Foto: Starsport
Foto: Starsport

Još jedan Zvezdin biser na pozajmici: Babić u novosadskoj Mladosti

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 20:18

Vezni fudbaler konkurent za bonusa u redovima novog superligaša

Novosadska Mladost, novajlija u Superligi Srbije krenula je u reorganizaciju igračkog kadra, te je posle Miroslava Maričića iz Javora i Zarije Lambulić iz lučanske Mladosti dres kluba zadužio i biser Crvene zvezde Ilija Babić.

Ofanzivni vezista rođen 2002. godine prosleđen je na pozajmicu u klub iz Novog Sada gde će sticati iskustvo u eliti. Babić je igrama u Grafičaru opravdao poverenje rukovodstva šampiona Srbije te je ovog leta aktivirana opcija produžetka ugovora za još godinu dana, a na kraju sezone u razmatranje je uzet čak i scenario po kojem bi mladi fudbaler bio nagrađen odlaskom na pripreme sa prvim timam. Ipak, odluka kluba bila je da Novosađanin stasao iza juga Marakane minute na najkvalitetnijoj domaćoj pozornici potraži kroz pozajmicu te je zadužio dres Mladosti.

Izabrane vesti

Babić, koji je u omladincima proglašen za najboljeg igrača u Zvezdinoj klasi 02, prethodne sezone imao je prinudne pauze zbog mononukleoze i lakše povrede, te se očekuje da u takmičarskoj godini koja sledi opravda epitet velikog potencijala i definitivno se izbori za šansu i kod Dejana Stankovića.

Ranije danas crveno-beli su utanačili detalje i oko pozajmice Andreja Đurića, štopera rođenog 2003. godine koji će se kaliti u Sloveniji u dresu Domžala.


tagovi

FK Crvena zvezdaMladost Novi SadIlija Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara