Jovan Mijatović: Nadam se da ću ostati u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.24. | 17:32

„Videćemo šta će biti“, poručio Zvezdin napadač za Arenu Sport

Direktori Siti grupe su boravili na Kipru i obavili intervju sa Jovanom Mijatovićem. Pre toga su imali i video poziv sa napadačem rođenim 2005. godine i upoznali ga sa kompletnim projektom oko njegovog prelaska u Njujork Siti.

Slažu se poslednje kockice jednog od najvećih izlaznih transfera Crvene zvezde u poslednjih nekoliko godina, ali je Jovan Mijatović i dalje na Kipru. I nada se da će ostati u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

Danas protiv Spartaka je odigrao prve minute u Pafosu i Panenkom pogodio mrežu Subotičana (3:1). Možda i za konačan oproštaj.

„Ovo su mi prvi minuti. Imao sam problem sa povredom i problema sa još nekim stvarima“, uz osmeh je za televiziju Arena rekao Jovan Mijatović.

Naravno, nije želeo da govori o tim drugim problemima, ali bilo je jasno čemu se radi.

„Ne čitam novine, ne znam šta se piše o meni... Saigrači me malo z.....j. Trenutno sam spreman nekih 60, 70 posto. Ali do početka prvenstva ću biti na maksimalnom nivou. Nadam se da ću ostati u Crvenoj zvezdi, ali videćemo šta će biti“, dodao je Mijatović.

Pokazao je lucidnost popularni Bekam prilikom izvođenja penala. Jedan od najiskusnijih igrača Gelor Kanga mu je nesebično propustio izvođenje.

„Da, bio sam spreman. Zahvalio bih se Kangi, pozdravljam ga ovim putem“.


tagovi

Jovan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara