Još jedan francuski klub želi Le Taleka

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.06.18. | 09:10

Posle Monpeljea i ruskih timova, pojavilo se novo interesovanje za Damijana

Damijan Le Talek ima vrlo dobru sezonu iz sebe u Crvenoj zvezdi, sada je slobodan igrač po isteku ugovora sa crveno-belima, pa zato i ne čudi što postoji dosta interesovanja za njegove usluge. Kako pišu francuski mediji, posle Monpeljea još jedan tamošnji tim želi Le Taleka, a to je Tuluz.

Ovaj tim je prošle sezone završio na 18. mestu u ligi, morao je da igra baraž za opstanak i uspeo je u tome. Sada mu je ideja da što više ojača defanzivu, pa je glavna meta ljudi iz Tuluza da dovedu defanzivce, kao i zadnjeg veznog igrača.

Izabrane vesti

Od dvojice igrača koje Tuluz želi, jedan je Le Talek. On bi trebalo da bude zamena Isi Diopu koji bi trebalo da pređe u neku veću sredinu.

Francuzi ističu to što je Le Talek igrao sa Crvenom zvezdom 15 utakmica u Ligi Evrope, kao i to što je nosio dres Nanta i Rena u Francuskoj. Druga meta Tuluza na poziciji veznog igrača je Žeando Fuhs iz Sošoa.

Dakle, posle Monpeljea u igri je i Tuluz, a odranije je poznato da ga žele ruski Lokomotiva i Dinamo iz Moskve. Le Talek je priznao ranije da ima ponude iz Rusije, ali se pretpostavlja da je njegova želja da igra ponovo u Francuskoj.

Tuluz deluje kao dobra solucija za Le Taleka.

On je u karijeri igrao za Ren u sezoni 2008/2009, a kasnije je branio boje Borusije Dortmund, Nanta, Hoverle, Mordovije, odakle je došao u Crvenu zvezdu 2016. godine i ostavio dobar utisak. Sada je vreme za nove izazove ovog 28-godišnjeg fudbalera.

Foto: Starsport


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara