Još četvoro zaraženih koronom u Crvenoj zvezdi

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 21:14

Trojica igrača i jedan član stručnog štaba

Novi slučajevi zaraženih virusom korona u Crvenoj zvezdi. Kako saznaje MOZZART Sport, u pitanju su fudbaleri Srđan Spiridonović, Strahinja Eraković i Veljko Nikolić, kao i jedan od analitičara iz stručnog štaba Dejana Stankovića. Oni neće biti među sutrašnjim putnicima za Divčibare, gde će biti odrađen prvi deo priprema za predstojeću sezonu. Treba napomenuti da niko od navedenih igrača nema izražene simptome.

Potvrda za zaražene igrače stigla je i od strane kluba iz Ljutice Bogdana, uz napomenu da su svi ostali prvotimci dobili negativan nalaz.

Izabrane vesti

Podsetimo, na kraju prošle sezone Crvena zvezda je objavila da su koronom zaražena petorica igrača Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić. Svi oni su se uspešno oporavili i potpuno su spremi za predstojeće pripreme.

Crvena zvezda se okuplja sutra od 10 časova, a na pripreme kreće u popodnevnim časovima. a na Divčibarama će ostati do 20. jula. Potom sledi odlazak u Vrnjačku Banju, gde bi trebalo da budu odigrani pripremni mečevi za predstojeću sezonu. Start Superlige zakazan za 1. avgust, a crveno-beli će ugostiti Novi Pazar na stadionu Rajko Mitić.


Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara