Džonatan Kođija
Džonatan Kođija

Jokanović iz Premijer lige dovodi nekada najskupljeg igrača Čempionšipa

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.01.20. | 20:16

I nema sumnje da će lepo da ga plati

Ali Samata stiže iz Genka da u zamenu za 10.000.000 evra pojača špic Aston Vile u borbi za opstanak što će reći Din Smit baš i ne računa na Džonatana Kođiju. A to bi mogao da iskoristi Slaviša Jokanović i svoju Al Garafu pojača napadačem iz Premijer lige što nije mala stvar za jedan klub iz Katara.

Finansijski momenat će naravno biti presudan, zbog čega je navodno iz trke ispao i Notingem Forest, a Aston Vila baš i neće moći mnogo da zavlači s obzirom da Kođiji ugovor ističe na leto.

Izabrane vesti

Pride, Kođija je ove sezone u Premijer ligi odigrao samo 11 minuta, golove je davao samo u Liga kupu i to protiv Liverpula, ali kada je Jirgen Klop zbog učešća na Svetskom klupskom prvenstvu na teren poslao omladince.

To naravno ne znači da je Kođija neznalica, iako je jasno da nije u zenitu karijere. Ali ipak je to igrač koji je 2016. godine, kada ga je Vila dovela iz Bristol Sitija za 12.900.000 evra plus bonusi, bio najskuplji fudbaler u istoriji Čempionšipa. Rekord naravno nije potrajao, jer se granice stalno pomeraju. Nažalost, u slučaju Kođije ona sa golovima se pomerala na dole, pa jedan poslednji bogati ugovor u Kataru i te kako ima smisla.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara