Komentari na vest

Jovan Mijatović kao Kraso, Olajinka, Endiaje i Bukari - zajedno! Možda je vreme za debi na najvećoj sceni...

M

Mijatovic bekam

pre 7 meseci

Vec je prodat, gasprom bratu
S

Saliska

pre 7 meseci

Ma dati klincima sansu,pa nek se i izgubi,ali su barem igrala nasa deca.
T

Treppenkind

pre 7 meseci

треба имати муда и момка у ЛШ од првог минута поставити
O

Oj Srbijo medju šljivama

pre 7 meseci

Pročitaš ovaj polupismeni referat iz šestog osnovne, pročitaš komentare i skapiraš čime si okružen. Depresija.
v

v1ad

pre 7 meseci

Mesate babe i žabe. Ne mogu golovi Javoru i Trajali biti isto ko golovi Sitiju i Jang Bojsima. A kad ste već uzeli krilo Bukarija da poredite što niste i Lučića i Mitrovića?

Zvezda ispred svih!

pre 7 meseci

Mali ce da bude top igrac. Zivi bili, pa videli...
S

Svetski Sampion

pre 7 meseci

Sta reci posle ovakvim igara u Super Ligi. Ovo nije dobro, nista, sem Ivanica. Stekao sam utisak (moje misljenje), posle Javora da Katai, Kraso i Kanga nemaju bas mnogo motiva za igru, njihov "govor tela" , "izraz lica" i indolentnost je vec bezobrazluk. Zasto je to tako treba pitati pogubljenog Bahara koji ne zna gde je levo, gde desno. Ovo nista ne valja, sem Ivanica, kakva je ovo igra, kakva je ovo odbrana (nama gol nije dao sam onaj koji je zurio na autobus, malo otrcano, ali je tako). Zasto je tako, ja znam, al' ne zna onaj koji to treba da zna. Terzicu, Mrkeli, Marinu i ostalim "skautima" (ako ih imamo), da vam nesto sugerisem, DESNI bek je igrac koji igra desnom nogom i igra na desnoj strani terena, LEVI bek je igrac koji igra levom nogom i igra na levoj strani terena (malo karikiram), zar je to tesko znati, a ne da Mijailovica razapinjete malo desni bek, malo stoper, malo zadnji vezni i juce levi bek, dokle vise. Imamo "buljuk" stopera i "buljuk" krila, nigde bekova i veznih igraca (pravih), mozda Koreanac, ostali pogubljeni u prostoru i vremenu. U eri elektronike, kvalitetnih puteva i automobila, aviona Terzicu, Mrkela, Marine vi deset godina ne mozete da nadjete levog beka. Evo vam predlog u Super Ligi i Prvoj Ligi Srbije ima minimalno 35 levih bekova (a bogami i vise), imate racunare, automobile, avione, gledajte, obilazite, trazite, nadjite "iskopajte" levog beka. Svaki vikend na Areni imate lige bivse drzave i ja kao gledalac sam zapazio mnogo igraca koji igraju levom nogom na levoj strani terena (da ne kazem levih bekova). Ako ste danas uhvatili vremena (a to vam je posao), mogli ste da ispratite vrhunsku partiju i asistenciju Devetaka u dresu Istre protiv prvoplasirane Rijeke (mozda u jacem prvenstvu od naseg). Juce ih je Miletic "svezao" na levoj strani Marakane. Ne ne treba mi posao skauta, samo vam sugerisem idite u Leskovac, Vrsac, Indjiju, Cacak, Loznicu, Zajecar, Valjevo, Banja Luku, Doboj, Trebinje, Bijeljinu ..... pa valjda ima negde levi bek za Zvezdu. Desne bekove ne spominjem jer momentalno su u Zvezdi dva "vrlo dobra" desna beka, Nedeljkovic i Nikolic, a da bi bili "odlicni" MORAJU DA IGRAJU, na desnoj strani desnom nogom, pa kada tako postavimo sve na svoje mesto, sa tri "famozna" stopera i ne budemo primali ovoliko golova. Ostatak ekipe od "pet krila" ce svakom dati dva "komada". Samo je vazno ne primati ovoliku kolicinu golova. Sve je ovo malo iskarikirano, ali ima i dosta istine. Jedno je istina ima igraca za Zvezdu u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, nadjite ih to vam je posao. Sportski pozdrav.
o

ok

pre 7 meseci

Ma sto budalis. Rodic je igrac ciju karijeru su vodili OFK strucnjaci. Delili ugovore pa oni su brze bolje prodali Aleksu Terzica ne dajuci mu priliku da igra da Rodic nema konkurenciju. Covek igra beka a 90÷ golova u el takmicenjima smo primili preko njega. Nema ga u odbrani sto mu je osnovni zadatak ne bacanje lopte u bunar. Hvang je suvisan igrac. Dok su klinci igrali imali smo igru. Ovo je mucenje. Od stranaca jedino Bukari ima mesto u 11. Dragovic po igrama nema tapiju u 11 a nema ni autoritet. Nedeljkovica, Lucica, Mijatovica milina gledati. Mitrovic i Ivanic takodje nivo kada igraju. Previse igraca u rosteru. Bahar pogubljen da li zbog rata ili neceg drugog ali kao da nema uticaja na igru.
a

alamudroserišete

pre 7 meseci

Da mi je znati šta je "ok" video od Mitrovića...toliko je dobar da je izgubio startnu poziciju,trener ga stavi u tim on zaboravi izaći na teren...
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

"Jer, činjenica je da najskuplji i najbolji tim što ga je srpski šampion imao u ovom veku ne igra u skladu sa svojim renomeom i mogućnostima." Ovo nije ni subjektivna procena, jer nje ne može biti nakon mesec dana igre (i to neubedljive) kompletiranog tima, nego omalovažavanje više od dvadeset prethodnih timova kluba. Subjektivno bismo mogli oceniti moje mišljenje da je najveća ispuštena šansa za veću ulogu u evropskim takmičenjima, usled panične rasprodaje (navodno, po Piksijevoj izjavi, posledica dugova uprave Dragana Džajića) ujedno bio i najbolji tim Zvezde u ovom veku (Žigić, Janković, Kovačević, Milovanović, Mladenović, Milijaš, Basta, Luković, Dudić, Biševac, "mustafa" ...).
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Ujedno, to je i poslednji Zvezdin tim, ako računamo tu i Pantelića, tada još uvek na pozajmici u Herti, čiji su igrači, u velikom broju, odlazili direktno put svih pet najjačih evropskih liga. Zvučalo je apsurdno izjaviti, pa zaćutati ubrzo o tome, da Zvezda ima nekoliko igrača za lige petice i "najbolji tim" u ovom veku. Apsurdno, jer je veliki broj članova tadašnjeg, Zenginog i Piksijevog tima upravo otišao u najjača prvenstva, dok se godinama igrači odavde prodaju u bestragije.
P

Proficap@Sezonska Jakarta

pre 7 meseci

@Sezonska Jakarta - slažem se stvojim mišljenjem o najboljem timu Zvezde, ali se pitam kako je to mogao biti dobar tim a da nije imao ni jednog Afrikanca?!
a

alex gaudino

pre 7 meseci

Neka proda neku foru Krasou i ostalim strancima... mozda nesto i nauce od njega.
T

Tuneki

pre 7 meseci

decu svu prodati,i dovesti strane polovnjake
g

ghousta

pre 7 meseci

Jovan Mijatović je totalno prosečan fudbaler. Isplivao je samo zato što je kao akcelerant fizički jači od vršnjaka. I za njega bi bilo bolje da to shvati, da bi nastavio da se usavršava.
d

dominantan

pre 7 meseci

Dominantan i medju superligasima...a kako to brat moi...nisu mu vrsnjaci vec 10 do 20 godina stariji od njega
t

trenerr

pre 7 meseci

Mijatovicu su roditelji najveci problem u karijeri, sto se pre odvoji od njih tek ce onda da napravi pravi iskorak kao vrhunskoj karijeri. Ljudi u klubu najbolje znaju sta su sve prisli sa njima za sve ove godine koliko je u klubu. Srecno decko i pamet u glavu.
T

Tuneki

pre 7 meseci

da nece da slusa mrkele,zvezdane
l

ljobomorko

pre 7 meseci

Ovo je cista laz!
b

bravo onda za roditelje

pre 7 meseci

Da nisu bili takvi,mali ne bi ni bio tu...
S

SUNĐER BOB

pre 7 meseci

Ne lozite decka posle 2 dobre tekme, polako
Г

Грдне ране

pre 7 meseci

Колико ми је драго због овог момка шро је постигао гол за 3 бода, оно његово радовање све говори. Штета што ће се ипак у нашем клубу гурати страни половњаци
u

ula89@Teeeja

pre 7 meseci

@Teeeja – molim čitaoca pod nikom “Teeeja”da što više šalje ovakvih poučnih komentara, koji su posebno dragoceni za nas koji smo igrali fudbal, ali još uvek lutamo u našim saznanjima i ne možemo sa sigurnošću da odgonetnemo nečiji kvalitet! Deo tvog komentara koji otklanja sve nedoumice je “ Ko može da izjavi da Kraso ili Bukari nemaju kvalitet je definitivno "strucnjak"! Kakva detaljna elaboracija! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu! Iz tvog kazivanja se jasno vidi da to nema nikakve veze s time što je Kraso bio drugoligaški fudbaler, iz jednog prosečnog francuskog drugoligaša Sent Etjena, a Bukari je bio igrač na večitim pozajmicama, a pre Zvezde na pozajmici iz belgijskog Genta u francuski Nant. Ali, kada ti tako decidirano tvrdiš da oni mogu da igraju u LŠ, onda tu dileme nema. Samo nas buni jedna sitnica, a to je kako se pored takvih veličina, Zvezda nalazi dole na dnu grupne faze LŠ?!
G

Gost300

pre 7 meseci

Ma kakvi,ima "tek" 18 godina,mozda kad bude imao 28 treba mu dati sansu,tako su i Mesi,Ronaldo itd.
6

6 0 prvi set

pre 7 meseci

Mene samo zanima, kad ce drugi set izmedju Nordsjelanda i nepobedivog tima domace sprske lige, sa 9 pobeda u nizu sa nikad slabijim timom.
M

MIJATOVIC KING

pre 7 meseci

Zver od igraca.
N

Nedeljko Kokot

pre 7 meseci

Mene kao deliju sramota, godine mnoge otimamo krademo
C

Cccc

pre 7 meseci

Evo ga jos jedan što ga sramota reci čiji je simpatizer pa se prestavlja kao delija.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Dobar je mali, njegovom prodajom moze jednog sina da izvuce, ako se pregovara dobro, moze oba. XD pa gde nam je prezidente da kaze nesto o aferi gazimo i pretimo, a to sto je uperio pistolj u marusicevu majku...za to bi mu stepovao po lobanji malo.
M

Mujagic

pre 7 meseci

Da li je celokupna slobodna javnosti prenela da su gazdini sinovi u pritvoru i zasto ne?
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

VIDI OVO, svi vi tzv Zvezdaši izdajnici, što ni autobusom niste prošli pored Zvezdinog stadiona a ovde hoćete da Zvezda osvoji ligu šampiona, što pljujete Bahara i igrače, možete nama pravim Zvezdašima koji UVEK podržavamo Zvezdu i u dobru i u zlu, možete da nam ... ali sa uživanjem, a znate i šta. PODRŠKA ZVEZDI, MARINU, BAHARU I SVIM IGRAČIMA OD PRVOD DO POSLEDNJEG.
T

TRIKE@Don Vito Corleone

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone – Ovaj Don Vito Tra-la-la je potpuno odlepio! Njega nisu obavestili da je Zvezda srpski brend, institucija i da je pojam Zvezde nespojiv sa njegovim trabunjanjem o nekakvim autobusima pored Marakane i mimohodima pored nje. Posebno pada u oči deo njegog komentara koji kaže “PODRŠKA ZVEZDI, MARINU, BAHARU I SVIM IGRAČIMA OD PRVOD DO POSLEDNJEG”. To znači da Don Vito Tra-la-la daje podršku i Đigi i Nedajeu, koji sa fudbalom imaju zajedničkog jedino to što su uredno maskirani u dresovima Zvezde i imaju štucne, suspendere i kopačke. Ostalo, pa ostalo smo videli! Sve je jasno, samo nije jasno Don Vitu Tra-la-la, on još uvek živi u svetu Miki Mausa i njegovih strip junaka iz Diznilenda
G

Gost9

pre 7 meseci

Potpisujem da je bolji od Serifa.
Ч

Чика

pre 7 meseci

Јесте бољи, али није за стартног шпица!
j

jeli Ciko

pre 7 meseci

A ko je onda u Zvezdi za startnog spica trenutno po vasem skromnom misljenju. Nedaje koji ne zna da primi loptu,a ni da zagradi kako treba jer svaki duel pada. vise je na zemlji nego sto se krece,siri ruke,saplice se,nema jedan na jedan igru,nema skok igru ili Kraso koji je vise za proigravanja jer on nema brzinu za spica i on je svaki kontakt na zemlji. Mozda da dovedemo i cetvrtog za 10 miliona,mozda vam se svidi. A ovaj sad mali vredi bar 15...
O

OBJAVITE

pre 7 meseci

Komentar osobi potpisanoj pod TAKOO JEEE...To je jako nekorektno od vase redakcije
G

GOST689

pre 7 meseci

Jedina svetla tačka (uz Ivanića) ovog Zvezdinog tima i nije mi jasno zašto ga klub ne forsira i zašto ne stane iza njega kad vec nece trener.
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Poslao sam komentar pre dvadesetak minuta koji je okej i nikog ne vredja...Mozete li da ga objavite. Hvala redakciji Mozzart...
8

8

pre 7 meseci

Pa on NIJE REGISTROVANA ZA LIGU ŠAMPIONA , tolko bi valjda trebali da znate .
@

@8

pre 7 meseci

Mladi igraci ne moraju da se regustruju.
s

shora991

pre 7 meseci

Igrači mlađi od 19godina se registruju kroz tzv B listu. Tako da Mijatović ima pravo nastupa u LŠ
8

8

pre 7 meseci

Dobro , to nisam znao. treba mu dati priliku .
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Moze li komentar od pre 15 ili 10 minuta???
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Moze li moj komentar od pre desetak minuta...Potpisan pod TAKOO JEEE..
T

Teeeja

pre 7 meseci

Ja ne znam da li vi razlikujete neuigranost od neznanja, očigledno ne. Ko može da izjavi da Kraso ili Bukari nemaju kvalitet je definitivno "strucnjak" . Mi smo loše uigrana ekipa i kraj. Odbrana nam se trese kad napadaju ekipe koje prošle god nisu videle naš šesnaesterac... A i ja se tresem kad napadaju, jer smo nesigurni, šuplji, a i broj primljenih golova sve govori, da ne tupim K bzvz. Zašto je to tako, nemam pojma... Da li nam ne odgovara ovaj sistem... Nemam pojma. Čudno mi je kako smo zgazili Fiorentinu, a tad sam gledao Zvezdu za koju bih se zakleo da će biti 2 u grupi LŠ, sad blagi užas, baš loše. Nećemo uzeti titulu sa ovom igrom, iskreno. Što se npr. Krasoa tiče, po meni je baja najveći znalac sa loptom trenutno u regionu... Vidi se da je malo ladovina, ali se i videla razlika juče kad je ušao, da pričam što tako ključne paseve daje (juče Katajiu, pa i protiv Y Boysa). Nek nam je sa srecom nastavak i nadam se da ćemo se pokrenuti.
d

ducko

pre 7 meseci

prodali su erakovica a on je bio uz dragovica kicma odbrane. primamo lako golove i onda jurimo po minus dva,tri.
M

Mujagic

pre 7 meseci

Bas cudno da je taj majstor Kraso u najboljim godinama igrao francusku drugu ligu? Cudi me za takvog majstora…
e

ef21

pre 7 meseci

Opet minirate klub. Odbrana nam se raspada, to je činjenica, ali napad je petsto puta bolji nego ikad poslednjih 10-15 godina minimum. Olajinka igra baš dobro, Šerif nije loš i može fizikom da stane na crtu bukv bilo kome u LŠ, a Kraso u zadnje vreme kad god uđe pravi razliku. Svak čast malom Bekamu i radujem se za njega, ali msm da su svi ostali bolji izbor za prvih 11. A i vrv ćemo igrati samo na kontru. Manite se špekulacije, pustite ljude da rade svoj posao.
B

Brekam

pre 7 meseci

Ali Krasoa drzati na klupi to mi nije jasno!?Pa ona taktika bez njega ne moze ni da se igra. Mijatovic dobar i bice top ako ga ne ubace vise da igra. E sad u Zvezdi se napravila neka guzva talentovanih i ovih prvotimaca dobrih i ne zna se koga vise ili pre ubaciti da igra.
P

Pasa Pujkic

pre 7 meseci

Meni stvarno pojedini ljudi ovde nisu jasni. Kad ne pustaju nase klince da igraju, onda kukaju sto im se ne daje sansa, kad ih puste, onda kukaju sto ih pustaju, jer su jos uvek mladi. Ko bi ovde ugodio ljudima?
J

Joey

pre 7 meseci

Greske je bila dovesti Endija, umesto njega Kraso u napadu i Mijatovic kao rezerva…imali smo dobru bazu za vreme pripreme, dobro se ekipa uigrala i onda dodje Endija i Hvan za milione i milione i cela postava se morala iz nova graditi

КоТоГовориИстину

pre 7 meseci

Да не урекнем,али ако наставио овако Мијатовић пре Јовића заслужује да иде на Еуро!
M

Mitros

pre 7 meseci

Hahah koliko ste vi nerealni pa pre njega imamo jedno 5 napadača koji zaslužuju to mesto i koji igraju dobro u kontiunuitetu. Od Đorđa Jovanovića, Andreja Ilića, Ratkova, čak i ovaj mali iz Imta više od njega zaslužuje.
G

Gost999

pre 7 meseci

Lepo ja rekoh, Grobari bi stavili bilo kog samo da nije Jovic. Toliko ih zulja iz nekog razloga a ne znaju ni oni zasto. Ionako njihove vedete imaju prednost u odnosu na njega iako su slabiji igraci od njega, samo Piksi zna zasto. Ili bolje receno, Piksi ne ume da ga koristi, pa zato ide sa onima koje zna da koristi.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Pukose 20.mil evra na pojacanja i na kraju pricaju da je bolji neki klinac od svih njih zajedno😂😂😂😂 ima li kraja crveno belom cirkusu????😂😂😂😂
U

Ujna Zitka

pre 7 meseci

Najveći cirkus je što ti mučena dušo 6 godina ne znaš šta je to titula, i celu jednu Deceniju u KK. Jel Dulaj i Mening još boksuju.
u

ujomojujo

pre 7 meseci

Zitko koji razmislja plitko!
P

Pedja108

pre 7 meseci

Cinjenica je da je u dobroj formi, ali jedno je davanje golova omladincima, a drugo seniorima. Da bude starter za LS je previse, za superligu je OK. A da moze da udje u LS, recimo poslednjih 20 minuta, to bi takodje moglo.
M

Makks

pre 7 meseci

Igraci Javora su omladinci?
M

Mitros

pre 7 meseci

Znači ide maksimalan hajp posle jednog gola Javoru, već vidim da je dobio nadimak "srpski Bekam" nzm samo po čemu al dobro, samo njemu pravite štetu tako.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Otac od medijskih zvezda Nikše i Kostadina ne veruje u Mijatovcića, kao što ne veruje ni u Šljivića, Kneževića, Maksimovića i Nedeljkovića. On samo veruje u Afrikiance i njihove ugovore (radi ugradnje). Briga njega za Zvezdu i srpski fudbal! Uprava napolje!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Otac od Konstantina i Nikše stavio katanac na tvoj mali klub. Možeš svima nama Zvezdašima da ... Znaš i sam šta. Podrška Zvezdi, Marinu, Baharu i svim igračima.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Zašto obojica kradete moj nik!?
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Šta ste se namnožili sa mojim imenom ovde vas trojica, je l' sam to postao trademark na ovom portalu?Ja sam original ljudi
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Don Vito Corleone. napravi nalog na MozzartSportu i niko ti neće moći krasti Nik.Ciao!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Oduvek sam sanjao Jelenu Karleusu kako prisustvuje dizanju pehara Kupa Srbije.
g

gosttttt

pre 7 meseci

Bravo mali, idemo po sedmu u nizu!
m

mareee9991

pre 7 meseci

Mali ce biti ubica, to se vec videlo odavno, samo mu treba dati sansu. Kakav je pre neki dan gol dao protiv Italijana iz kakve pozicije, to moze samo mali procenat napadaca iz lige 5. Pustite ga 5 utakmica kao startera, ima da istera Serfia iz prve postave. Mijatovic lagano moze da igra prvu postavu pa cak i u LS, imace sigurno bolji ucinak neko Serif, mali je kao stena u duelu i grize, bas je ratoboran. Pre neki dan kup utakmica, nije neko merilo, ali u drugom poluvremenu kada su vecinom bili klinci realno su pokazali kako se igra i sa kakvim zarom.
p

plaky

pre 7 meseci

Kakvi su ovo tekstovi. Mijatovic u ligi sampiona hahaha vazi. Pustite vi Zvezdu i njihove napadace. Gledajte da li cete imati sta da jedete u pfk.
n

novinar?

pre 7 meseci

kakva analiza, postignuto je 15 golova na poslednje 4 utakmice i autoru ovg teksta nije problem sto smo primili tuce golova vec to sto od svih tih datih golova spicevi nisu dali jos koji...jos jedan uredak iz edicije zli stranci i nasa deca
N

Nemaj Milosti

pre 7 meseci

Gazi mali. Da ti vrate 9 uz izvinjenje. Zbog necijih kombinacija tebe sklanjaju
X

Xao

pre 7 meseci

Kako je onda dao golove ako ga sklanjaju?
x

xao odgovor

pre 7 meseci

Dobijao minute na kasicicu u zvezdi pred kraj utakmice,kad se nikom ne igra sem njemu. A golove je davao kod Milijasa koji ima poverenje u njega i selektora Krivokapica,kao i kod Nedje u graficaru. Uzeli su mu broj i sklonili ga skroz. 10 utakmica nije bio u protokolu. Ko prati klinca zna sve sta je i kako
D

Dex911

pre 7 meseci

Verovatno je i vreme ali pitanje je da li je on psihicki sprema da izdrzi pljuvanje i vredjanje navijaca ukoliko promasi neku klucnu izglednu sansu ili zbog neiskustva ne uspe da odigra dobro. I jos bitnije,da li su Bahar i rukovodstvo spremni da stanu za njega kao Stankovic iza Erakovica i uprkos mogucim greskama nastavi da mu daje sansu u kontinuitetu
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Klasican populisticki tekst ciji je cilj pljuvanje stranaca i dozivanje "nase dece". Mijatovicu svaka cast, klinac odlicno igra u poslednje vreme i treba da dobija minute u nasoj ligi. Takodje moze da dobije svojih 20ak minuta u LS, ali svakako nije jos uvek da bude starter. Jer ako neko misli da su Lajpcig i Javor "tu negde" taj je u debeloj zabludi.
D

Djape45

pre 7 meseci

To treba Ndijaeu objasniti, da Lajpcig i Javor nisu u istom košu. Ako ono maši protiv Javora, šta da očekujemo protiv Lajpciga.
S

SimoSabrosa

pre 7 meseci

Nije mi jasno, kakav novinar pise ovakav tekst?! Pa samo neka kritika, koja nema osnova. Pise za Bukarija, nesto negativno, on jedini covek koji uz Ivanica i Hvanga je na nivou lige sampiona. Zvezda ima 25 igraca, pa svaki koji je na klupi ili udje 10,15 minuta, sta moze da uradi kad udje i kad nije u ritmu utakmica,a ti majstore odmah kritikuj nije se snasao, nema ucinak, daj to su price za one koji nemaju pojma o fudbalu. Pravi tim treba da ima 14, 15 podjednako dobrih igraca i trojicu klinaca iz svoje skole, a ne 25,30 igraca i onda idu ovakvi tekstovi, nema ucinak, pa fudbal ima 11 igraca u polju, a ne 30.
h

hepek

pre 7 meseci

Mijatovic je u odlicnoj formi i zasluzuje sansu, ali ovde se preteruje i mesaju se babe i zabe. Uporedjuje se efikasnost jednog igraca u omladincima/LS za mlade sa seniorskim fudbalom i LS.
X

Xao

pre 7 meseci

Nije novinaru vreme za LS, makar ne od starta, jer jedno je igrati protiv Javora, LS je drugi sport u odnosu na to. Pustite momka da se normalno razvija u najosetljivijem delu karijere, ne morate ga odmah kovati u zvezde i sputavati hvalospevima, kao sto obicno radite. Posle se cudimo kad mladi puknu 9:1
Z

Zupijan

pre 7 meseci

I treba nas momak igrati pre raznih Endiaja, Krasoa... jedino Olajinka moze da prodje jer se trudi i kida, a ovi sto su dosli zbog LS i para samo, koji ne osecaju grb i pesme navijaca mogu odmah zajedno sa Baharom da odu... dok su igrali Vujadin, Zule, Bakula, Radonja, Milic, bili smo mnogo slabiji ali su momci ginuli za dres i prosli grupu sa Arsenalom, pobedili Liverpul... igra nam je ocajna, mislim da ove godine ode titula u komsiluk, nama bi jedan Vladan Milojevic dobro dosao.
Z

Zvezdasnbgd

pre 7 meseci

Omladinski fudbal i seniorski nisu isto, tako poređenje nije fer mada Mijatović zaslužuje šansu ali nije da istu nije i dobijao. Po meni najveća greška je sklanjanje Krasoa iz startne postane, dok je on bio špic igrali smo ne dobro već fantastično. Onda se on povlači u vezni red pa se skroz seli na klupu. Od tada deluje nezainteresovano i iznevereno.
N

Nekac035

pre 7 meseci

Vreme je da ovaj decko bude starter u LS! Dosta je bilo sa prevarama od igraca! Onaj sto glumi 9tku je gori i od Pesica i od Pavkova. Sramota vise na koji nacin se otimaju pare iz kluba! Ono sinoc je katastrofa!
N

No.1

pre 7 meseci

Terziću reaguj odma! Ovakav igrač nije za fk Zvezdu već za fk Milione-tvoje...
6

666999

pre 7 meseci

Dao jedan gol i sad krecu hvalospevi, te uporedjivanje sa nekim legendarnim svetskim napadacima (ne mislim na ove crnce u Zvezdi), xy tekstova, dizanje cene, pritisak da se pozove u repku a on nemac pojma svetskih razmera.
R

Riciboy

pre 7 meseci

Bolje da igra zvezdino dete. koje zna sta znaci igrati za klub i grb koje volis, a pri tome stice iskustvo i nadogradjuje mnogo veci talenat i takticku obucenost od svih tih stranaca
Y

Yanick

pre 7 meseci

Odakle vam vise taj fetis na tinejdzere...
S

Spartanac

pre 7 meseci

A da nije ipak do trenera?
S

SCAKAKO DA

pre 7 meseci

JESTE, ne znam zato je i poslat u Graficar? Mali je PIT BULL.
d

dejang12

pre 7 meseci

Decko je fenomenalan igrac. Jak , strasna leva noga , zna da promeni stranu, jos da nije imao 2 teske povrede kolena... Prodaja ispod 15-20 miliona bi bila sramotna.