Komentari na vest

Još malo o Staniću: Prijatno me iznenadio, veliki je talenat

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Odlično. Imate jednog iz Rada kog gurate. (Tamo niko nije sad 😂). Nikolić(OFK) ni tamo nije jedan doktor 😮. Sad još iz Zelezničara iz Pančeva gde slučajno jedan čovek nije bio u klubu, a sad na teškoj robiji. A jug opet slučajno preuzima opet jedan sa robije, sa čijim se ortakom sin gurao da na sliku udje Brate j.... fudbal. Uzmite sve više. I tribinu i sve.
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Ne znam, imam neke blage simpatije, sto je i razumljivo, obzirom da mi prija kada vidim bilo sta sto me podseca na Spaniju, spansku ligu, i generalno, taj stil njihove igre gde je napadac pre svega sudijski, a onda i u svakom drugom smislu, ipak favorizovaniji u odnosu na odbrambenog igraca... Nema to puno veze sa momkom koji je do proslog petka igrao u Pancevu, i sa Crvenom Zvezdom igrao na PES-u, mastajuci o tome da je jedan od njih... Ali deluje...Deluje da je preopasan iz ovih par mrvica sto smo videli... Licno, voleo bih da ga vidim odmah protiv Vojvodine, i to od prvog minuta, da mu se boost-uje samopouzdanje na max... Odatle i bojazan... Da li ce Stankovic da postupi strogo, pa ce mali pokazati tri puta manje nego sto moze, najpre obezbedjujuci da ne napravi gresku dok je na terenu, iz straha da ne izgubi status u timu.. Ili ce nastupiti onako kao dzek, evropski, siroke ruke, spanjolski jel, pa ce mu ne samo dopustiti, vec insistirati na tome da se mali razmase, da se ne ustrucava, uzdajuci se istovremeno da ce ovi stariji pokrpiti po koji eventualni izgubljeni dribling za njim...Ja mislim da klub koji ima ovakav tim, u ovakvoj ligi...Ne znam da li bi mogao, a verujem da bi, ali prevashodno smatram da bi morao da bude u mogucnosti da sebi dopusti tako nesto. Barem na terenima u domacoj ligi...Prosto, odnos izmedju Zvezde, i drugih, manjih klubova kojih je ipak u ovoj ligi naspram Zvezde najveci broj, verujem da ne bi smelo da se dogodi da Zvezda sebi nemoze da priusti takav luksuz, bez obzira da li ona zapravo i ima takav plan, ili ne...I da ga nema, mora da zna da moze da ga ima ako to pozeli..

Boka123

pre gotovo 3 godine

dobro je rekao za falka. vanserijski igrac, samo da dobije priliku
G

Gost zoom

pre gotovo 3 godine

Daj Boze da i ovaj skauting nas ubode ... Decko treba da igra pre Petrovica, i pogotovo Nikolica (ovi moraju da se prodaju tako da) ali zna se ko se pita ... Lepo bi bilo da konstantno dobija sansu iza godinu-dve eto klubu visemilionska zarada ...
U

Udav

pre gotovo 3 godine

Ne znam kako će da dobije šansu u Zvezdi kada nije odskakao kvalitetom ni u PLS. Ilić iz Loznice koji je prešao u Zvezdu je igračina za Stanića.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Како плитко размишљаш... Зашто не ето Звезди вансеријског играча, уместо "вишемилионске зараде"?