mnogo partizanki primilo na njegove teorije zavere
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Evo ga i ovaj sa bodovima. Nije stvar u bodovima. Stvar je u tome da budete bolji. A vi niste bili bolji, samo imate ambiciju a kvaliteta nigde. Zato ste i pozatvarali celo prvenstvo, jer da niste, titula bi vec na polusezoni bila odlucena, kao i prethodnih godina...
B

BeziIzGromade

pre gotovo 2 godine

Momak beži iz Gromade zato što zna da neće primiti platu i vidi ko sve trenutno igra u klubu, a onda priča priče kako je zaslužio da osvoji titulu. Ko ozbiljan može da priča o tituli kad na klupi partizana sedi lažni Gvardiola Šamlica?Kako klub koji Flora oduči od fudbala zaslužuje titulu?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Aj još 150 komentara. Malo vam je ovo

Bojank91

pre gotovo 2 godine

ni u jednom derbiju nisu bili bolji, a osvojili 98 bodova odnosno bili bez poraza. Zaslužen svaki bod nema šta
G

Gostcwvwvw

pre gotovo 2 godine

ne laj kostolcaninu
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

100 bodova vam je bilo dovoljno uz medjusobni bolji odnos ha ha ha ha
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Ne znas koliko bodova treba da osvojis prvenstvo ? Pitajte neko dete, verovatno ce znati odgovor.... potrebno je da imas vise bodova od SVIH. Prosto ko pasulj..... da ste osvojili 101 osvojili bi... npr, da ste pobedili Zvezdu.... Ovako, mozes da osvojis 1000 boda, ako neko ima 1001 bolji je od tebe.... Jel to toliko tesko da se shvati ?
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Ovi definitivno nisu normalni. Koji cirkuzantski klub mati draga. Na sta su oni spali
N

Ns90

pre gotovo 2 godine

Ja bih se pre zapitao kako ekipa koju oduce od fudbala jedna Santa Klara, Flora, ne sutnu ka golu Genta do 90og minuta kod kuce, koja ne dobije nijedan od 4 derbija, osvoji 98 bodova.
R

Razlika ili ne

pre gotovo 2 godine

Santa Klara iz portugalske lige koja je uzgred čini mi se 7. u Evropi. A nekog oduči od fudbala ekipa iz Narodne Republike Pridnjestrovlje gde još ni internet nije uveden običnim građanima a Lada Riva iz 1990. košta 3500 evra. Mislim na Šerif iz Tiraspolja.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Taj isti Serif oducio Real u Madridu, kasnijeg samipona Evrope.Dok je Flora oducila aamo klub jsd-ovaca i nikoga vise.Odakle je Fauna stvarno?Talin?Ima net, kablovi, tel?
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Real je puko od Serifa.Serif ima pobedu u Ls, partizan nema pobedu u Ls skoro 40 godina, a pobedu nad evro velikanom iz liga petice skoro 60 godina.
G

Gostkdkdk

pre gotovo 2 godine

Isti taj šerif je odlučio i Najveći klub ikada i šampiona evrope Real madrid
@

@Ns90

pre gotovo 2 godine

Sve smo mi to prosli, komentar ti je na nivou petogodisnjaka....
K

Krenuli jako

pre gotovo 2 godine

Prvu utakmicu igraju protiv filijale u Ivanjici, ako i dalje imaju fond za premiranje protivnika, opet ćemo morati čekati derbi da razmontiramo priče o mini-Atletiku odnosno mini-Barsi i ultra moderni filozofski fudbal ultra modernog stručnjaka Stolice.

Sale Izzy

pre gotovo 2 godine

treba da se dobije bar jedan derbi da bi se uzeo trofej
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Majku mu znam, zivi na NovoM Bg, patoloski mrzi Zvezdu.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Dovoljno je pobediti bar jednom u tri utakmice glavnog konkurenta za titulu
S

Sova

pre gotovo 2 godine

Sve isprani mozgovi, svi isto pričaju, a ni jedan derbi nisu pobedili....
м

мито

pre gotovo 2 godine

Као искрени партизановац, како вас више није срамота да спомињете освојених 98 бодова? Као заслужили смо титулу по томе?! Нисмо ниједан дерби победили прошле сезоне и нисмо показали да смо бољи од њих,да јесмо били бисмо прваци.. поздрав
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Svaka cast ,ti si pravi navijac ,jeste da boli ali iskreno
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Jos jedan ne mnogo bistar koji ne zna odgovor koliko bodova trebas imati za titulu.Trebas imati vise od svih ostalih, cisto da ti odgovorim.Iako ste imali vise bodova u utakmicama protiv ostalih ekipa postoji jedna ekipa protiv koje ste uzeli 2/9 bodova i to je razlog sto niste osvojili titulu iako ste bili gurani celo prvenstvo penalima pri neresenom rezultatu (cak je i doticni napravio penal kad je gle zacudo Var prestao da radi i nije dosudjen.Stavise jedina su ekipa protiv koje za citavu sezonu nije dosudjen penal.)
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Pa kako da im dosude penal kad njihovi protivnici centar ne prelaze? A i ako predju, su su ucinkovite sudije da sviraju faul u napadu ili izmisle ofsajd. Nije bilo nacina da dodje do penala. Sem tog kad nije radio VAR a sudija nije video penal koji je video onaj iz poslednjeg reda tribina...
G

Gost s brda

pre gotovo 2 godine

hahah pa najvise bodova da bi bili prvi.
U

U jeku

pre gotovo 2 godine

Jao, dokle će trajati ove kampanje o modernom fudbalu Stolice hahahahah, kao puštaju snimke nekih akcija u kome zadnja 4-orka do besvesti dodaje loptu između sebe, dron, filozofija, Stolica hahahahhaa. Ima do septembra da traju bajke.
G

Gost94

pre gotovo 2 godine

Ok.