Radu Dragušin (@AFP)
Radu Dragušin (@AFP)

Još nije potpisao za Totenhem, a menadžer već seli Dragušina u Real Madrid

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 19:27

Rumuna u Londonu čeka ugovor do 2029, ali bi po rečima njegovog zastupnika i ranije mogao da ode

Česti su slučajevi da zbog gramzivosti menadžera ili nekog od članova porodice fudbaleri ostanu bez angažmana. Taman kada se čini da je sve dogovoreno, pojavi se neki novi zahtev koji razbesni klupsko rukovodstvo i pokvari celu priču. U slučaju Radua Dragušina ne bi trebalo da bude tako, čini se da je dogovor sa Totenhemom izvestan nakon odluke rumunskog štopera da zbog date reči odbije Bajern Minhen, ali sigurno je da izjava njegovog menadžera neće prijati ušima čelnika londonskog kluba.

(U međuvremenu je londonski klub ozvaničio dolazak Radua Dragušina)

Izabrane vesti

Hvaleći svog igrača u razgovoru za rumunski Digisport, Florin Manea je otišao predaleko i rekao kako za tri ili četiri godine vidi Dragušina u Real Madridu. Iako je sa Totenhemom saradnja dogovorena do 2029, odnosno u narednih pet godina.

Čak i da je reč o nekom manjem klubu ovakva izjava bila bi neumesna, a pogotovo kada se radi o premijerligašu velikih ambicija.

"Gledao sam skoro fotografiju kada smo počeli saradnju dok je bio igrač Juventusa. Gledao sam kakav je mršavko bio... Ali, tek smo na početku našeg puta. Želimo da ga dovedemo do najboljih klubova na svetu. Bili smo blizu Bajerna, koji je među najvećim klubovima na svetu, ali njegov san je da zaigra za Real Madrid ili Barselonu. Za tri ili četiri godine vidim ga u Realu", izjavio je Manea.

Menadžer 21-godišnjeg centralnog defanzivca, po potrebi desnog beka, objasnio je zašto Dragušin nije prihvatio poziv iz Minhena.

"Da ima 23-24 godine, odnosno više iskustva, verovatno bismo se odlučili za Bajern. Ovako, uzeo sam u obzir njegove godine, takmičenje, kao i mnoge druge stvari. Uz to, Radu je dao svoju reč Totenhemu i odlučio je da je poštuje. I dalje smo pomalo zbunjeni", priznao je menadžer trenutno najveće zvezde tekućeg prelaznog roka.

Podsetimo, Bajern je Đenovi nudio 30.000.000 evra za Radua Dragušina, ali je u dogovoru sa igračem klub prihvatio ponudu Totenhema u iznosu 25.000.000 plus potencijalnih 5.000.000 kroz bonuse, uz Đeda Spensa na pozajmicu tokom koje će londonski klub pokrivati platu engleskog beka.


tagovi

Radu DragušinTotenhemReal Madrid

Obaveštavaj me

Totenhem
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara