Danijel Džejms i Ole Gunar Solskjer (©Reuters)
Danijel Džejms i Ole Gunar Solskjer (©Reuters)

Još malo i gotovo, Lids za Danijela Džejmsa istresa rekordnu sumu novca

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 19:58

Uslediće i lančana reakcija - Edinson Kavani uzima njegov dres s brojem "21", da bi Kristijano Ronaldo dobio svoju "sedmicu"

Danima unazad se kuva, a do 23 časova u utorak biće završeno - Danijel Džejms postaje najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Lidsa!

U nedelju popodne bio je član startne postave Mančester junajteda koja je savladala Vulverhempton u gostima s minimalnih 1:0, izmenjen je već u 53. minutu Edinsonom Kavanijem i tako se praktično oprostio od kluba u kojem je proveo poslednje dve godine. Nije se naigrao, nije se ni proslavio, ali bar će Junajtedu doneti odličnu zaradu! Naime, Lids će za njegove usluge platiti 35.000.000 evra, što je praktično duplo više novca od onoga što je Junajted dao Svonsiju jula 2019. (17.780.000 evra)!

Izabrane vesti

Četvrtak, 20.45: (7,75) Mađarska (4,10) Engleska (1,47)

Pregovori su u završnoj fazi i sa više strana na Ostrvu najavljuje se da će posao biti kompletiran najkasnije do utorka uveče. Na novoj adresi potpisaće petogodišnji ugovor i postati najskuplja investicija u klupskoj istoriji. Sadašnji rekord drži Rodrigo koga je Lids prošlog leta kupio od Valensije za 30.000.000 evra.

Džejmsov odlazak u Lids pokrenuće i lančanu reakciju unutar kluba. Naime, čim Džejms razduži opremu njegov dres s brojem “21“ uzeće Edinson Kavani kako bi “sedmicu“ koju sada nosi oslobodio Kristijanu Ronaldu! Portugalac je još ranije danas prošao lekarske preglede i utanačio sve detalje saradnje s klubom gde je započeo svoj zvezdani uspon pre 18 godina, a potvrda ovog transfera u vidu fotografije s dresom - Junajted već ozvaničio transfer na zvaničnom sajtu - verovatno još izostaje upravo zbog pomenutog detalja, odnosno kako bi se Ronaldu uručila “sedmica“ koja ga je proslavila kroz karijeru.

Džejms je za dve sezone odigrao 74 utakmice, a svoj boravak na Teatru snova završava uz učinak od po devet golova i asistencija. Na startu novog šampionata već je upisao dva nastupa i 128 minuta, ali neće se još dugo zadržati.



tagovi

Danijel Džejmsletnji prelazni rok 2021Mančester JunajtedLids Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara