Milojević i Le Talek (©Star Sport)
Milojević i Le Talek (©Star Sport)

Još jedan Zvezdin "vojnik" ide ka Al Ahliju, Monpelje dobio ponudu od 2.400.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.20. | 16:24

Damijan le Talek želja nekadašnjeg šefa struke Vladana Milojevića, koji bi ga rado video u svom timu

Vladan Milojević želi svog vojnika iz Crvene zvezde u Al Ahliju. Kako javljaju France Bleu i RMC gigant iz Saudijske Arabije je ponudio 2.400.000 evra za iskusnog igrača, koji u Monpeljeu ima ugovor do juna 2022. godine.

Ipak, isti izvori navode da ni igrač, niti klub, u ovom trenutku nisu previše zainteresovani za ovaj posao, pa ostaje da se vidi da li bi nešto moglo da se promeni u narednom periodu.

Izabrane vesti

Le Talek je bio od dragocene vrednosti za prvu Milojevićevu sezonu u Crvenoj zvezdi, kada je bio predvodnik defanzivne linije Beograđana. U francuski fudbal se vratio kao slobodan igrač na leto 2018. godine i potpisao četvorogodišnji ugovor. U protekle dve sezone odigrao je čak 70 utakmica i postigao pet golova.

Za razliku od poslednje sezone u Crvenoj zvezdi, Le Talek je u poslednje dve sezone u Monpeljeu uglavnom igrao na poziciji defanzivnog veznog igrača i to vrlo dobro. Njegov osnovni kvalitet je upravo to što može da odgovori na više pozicija u timu i što svoje obaveze na terenu odrađuje na izuzetno odgovoran način.

Ukoliko bi ipak prihvatio poziv iz Saudijske Arabije Le Talek bi tamo igrao sa Markom Marinom, Lukasom Limom (nekadašnji igrač Nanta), Alžircem Jusufom Belalijem, ali i još nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača.


tagovi

Damijan Le TalekVladan MilojevićAl Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara