Komentari na vest

Još jedno Zvezdino dete na Voždovcu: Ilija Babić otišao na Krov

Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Otisao iz Zvezde. Bez obeštećenja + 50% od naredne prodaje! Ovo što je uradjeno sa generacijom 2002 u Srbije je kriminal! Unistili su ih strucnjaci štetočine!
A

Archie

pre 11 meseci

Ilija Babić je dete Vojvodine, njena generacija 2002. koja je bila bez premca u državi, a koja se raspala pod upravom mutnog Vukovića i njegovog ''Viskola''. Milan Kosanović je i doveden u Zvezdu sa zadatkom da očerupa tu generaciju Vojvodine, pa su najtalentovaniji i završili u Zvezdi. Na kraju najdalje od tim momaka je stigao Pantović koji je sada prešao u TSC, a to dovoljno govori. Zaleteli su se oduševljeni Zvezdom i sada su skoro skroz zaboravljeni.
c

cv

pre 11 meseci

nova filijala
p

pa zar

pre 11 meseci

voždovac nije partizanova filijala ili i to mu je Zvezda oduzela?
B

Bida

pre 11 meseci

Koji nova filija posle izgubljene titule na krovu gdesu poluvremenu davali vozdovcu i pare odmah sledece sezone kokeza i tvorza zatvorili i vozdovac to ceo jerkovic zna
o

oddl

pre 11 meseci

odlican igrac. bice bolji od Pantovica
B

Boogy

pre 11 meseci

Nisam pratio malog ali u tekstu mi bode oči podatak "da može da pokrije sve pozicije u navali", a prethodne sezone odigrao 30 utakmica bez asistencije i gola?!
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Kad se setim drame oko ovog momka...
N

Navijac 88

pre 11 meseci

2017 godina stradanja VOSE dosao Vuković i sve unistio cela ekipa Malbasic Trujic Meleg i ostali bukvalno oterani Micin posto nije hteo da sa njim potpise ugovor oteran(posle 2 vikenda ga Cuka prodala za 2,5 mil. E) a omladinci kud koji mili moji tako i ovaj. Interesantno da taj covek nikad nije polozio racun za taj lopovluk a i kako bi kad je poturio onu spodobu od nazovi predsednika kluba da sve potpisuje renta kar kosenje trave itd, itd... SRAMOTA
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Zaboravio si rasturanje šampionske generacije Vojvodine 2002. Potpisivanje ugovora sa njih 10 i onda odlasci u Zvezdu, Partizan, Čuku ... Babić, Pantović, Matić, Ergelaš ... Najveća greška Vojvodine!