JOŠ 5 DANA: Put do leta iz snova za Katar lakši je uz najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.10.22. | 10:57

Promo koeficijenti na Anderleht, Bazel, Monako i Union Berlin

Ostalo je još pet dana do kraja nagradne igre Mozzarta, “Pogodi najveću kvotu”. U Mozzartovom avionu je već spremno 117 putnika koji će imati to zadovoljstvo da prate duel Brazila i Srbije na Mundijalu u Kataru.

Pomoć za kladioce da dođete do najveće dnevne kvote i ukrcate se na let iz snova i dobijete ulaznicu za spektakl u Kataru su promo koeficijenti. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili čak četiri kvote u Ligi Evrope i Ligi konferencije koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Monako u Budimpešti protiv Ferencvaroša i kečevi na Union Berlin protiv Brage, Anderleht protiv FCSB-a i Bazel protiv Žalgirisa.

Izabrane vesti

Mađarski prvak ima prvu meč loptu na svom terenu. Dosad je obe utakmice pred svojim navijačima dobio, Trabzon sa 3:2 i Crvenu zvezdu sa 2:1. Tim iz Monte Karla je pobedio crveno-bele u Beogradu sa 1:0, ali je u prethodnom kolu razbijen na obali Crnog mora od Trabzona (0:4). Forma oba tima je u padu. Ferencvaroš je posle trijumfa nad Zvezdom ispao u šesnaestini finala Kupa Mađarske od trećeligaša Ivanče, a odigrao je samo 2:2 protiv Mezokovešda. I Kneževi su posustali posle odličnog oktobra. Vezali su tri meča bez trijumfa, osvojen je samo bod u Ligi 1. Oba trenera nemaju mnogo problema oko sastava. Za zeleno-bele neće igrati samo Holanđanin Mats Knuster zbog kartona. Filip Klemon od ranije je lišen usliga Agilara i Žebelesa. Sredinom septembra u Kneževini, Ferencvaroš je napravio veliko iznenađenje, slavio je golom veziste Balinta Veseija u 79. minutu. Domaćin bi bio zadovoljan bodom, dok Monako mora da ide na pobedu. OVDE pogledajte opširniju najavu meča.

UNION BERLIN – BRAGA (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,95

Ekipa iz Berlina je lider u Bundesligi. Počela je sa dva poraza takmičenje u Ligi Evrope, ali je vezala dve pobede i opet se uključila u borbu za prva dva mesta. Braga ima bod više i bila bi prezadovoljna s bodom. Neočekivani lider u Grupi D Lige Evrope je belgijski vicešampion Union Sen Žiloaz. Union je za vikend neočekivano poražen od Bohuma (1:2). U prvom meču ovih timova na Munisipalu, Braga je pobedila Berlince pogotkom Vitinja u 77. minutu.

---------------

Odbrojavanje je počelo, još 5 dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

---------------

ANDERLEHT – FSCB (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,37

Klub iz Brisela bori se za drugo mesto u Grupi B Lige konferencije. Vest Hem ima maksimalnh 12 bodova, dok je danski Silkeborg na šest. Rumunski tim je najgora ekipa sa samo bodom, a mreža ovog kluba se zatresla čak 13 puta. Forma Anderlehta je poražavajuća. Ima četiri vezana poraza, od toga tri u Župiler ligi. Ekipa iz Bukurešta je izašla iz krize u rumunskom prvenstvu, dobila je četiri meča u nizu, pa je i njoj ovo poslednja prilika da ostane u igri za nokaut rundu.

BAZEL – ŽALGIRIS (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,47

Švajcarski vicešampion je lider Grupe H Lige konferencije sa sedam bodova, dok je Žalgiris na poslednjem mestu sa četiri, ali i dalje tim iz Vilnjusa može da prezimi u Evropi. Bazel bi pobedom u današnjem meču na svom terenu osigurao prvo mesto i plasman u osminu finala Lige konferencije. Žalgiris je dominantan u Litvaniji, osvojio je titulu. Tim sa Sankt Jakobs parka je bio u seriji od pet mečeva bez pobede, ali je za vikend dobio Vintertur sa 3:1 u šampionatu Švajcarske. Pre mesec i po na Baltiku, Bazel je savladao zeleno-bele sa 1:0 golom Andija Zekirija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara